Erőszak vádjába került Harry Styles
2015. június 30. 20:09
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
Miert eroszakolt volna meg barkit is amikor egy csomo lany a labai elott hever?? Barkit megkaphatna
Ennek semmi ertelme... szanalmas. (Oke szar az ervem de van benne igazsag)
2015. július 01. 01:58
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Osika11, ne legyél már ennyire szánalmas. Azért kurva, mert figyelmet akart? Nézz már utána, mit is jelent pontosan a kurva szó, aztán dühöngj. Egyáltalán nem vagy különb, mint a cikkben említett csaj.
2015. július 01. 15:48
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
??? És most ha a csaj elmeséli az egész kicseszett élettörténetét ,hogy neki milyen sz@r volt, azzal neki jobb lesz? megértem én ,hogy rossz de nem sajnálkozni kellene, hanem cselekedni, Viszont ,az alapján ,hogy ez a szörnyűnek hangzódó sztori sem igaz csak kitalált ,nekem azt mutatja ,hogy TALÁN a többi sem igaz, csak egyszerűen muszály sajnáltatnia magát. (És plusszba még hülye ,most komolyan egy ennyire közismert hírességről ,hülyeség ilyeneket kitalani ,mert minden egyes mozdulatárol tud, mindenki ,ez már inkább csak időpocsékolás úgyis lebukik ,és így is lebukott XD )
2015. július 01. 16:32
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Nem vagyok Van dajrekson fan meg semmi,es nem is akarom vedeni oket.....de Harry nem az idosebb nokre bukik? Vagy az egy masik tag a bandabol?:DDD khm szoval a csajnal itt bukott be a sztori,vagy mi.
2015. július 01. 17:55
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Nem szívlelem az 1D-t, de ez akkor is durva. A lány egy kis 15 másodperces hírnévre vágyott, ennyi az egész.
osika11 : álj már le! Azért lenne k*rva mert egy kis figyelemre vágyott???
Beyla : igazat adok
osika11 : álj már le! Azért lenne k*rva mert egy kis figyelemre vágyott???
Beyla : igazat adok
2015. július 01. 19:49
|
|
lovebieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 129651 offline
|
Harry nem tenne ilyet!
2015. július 02. 09:33
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
WTF????????
2015. július 02. 17:21
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Girl23 teljes mértékben egyetértek!!
2015. július 02. 22:19
Eléggé ledöbbentem,mikor megláttam a címet.Ez az utolsó dolog,amit el tudnék képzelni Harry-ről.
Ez nyilvánvalóan KAMU.Harry nem lehetett,mivel nem is volt ott.(meg amúgy soha az életben nem tenne ilyet)Ez a Solemn még egész hihető,csak nem hiszem el,hogy nem nézi át azt a tetves 2 sort,amit kiír a twitterre.És azt se hiszem,hogy ezzel a Solemnnel elmegy egy vadidegen helyre úgy,hogy még nem is ismeri,akármilyen zavart is.
Vagy tényleg véletlen,vagy szépen megtervezte előre a dolgot,bár én semmi pénzért nem vonnám magamra a directionerek haragját.
Ez nyilvánvalóan KAMU.Harry nem lehetett,mivel nem is volt ott.(meg amúgy soha az életben nem tenne ilyet)Ez a Solemn még egész hihető,csak nem hiszem el,hogy nem nézi át azt a tetves 2 sort,amit kiír a twitterre.És azt se hiszem,hogy ezzel a Solemnnel elmegy egy vadidegen helyre úgy,hogy még nem is ismeri,akármilyen zavart is.
Vagy tényleg véletlen,vagy szépen megtervezte előre a dolgot,bár én semmi pénzért nem vonnám magamra a directionerek haragját.
2015. július 03. 13:59
Még ha nem is Harry tette, minek kell ilyen személyes dolgok ki tweetelni? Ha mégis muszály lett volna elmondania, ne nyíltan tenné...KAMU!!!!
2015. július 03. 14:41
|
OsikaSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212230 offline
|
Ugyan már... Harrynek minden második lány széttenné a lábát , miért erőszakolna meg akkor valakit? Egyszer Harry megbotlott egy kutyában és utána bocsánatot kért tőle... Ilyet nem tenne
2015. július 03. 15:09
Nem vagyok a fanja, sőt..
De szerintem akkor sem csinált ilyet..
De szerintem akkor sem csinált ilyet..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: