hallottam, hogy már műtötték és jobban van - jobbulást neki
én ezért ki nem állhatom a motorokat, szerintem baromi veszélyesek, annyi de annyi motorbaleset van és köztük rengeteg halálos is...már a hangjukat is utálom -.-
Motorbaleset miatt kórházba került Rékasi Károly
2015. július 02. 09:32
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
sajnálom, jobbulást neki
2015. július 02. 10:20
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Jobbulást neki
2015. július 02. 11:22
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki!
2015. július 03. 21:46
Nagyon sajnálom, remélem, hamar meggyógyul! Annyi a motorbaleset sajnos. Egyébként a Háros utca környékén már iskolatársaim is balesetet szenvedtek, szóval lehet, hogy az ottani utakkal van valami baj.
2015. július 05. 23:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azt hiszem párom erre szokta azt mondani, hogy a motorosok szervdonorok.
Nem véletlenül. Az autóban ülő delikvens nagy eséllyel megúszta egy kis zúzódással és agyrázkódással, míg Károly teljesen összetörte magát. Nap mint nap láthatunk példát arra, hogy a motorosok milyen nagy sebességgel a KRESZ szabályait áthágva közlekednek. A HVG szerint autót akart megelőzni, de az éppen lekanyarodni kívánt. Elképzelhető, hogy az autó sofőrje nem tette ki időben az indexet (nekem mániám vagy 15 méterrel előbb kitenni, pont az ilyen balesetek elkerülése végett), ez pedig pont akkor akarta kielőzni. Én mondjuk biztos, hogy nem előznék ilyen esetben, de van valami sanda gyanúm,hogy záróvonal van arrafelé felfestve. Így meg megszegte a KRESZ-t. Kíváncsi vagyok az ügy további fejleményére. Meg fogják rángatni, ha ő a hibás, vagy egy kis manival eltussolják?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: