Kanye West csúnyán beégett a Queen ikonikus dalával
2015. június 29. 14:23
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
gratulalok...aki nem enekes ne enekeljen ilyen egyszeru minek egeti magat azzal hogy a kozonseg is jobban tudja a szamot mint o..a koncerten persze szoktak ilyen na de nem az egesz dalt elenekeltetni hamis volt gáz volt nem is értem minek tart koncerteket a dal megeroszakolasa
2015. június 29. 19:25
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem jelenik meg a videó :/
de azért is gondolom milyen rossz lehetett hisz elfelejteni a szöveget egy előadás közben
de azért is gondolom milyen rossz lehetett hisz elfelejteni a szöveget egy előadás közben
2015. június 29. 20:32
@pöttömke: ne legyünk ennyire a végletek embere. hogy egy hazai példát említsek: rúzsa magdi,- ő kiválóan énekel(t) queen számokat.
az más dolog hogy az autotune-nak köszönhetően világhírnévre szert tevő minimális tehetséggel megáldott katy perryk és kanye westek mire képesek élőben
adam lamberttel nincs bajom mert eszméletlen dolgokra képes a srác, de nekem még mindig túl finom, túl lágy őhm nem tudom igazán körülírni, de számomra a legtöbb esetben pont emiatt elmarad a katarzisélmény ami pl egy rúzsa magdinál alap szinte az első pár másodpercben megtörténik a csoda
adam lamberttel nincs bajom mert eszméletlen dolgokra képes a srác, de nekem még mindig túl finom, túl lágy őhm nem tudom igazán körülírni, de számomra a legtöbb esetben pont emiatt elmarad a katarzisélmény ami pl egy rúzsa magdinál alap szinte az első pár másodpercben megtörténik a csoda
2015. június 29. 21:08
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Nem hiába utálom ezt a sz*rcsimbókot.:')
2015. június 29. 21:47
Idézet (cs.vera45 @ 2015.06.29. 12:20)
OceanSoul, hogy én mennyire egyetértek
Egyébként nem a Queent nehéz megtanulni, hanem ezek az előadók nem érnek semmit. Még én is jobban énekelek náluk.
Kérdem én: Mi ez? Mi akar ez lenni?
https://www.youtube.com/watch?v=6c6THVVihAA
Mintha egy ötévest kiállítanának a színpadra, aki soha az életbe nem énekelt még.
Egyébként nem a Queent nehéz megtanulni, hanem ezek az előadók nem érnek semmit. Még én is jobban énekelek náluk.
Kérdem én: Mi ez? Mi akar ez lenni?
https://www.youtube.com/watch?v=6c6THVVihAA
Mintha egy ötévest kiállítanának a színpadra, aki soha az életbe nem énekelt még.
Legalább Katy a szöveget volt hajlandó megtanulni, nem úgy, mint ez a hangi adottságait tekintve a veszett róka és az agyhalott éti csiga szintjén megrekedő tiszteletlen állatkertből szabadított orangután, akinek még ennyi is felettébb derogáló tényező volt. B*sszus, mintha Mr. Bikicsunáj fekete bőrű megfelelőjét látnám a színpadon szerencsétlenkedni. Oszt' erre van 20onx Grammy-je, milliónyi rajongója,... egyéb jóságok, amikor a repedt fazék hangján kívül még a szakmai alázat gombostűnyi jele sem érzékelhető az előadásában.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 23:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nálam ez az ember már alapból elásta magát pár évvel ezelőtt azzal, hogy a New slaves dalába pofátlanul belerakta az Omegától a Gyöngyhajú lány alapját. Ezek után miért kéne meglepődnöm azon, hogy még egy mindenki által ismert rapszódiát is kénytelen volt bebiflázni?
Nincsen önkritikája, ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 23:48
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.29. 23:38)
Nálam ez az ember már alapból elásta magát pár évvel ezelőtt azzal, hogy a New slaves dalába pofátlanul belerakta az Omegától a Gyöngyhajú lány alapját. Ezek után miért kéne meglepődnöm azon, hogy még egy mindenki által ismert rapszódiát is kénytelen volt bebiflázni?
Nincsen önkritikája, ennyi.
A Gyöngyhajú még hagyján, amúgy is legálisan vette át. Én attól fordultam le a székről, amikor a Power című kreálmányában meghallottam a '21st Century Schizoid Man' c. King Crimson-szám részletét! O___O I can't even...
2015. június 30. 11:02
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Nem elég, hogy a szöveget nem tanulta meg, még a maga rekedt hangján elkezdi énekelni egy együttes ikonikus dalát... Egy kicsit ,,rappesre" sikeredett, de na. Ha egyszer hallgatta meg a dalt?!
2015. június 30. 16:24
ehh a gyöngyhajú lány mért hagyján?
az omegások csak lestek, annyira képben voltak a legális átvétellel muhahaha, de aztán később megtömték a zsebüket és elmaradt a vihar... a "hagyján" max annyiból hagyján, hogy mivel stúdiófelvételről van/volt szó az autotune természetesen "kéznél" volt
az omegások csak lestek, annyira képben voltak a legális átvétellel muhahaha, de aztán később megtömték a zsebüket és elmaradt a vihar... a "hagyján" max annyiból hagyján, hogy mivel stúdiófelvételről van/volt szó az autotune természetesen "kéznél" volt
2015. június 30. 19:19
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2015.06.30. 16:24)
ehh a gyöngyhajú lány mért hagyján?
Tényleg? o.O Ehh, akkor nem szóltam. Így viszont gáz.
De akkor sem olyan wtf, mint a King Crimson-sample, azon még mindig nem tettem túl magam.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.