A Little Mix Zaynről és az új zenéjükről nyilatkozott
2015. június 28. 19:52
jó interjú lett, bár nekem a képek nem tetszenek...
2015. június 28. 19:59
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
sajnálom hogy Zayn kilépett de boldog vagyok hogy Perrie támogatja
gondolom az album nagyon jó lesz és várom
gondolom az album nagyon jó lesz és várom
2015. június 28. 20:29
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2015.06.28. 17:14)
Nagyon tetszett az interjú!! Köszi a fordítást!
Eléggé le vagyok maradva....Ki az a Jake??
Jade hogy hogy szingli? Mikor szakított Sam-mel? Olyan furcsa, hogy már így felnőttek, Leigh-Anne is 23 éves már, pedig sokkal fiatalabb néz ki!
Én is fiatalon akarok gyereket.
Eléggé le vagyok maradva....Ki az a Jake??
Jade hogy hogy szingli? Mikor szakított Sam-mel? Olyan furcsa, hogy már így felnőttek, Leigh-Anne is 23 éves már, pedig sokkal fiatalabb néz ki!
fiatalabbnak? Na ne nevettess, kinéz simán 30-nak...
2015. június 28. 21:11
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Nekem őszintén tetszik az interjú, érdekes lett. És azt is furcsállom, hogy a képeket is ritka jónak találom, pedig a lányok megváltozott stílusát nem kedvelem annyira. Minden szuper lett szerintem, várom az albumot:)
Xx
Xx
2015. június 28. 23:36
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En orultem is mikor vegre megjelent az uj daluk
Tenyleg eleg sokaig 'eltuntek' Amugy mereszek, hogy ilyen nyiltan mernek beszelni a szerelmi eletukrol. Meg amugy megertem amit sztarok dalt/videot csinalnak nagy hatassal vannak a mai fiatalokra, de szerintem a fiatalokon is sok mulik hogyan fogjak fel meg mit ertenek belole..en birom, hogy barmi megtortenhet egy zeneklipben/filmben.
Amugy az fenti kep az angyon jo meg Perrierol az egyeduli. A tobbiek egyeduli kepe eleg torzmeg olyan fura fejuk van. A masik kozos kepen is mindenki olyan eleg erdekes fejet vag.
Amugy az fenti kep az angyon jo meg Perrierol az egyeduli. A tobbiek egyeduli kepe eleg torzmeg olyan fura fejuk van. A masik kozos kepen is mindenki olyan eleg erdekes fejet vag.
2015. június 29. 05:54
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Szerintem jó interjú volt:D És ezek a képek hihetetlenül jól sikerültek szerintem
2015. június 29. 06:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egész jó lett, viszont nekem a képek abszolúte nem tetszenek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: