Ma este tér vissza az MTV várva várt Teen Wolfjának ötödik évada, mely nemcsak a leghorrorisztikusabb, de egyben a legvéresebb is lesz, az eddigiekhez képest!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Posey: „Ez az évad lesz a legvéresebb”
2015. június 30. 20:59
2015. június 30. 21:19
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Hát, így két rész után még nem igazán tudok véleményt mondani, Theo karaktere érdekes, és Lydia és Parrish is jó páros, szóval annyira azért mégsem vagyok csalódott.
2015. június 30. 21:33
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Alig várom hogy megnézzem!Elvileg Max is visszatér és Ryan is fantasztikus!
2015. június 30. 22:08
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
A cikkben nem épp valós információk vannak. Már tegnap leadták Amerikában (magyar idő szerint ma olyan 4 órakor), tehát ez nem jövő, hanem múlt idő.
Itt meg is lehet nézni az 5x01 részt magyar felirattal: http://indavideo.hu/video/Teen_Wolf_-_Creatures_of_the_Night_5x01_feliratos
2015. június 30. 22:11
Imádtam mind két új részt! Az egész évad nagyon izgalmasnak igérkezik, sok meglepetéssel!
2015. június 30. 22:39
Idézet (MachineMagic @ 2015.06.30. 22:08)
A cikkben nem épp valós információk vannak. Már tegnap leadták Amerikában (magyar idő szerint ma olyan 4 órakor), tehát ez nem jövő, hanem múlt idő.
A cikket tegnap kültem be, akkor valósak voltak, utólag viszont nem tudom szerkeszteni. :unsure
2015. június 30. 23:10
Nehéz, hogy ne nézzek bele, előbb a 4. évaddal kell végeznem >_<
2015. július 01. 00:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Épp percekkel ezelőtt láttam az évad első részét.Mitnó ne mondjak jól indult,azt hiszem a fanokkal kézen fogva mehetünk majd az Eichen House-ba.Engem idegesít nagyon,hogy még nem árulták el,hogy milyen lény Parrish. :/
2015. július 01. 05:24
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
(Vigyázat, enyhén spoileres lehet, mivel az első két részt már láttam, bár igazából a második részre vonatkozóan úgy hiszem semmit sem írtam, és alapvetően igyekeztem részletekbe nem belemenni.)
Hát eddig ez az évad eszméletlenül gyengén kezdett. Lydia előrevetített szálán túl nagyjából semmi sem érdekelt. Úgy érzem kifújt a sorozat, most már csak ismételgeti önmagát, és nem is próbál újítani. Csak amíg van lassítás, eső, és két másodpercre bevágott szükségtelen dalbetétek a részenként előrelátott 3.27 csókjelenethez, merthogy ez kell a népnek. Nincs meg már ugyanaz az egyensúly, a karakterek közti dinamikákat sem használják ki teljesen, ami még a humorral élvezhetővé tenné a sorozatot. Van egy-két villódzás, jelenet, de egyáltalán nem ragad el a hangulat. Már maga a tény, hogy be kellett rakniuk egy flashforward 'ez fog történni az évadban' szegmenst mutatja, hogy ők is tudják, mennyire gyengére sikeredett a kezdés, de még azok a töredékek, amik előremutatták a karakterek útját sem voltak túl meggyőzőek. Ténylegesen csak és kizárólag Lydia iránya érdekel ezen a ponton, és teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ha őt eltüntetik a sorozatból, én is elszivárgok. Ez még csak nem is elvi kérdés lesz, pedig még mindig ki vagyok akadva, hogy kinyírták Allisont, amikor számtalan alternatív lehetőség adott volt a kiírására; egyszerűen csak Lydia nélkül már tényleg nincs miért maradnom. Az első évad szórakoztató volt, a második sokat fejlődött, a harmadik a saját nemében fantasztikus volt, és a negyedik sem volt túl rossz, még ha frusztrálóan egybemostak is két évadnyi főszálat... De ez az év nem a Teen Wolf éve lesz, ez már most látom.
Hát eddig ez az évad eszméletlenül gyengén kezdett. Lydia előrevetített szálán túl nagyjából semmi sem érdekelt. Úgy érzem kifújt a sorozat, most már csak ismételgeti önmagát, és nem is próbál újítani. Csak amíg van lassítás, eső, és két másodpercre bevágott szükségtelen dalbetétek a részenként előrelátott 3.27 csókjelenethez, merthogy ez kell a népnek. Nincs meg már ugyanaz az egyensúly, a karakterek közti dinamikákat sem használják ki teljesen, ami még a humorral élvezhetővé tenné a sorozatot. Van egy-két villódzás, jelenet, de egyáltalán nem ragad el a hangulat. Már maga a tény, hogy be kellett rakniuk egy flashforward 'ez fog történni az évadban' szegmenst mutatja, hogy ők is tudják, mennyire gyengére sikeredett a kezdés, de még azok a töredékek, amik előremutatták a karakterek útját sem voltak túl meggyőzőek. Ténylegesen csak és kizárólag Lydia iránya érdekel ezen a ponton, és teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ha őt eltüntetik a sorozatból, én is elszivárgok. Ez még csak nem is elvi kérdés lesz, pedig még mindig ki vagyok akadva, hogy kinyírták Allisont, amikor számtalan alternatív lehetőség adott volt a kiírására; egyszerűen csak Lydia nélkül már tényleg nincs miért maradnom. Az első évad szórakoztató volt, a második sokat fejlődött, a harmadik a saját nemében fantasztikus volt, és a negyedik sem volt túl rossz, még ha frusztrálóan egybemostak is két évadnyi főszálat... De ez az év nem a Teen Wolf éve lesz, ez már most látom.
2015. július 01. 08:47
miért szeretik a tinit az ilyet? én nem is láttam, de nem is vagyok rá kíváncsi.
2015. július 01. 09:06
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Feltűnt hogy ezt mindenehhez hasonló sorozatnál minden évadnál elmondják (ne értsetek félre, ez az egyik kedvenc sorozatom)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: