Cara Delevingne nyíltan felvállalta másságát
2015. július 01. 12:06
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem nagyszerű dolog,ha valaki nyíltan felvállalja az érzéseit.Semmi rossz nincs ebben Renélem nagyon boldog.
2015. július 01. 12:20
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
na és akkor most a homofóbok akik eddig a szépsége miatt imádták most már utálják.
2015. július 01. 12:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
amúgy miaz, hogy már ezis kezdi? bevallani valamit nem könnyű és 99%-a az embereknek nem divatból teszi, akkor meg miért kell egyből utálkozni. folytasd csak az életed, nyugi nem leszel ettől te is buzi, ha netán ettől félnél.
2015. július 01. 12:25
|
|
|
Idézet (Regipop @ 2015.07.01. 11:37)
Elhiszem, hogy az, és nem baj. DE nem fura kicsit, hogy mindenki pont most vállalja fel? Milyen hullám ez?!
a USA-ban legalizálták a meleg házasságot alig nem rég, szóval nem fura, hogy fix most...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. július 01. 12:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.01. 11:16)
itt már mindenki leszbikus? nem gondoltam volna róla.
azért a „mindenki" elég erős kifejezés
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. július 01. 12:36
"„Én, mint egy biszexuális nő, rengeteg hasonló hozzászólással találkoztam már – írta Julie Rodriguez, a petíció elindítója a Care2-nak – Az emberek szerint ez az identitás a nők számára csak egy »fázis«, így az ilyen párkapcsolatokat nem veszik komolyan – ez a hozzáállás vezet ahhoz, hogy rengeteg biszexuális szenved depresszióban, az elutasító családók következtében pedig van, hogy öngyilkosságot is elkövetnek. A Vogue-nak meg kellett volna ragadni a lehetőséget arra, hogy eltüntesse ezeket a negatív sztereotípiákat a cikkből, de Ők ehelyett erősítették őket. Cara-nak taps jár, amiért képes volt nyíltan felvállalni a vonzalmát férfiak és nők iránt egyaránt.”
Ezt a részt nagyon-nagyon adom. Bár azok, akiknek eddig coming outoltam, nem mondtak hasonlókat nekem (amiért imádom őket), de nagyon igaz ez a rész a biszexuális emberekre, úgy értem, hogy iszonyat sokszor megkapjuk, hogy "nem baj ha még nem döntöttél a két nem között", "majd kinövöd", "ez csak egy szakasz"... A hetero embereknek miért nem mondanak olyanokat, hogy majd kinövik idővel a heteroszexuálisságukat?
És ha Cara nővel volt, már nem is egyszer, akkor bizony tényleg bi, csak a média ezt a szót nem nagyon szereti használni, és inkább beállítják kalandokat kereső heteroszexuálisnak mintsem hogy beismernének egy létező szexualitást...
Ezt a részt nagyon-nagyon adom. Bár azok, akiknek eddig coming outoltam, nem mondtak hasonlókat nekem (amiért imádom őket), de nagyon igaz ez a rész a biszexuális emberekre, úgy értem, hogy iszonyat sokszor megkapjuk, hogy "nem baj ha még nem döntöttél a két nem között", "majd kinövöd", "ez csak egy szakasz"... A hetero embereknek miért nem mondanak olyanokat, hogy majd kinövik idővel a heteroszexuálisságukat?
2015. július 01. 12:37
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Cara a kedvenc modellem es ettol ugyanugy o lesz a kedvencem,ez semmin nem valtoztat.De az egy kicsit tenyleg erdekes hogy annyian vallották be most a massagukat.Na mindegy legyel boldog Cara
2015. július 01. 12:39
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
fújj de irritáló ez a nő -.-" utálom !!! annyira csúnya is am. tiszta őrült feje van. Csak azért kapták fel, mert Kendall-el, Selenával meg mikor melyik híres emberre akaszkodik rá, mások hátán kapaszkodik fel.
2015. július 01. 12:43
Hihetetlenül idegesít ez a nő, egyáltalán nem szimpatikus, de sok boldogságot neki
Ja, és még mindig NEM divat. Nem gondoltatok még rá, hogy mivel máshol egyre jobban elfogadott így felmerik vállalni? Magyarország tele van beszűkült idióta homofóbokka és ez elég szomorú
Ja, és még mindig NEM divat. Nem gondoltatok még rá, hogy mivel máshol egyre jobban elfogadott így felmerik vállalni? Magyarország tele van beszűkült idióta homofóbokka és ez elég szomorú
2015. július 01. 13:01
Divat? A társadalom most kezdi elfogadni így az embereket ezért kezdik el bevallani jó páran..Nem divatból csinálják,ezt a hülyeséget. Cara pedig már egyszer elmondta,hogy a nőkhöz is vonzódik,jó pár kép alá is támasztotta szóval nem nagyon értem a 'felháborodásotok' okát.
2015. július 01. 13:09
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Annyira idegesítő,amikor mindenki azzal jön hogy Magyarországon milyen beszűkült látásmódú emberek élnek meg milyen undorítóan homofób mindenki.
Bevallom,nem kell megvetni a melegeket vagy biszexeket,de elfogadni sem. Attól még hogy valaki nem tartja normálisnak két azonos nemű kapcsolatát(ami szerintem sem nevezhető normálisnak),nem kell őt rögtön minden mocsok embernek elhordani. Nem vagyunk kötelesek mindent tolerálni.
Bevallom,nem kell megvetni a melegeket vagy biszexeket,de elfogadni sem. Attól még hogy valaki nem tartja normálisnak két azonos nemű kapcsolatát(ami szerintem sem nevezhető normálisnak),nem kell őt rögtön minden mocsok embernek elhordani. Nem vagyunk kötelesek mindent tolerálni.
2015. július 01. 13:13
Ezt már eddig is tudtam :DDD aki kicsit is követi tisztában van vele
2015. július 01. 13:15
Idézet
Mi ez mostanában?? Divat??
Idézet
Már ő is kezdi
Idézet
Most már ez lett a divat??
Természetesen eljátszani a felháborodottat és vérszemet kapva ledivatozni mindent, ami nem heteroszexualitás, egyáltalán nem vált divattá.
Nem az a birka, aki biszexuális, még csak nem is az, aki felvállalja, hanem aki mindezt trendnek állítja be.
(A kérdésre válaszolva: nem, nem divat)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.