A Trónok Harca színésznője a sorozat ötödik évadának fináléjával kapcsolatban adott interjút.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emilia Clarke bízik Jon Snow visszatérésében
2015. június 30. 16:41
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem nem most láttuk utoljára.Nem a kedvencem,de remélem visszatér.Már minden fontos embert kinyírnak? :,(
2015. június 30. 16:42
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Még nem mertem megnézni az utolsó részt, de a csapból is folyó spoiler miatt már tudom mi lesz.
Annyira Jonnak szurkoltam/ok, nem lehet így vége. Nélküle nekem már a sorozat sem lesz ugyanaz. Kinek drukkoljak így? Egy szimpatikus uralkodó jelöltem sem maradt.
2015. június 30. 16:43
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nagyon szeretem a Trónok harcát.
Főleg azért,mert minden kedvenc szereplőm meghal. Szerintem,már nem látjuk többször,de nem is baj,mert nem szimpatizálok vele annyira.
2015. június 30. 16:52
Imádtam John karakterét, de valahogy nem lepett meg, hogy kinyírták, na, jó bíztam benne, hogy nem tetszik meg. Viszont remélem Emilia Calark, vagyis Daenerys kaparintja meg a trónt!
2015. június 30. 16:56
Én is bízok a visszatérésében.
Rengeteg teóriát olvastam ezzel kapcsolatban, és igazából mindegyik arra lyukadt ki, hogy vissza fog jönni. Na meg az R+L=J dolog is ott van még...
2015. június 30. 17:08
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Még nem láttam az évadot, de a címből sikerült is leszűrnöm, hogy nem leszek boldog. : P
2015. június 30. 18:22
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"De ez azt is jelenti, hogy közelebb kerültem a trónhoz."
Ennél közelebb azonban ne kerülj hozzá, köszi.
"Az epizód rendezője, David Nutter megerősítette Jon Snow határozottan halott és bukása ezúttal végleges."
Hát nyilván nem fogják most lelőni a poént, hogy visszatér. Hadd találgassanak csak az emberek, addig is fent tartják vele az érdeklődést. Eléggé csalódott lettem volna, ha annál a bizonyos interjúnál Kit közli, hogy "amúgy visszatérek". Eléggé hülyén vette volna ki magát, ha innen tudtuk volna meg, és nem a sorozatból.
Ennél közelebb azonban ne kerülj hozzá, köszi.
"Az epizód rendezője, David Nutter megerősítette Jon Snow határozottan halott és bukása ezúttal végleges."
Hát nyilván nem fogják most lelőni a poént, hogy visszatér. Hadd találgassanak csak az emberek, addig is fent tartják vele az érdeklődést. Eléggé csalódott lettem volna, ha annál a bizonyos interjúnál Kit közli, hogy "amúgy visszatérek". Eléggé hülyén vette volna ki magát, ha innen tudtuk volna meg, és nem a sorozatból.
2015. június 30. 18:47
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
remélem nem daenerys kerül a tnra, érdekes karakter azt meg kell hagyni és nagyon ismert is, de szerintem ne...
nem vágom, mit van mindenki úgy meglepődve, ez a trónok harca, itt az számít érdekesnek meg csodásnak, ha egy karakter még életben van :''D
mindenesetre kíváncsi leszek, lesz-e a nagy teoriákból bármi is...
nem vágom, mit van mindenki úgy meglepődve, ez a trónok harca, itt az számít érdekesnek meg csodásnak, ha egy karakter még életben van :''D
mindenesetre kíváncsi leszek, lesz-e a nagy teoriákból bármi is...
2015. június 30. 18:57
Hát remélem,hogy nem halt meg véglegesen!
Jon az egyik kedvencem a sorozatban és még nagyon sok mindent ki lehetne hozni a karakteréből!
2015. június 30. 18:58
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem mondanám, hogy meglepett a fordulat, mivel olvastam a könyveket és valószínûnek tartottam, hogy ezt a lépést a sorozatban is megtartják. Mégis teljesen lesokkolt a finálé, azt hiszem nem tudtam rá megfelelõen felkészülni a mai napig sem. Viszont én bízok benne, hogy Jon Snow visszatér, hiszen még annyi mindent lehetne kezdeni a karakterével, plusz Martinnak is volt egy régebbi nyilatkozata a Sárkányok Tánca megjelenése után, ami arra utal, hogy nem halt meg. Nem beszélve arról, hogy Kitet a napokban lefényképezték Írországban, ahol közdutottan ott forgatták az Éjjeli Õrség jeleneteit. De ha nem is tér vissza a következõ évadra, akkor legfeljebb szerintem a hetedikre vissza fog. Legalábbis nagyon remélem.
2015. június 30. 19:16
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Tuti, hogy él, mégpedig azért, mert ha meghalt volna, egyöntetűleg mondaná minden stábtag, hogy végleges a halála, ám, mivel Emilia is ilyen határozatlan, biztos, hogy visszatér Jon.
Még annak ellenére is, hogy ebben a könyvben, ebben a sorozatban nagyon dív a szimpatikus karakterek, megkedveltetett szereplők halomragyilkolása, a történetből való kiírása.
Még annak ellenére is, hogy ebben a könyvben, ebben a sorozatban nagyon dív a szimpatikus karakterek, megkedveltetett szereplők halomragyilkolása, a történetből való kiírása.
2015. június 30. 22:11
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerintem tuti visszahozzák hiszen mindíg is Jon és Dany volt a kér főszereplő legalábbis én úgy láttam,a könyv címe a tűz és a jég dala is erre utalhat. Emellett ez a nagy hallgatás is elég gyanús pl. senki érintett nem lesz ott az idei comic on-on. Sem Martin sem Kit nem lesz ott és a sorozat írói is kihaggyák a comic ont. A korabbi években is volt rá példa hogy halott karaktereket alakító színészek részt vettek rajta. De nyilván nem küldik oda Kitet hogy a rajongók kérdéseire kelljen válaszolgatnia. Mindenesetre elég sokan csalódnának ha ténleg nem térne vissza. Én nagyon remélem,hogy látjuk még Jont.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.