Emilia Clarke bízik Jon Snow visszatérésében
2015. július 01. 09:45
Nélküle nem tudom mi lesz a sorozattal. Ő az egyik kedvencem, a karaktere is rengeteg lehetőséget adhat, ráadásul Jon anyját az első évad óta homály fedi, ezért nem lenne rossz megtudni, hogy ki ő.
Emilia pedig nagyon édes, abszolút megértem, hogy nem bíznak rá nagyobb titkokat, én se tudom megtartani őket sosem
Emilia pedig nagyon édes, abszolút megértem, hogy nem bíznak rá nagyobb titkokat, én se tudom megtartani őket sosem
2015. július 01. 21:04
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Én pont azt szeretem ebben a sorozatban, hogy semmi sem biztos. Nem biztos, hogy túléled, de azért próbálkozol. Nem biztos, hogy két hét múlva még mindig ugyan az a király, de addig is örül magának. Semmi sem biztos, pont mint az élet, mert nem tudod, hogy holnap felébredsz-e, de azért remélsz és tervezel. Nem bánom, hogy Jon Snow meghalt, ugyanis a Fal-on már nagyon nem látták szívesen. A Melisandre-s teóriával az az egyetlen egy bajom, hogy ugyan miért kéne neki bármit is csinálni? Már csak azért, mert az utolsó előtti részben történtek után majdnem mindenki a halálát kívánta, most ne használják már fel...csak mert "ért" hozzá... Egyszer amúgy is mindenki meghal. És ebben a sorozatban nincsenek "fő" szereplők és éppen ezért jó. Azért izgalmas, mert nem biztos, hogy túléli az általad kedvelt karakter.
2015. július 02. 10:17
Szerintem visszahozzák! Hihetetlen, hogy Martin mindig a kedvenc szereplőimet tudja megölni! Robb, Cat, Jojen, Jon...
2015. július 02. 13:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (katabukovszky @ 2015.07.02. 10:17)
Szerintem visszahozzák! Hihetetlen, hogy Martin mindig a kedvenc szereplőimet tudja megölni! Robb, Cat, Jojen, Jon...
Jojen csak a sorozatban halott, a könyvben nem.
2015. július 03. 20:45
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (AnnaMetál @ 2015.07.01. 21:04)
A Melisandre-s teóriával az az egyetlen egy bajom, hogy ugyan miért kéne neki bármit is csinálni?
Mert még mindig nem jött el az ő Azor Ahai-ja és van egy tippem, hogy ahogy Stannist ott hagyta, róla már letett.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2015. július 04. 12:53
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
még meg sem írta George a könyvet úgy, hogy én azon izgulok inkább, hogy ne halljon meg mielőtt befejezni a sorozatot. nem tudom miért mondjátok, hogy visszahozzák, amikor nem a sorozat készítőkön múlik mi lesz. habár, ha jól tudom az utolső évad eléggé eltért a könyvtől.
2015. július 04. 17:02
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Én is bízok abban, hogy visszahozzák. :C Bár..kétlem, hogy megteszik..
2015. július 08. 14:57
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az jutott eszembe, hogy ugye, a sorozatok különböző részeit sosem egy ember rendezi... Oké, persze, vannak olyanok, akik többet is rendeztek, pl David is hat epizódot, de az IMDB szerint a következő rész nem az övé lesz, márpedig akkor miért kéne ismernie a forgatókönyvet?
Őszintén remélem, hogy Jon valahogy életben marad, vagy feltámasztják, mert nélküle nem fogják tudni megvédeni a falat. A sok zendülő képtelen lesz visszaverni a White Walkereket, pláne, hogy fogalmuk sincs, mivel ölhetnék őket meg, az eszközeik pedig nincsenek meg rá.
Ugye, a sárkányüveg Hardhomenál maradt, Jon pedig feltehetőleg csak Samnek mondta el, hogy mire képes a Valyriai acél.
Annyi jó karaktert ölt meg Martin, miért nem tudna egyszer igazságot tenni, és mondjuk, Ramsayt kinyírni?
Őszintén remélem, hogy Jon valahogy életben marad, vagy feltámasztják, mert nélküle nem fogják tudni megvédeni a falat. A sok zendülő képtelen lesz visszaverni a White Walkereket, pláne, hogy fogalmuk sincs, mivel ölhetnék őket meg, az eszközeik pedig nincsenek meg rá.
Ugye, a sárkányüveg Hardhomenál maradt, Jon pedig feltehetőleg csak Samnek mondta el, hogy mire képes a Valyriai acél.
Annyi jó karaktert ölt meg Martin, miért nem tudna egyszer igazságot tenni, és mondjuk, Ramsayt kinyírni?
2015. július 11. 16:07
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (awwparadise @ 2015.07.04. 12:53)
még meg sem írta George a könyvet úgy, hogy én azon izgulok inkább, hogy ne halljon meg mielőtt befejezni a sorozatot. nem tudom miért mondjátok, hogy visszahozzák, amikor nem a sorozat készítőkön múlik mi lesz. habár, ha jól tudom az utolső évad eléggé eltért a könyvtől.
Hogy lehet egy ember "túlélésének" azért szurkolni, hogy még fejezze be amit elkezdett...
Épp ez az, hogy nem a sorozat készítőin múlik (csak), és a könyvben ezer meg ezer utalás van, hogy Jonnak nem így lesz vége.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.