Erőszak vádjába került Harry Styles
2015. június 29. 14:29
|
|
Grety01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 227378 offline
|
Mekkora egy műmájer ez a csaj... Pfff... még, hogy a telefonja átírta a Solemnet Stylesra... Ekkor hazugságot. Biztos gyűlölte a bandát aztán ezzel akart ellenük tenni.
2015. június 29. 19:12
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Én elsőnek tényleg elhittem,hogy véletlenül írt Stylest,de mikor továbbolvastam rájöttem,hogy csak egy nagyarcú,figyeleméhes csaj.
2015. június 29. 21:06
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Jó vicc. xd Pont őt vádolták meg? Pont őt? EZMIEZ? XD
Annyira hülye a csaj, de méghülyébb, aki elhiszi a """jól""" kitalált sztoriját.:'D
Ééés, még jó, hogy nem reagált rá Hazz ! Hülye lett volna, ha akár egy szót is rápocsékol egy ilyen kis picsára.
Annyira hülye a csaj, de méghülyébb, aki elhiszi a """jól""" kitalált sztoriját.:'D
Ééés, még jó, hogy nem reagált rá Hazz ! Hülye lett volna, ha akár egy szót is rápocsékol egy ilyen kis picsára.
2015. június 29. 21:48
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Tök látszik,hogy ezt egy fanatikus rajongó kitalációja.Meg eleve ha bármilyen embert egy ilyen súlyos váddal
2015. június 29. 21:49
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Megvádolok,megnézem,h mit írtam
2015. június 29. 23:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ki tudja, hogy aztán mi is történt valójában. Lehet ez egy fiktív, kitalált fantázia, hiszen sokunk olvasott már olyan egydé fandomban íródott rajongói blogot, amin még talán a fiftyshades írónője is elpirulna. Viszont másfelől lehet ez egy igaz történet is, amit az utólag kijavított és átdolgozott történetet követően igyekeznek eltusolni. Elvégre a zeneiparban az énekesek többsége a befektetők, szponzorok és cégek számára csak is kizárólak produktumok. Vélhetően aki a tőkéje nagy részét fektette beléjük, nem szeretné az egészet bebukni, így igyekeznek elsikálni, akárcsak nemrég bíbőr esetében. Kitaláltnak tűnik első látásra, de nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 30. 14:21
WTF? nem is igazáén tudom,hogy mit válaszoljak erre.Kb. azt tudnám erre válaszolni mint Beyla.
2015. június 30. 14:35
Az a csaj nem komplett...Be bukta azért profin tud hazudni jaj mégse mert le bukott...
2015. június 30. 15:29
valaki vágyott 15 perc hírnévre , no meg szerette volna ha Harry személyesen ír rá hogy letisztázzák....
2015. június 30. 16:41
Porcicca szokás szerint kivette a szót a számból.
2015. június 30. 16:41
|
|
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline
|
Unatkozott a kiscsaj, aztán meg beparázott amiért rászálltak....ennyi! Én egyébként egyáltalán nem értek egyet az ilyen kis megszállott rajongókkal. Ez vonatkozik azokra is akik hazudoznak a figyelem kedvéért, na meg azokra is, akik azt írják egy idegen embernek, hogy ölje meg magát...számomra mindkettő visszataszító és szánalmas
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.