A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója bemutatta első videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier – Benji: Atmosphere (Newik Remix)
2015. június 30. 10:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hmmm ez érdekes lett. Nem pont egy ilyen dalt vártam volna tőle... Az X-Faktroban sokkal jobbnak tűnt a hangja, itt olyan mintha nem is énekelne rendesen. Meg szerintem alapjában nem áll neki ez a stílus jól, olyan mintha elveszne a hangja a zenében, meg valljuk be ez valóban tucatzene lett. Nekem a klipje sem tetszik különösebben. Ezt a klipet eltudnám képzelni pl. Justin Timberlake-nek, de nem egy tizenéves fiúnak... Nekem ez most nem tetszik. Pedig az X-Faktorban végig neki drukkoltam
a dal nem annyira tetszik, de Benji hangját viszont nagyon szeretem.
A dal egész jó...de a klip nagyon rossz.....főleg amikor azok a csajok ott rángatoznak...az a rész elég röhejes! :"D
2015. június 30. 11:40
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
A dal elmegy és amugy abba a suliba jár Benji ahova én. Ági néninek adott is autogrammot nekem meg az autogramm másolata lóg a falon. Bár a klip nem lett a legjobb többet vártam tőle. De az volt a legviccesebb sztem amikor 2 csajjal mellette ment végig a folyosón a suliban. Na ennnyi volt a magánéletemből pá!
2015. június 30. 12:17
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Szerintem jó lett
2015. június 30. 13:45
|
|
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 offline
|
A dal jó de a videóklip nagyon rossz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: