Erőszak vádjába került Harry Styles
2015. június 28. 15:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé fura ez az egész...
2015. június 28. 16:22
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Ez pont olyan, mint egy rossz detektívregény, amiben ő a "gyilkos" (persze ő nem ölt meg senkit, ezt csak a párhuzam miatt mondom), kitalálta volna a "perfect crime"-ot, amiben nem hagy nyomokat maga után, tehát nem bizonyítható rá a bűntény, de egy apróságról megfeledkezett (jelen esetben arról, hogy Harry-ék nem is voltak akkor Ázsiában), és úgy próbálja meg korrigálni a tervét, hogy "áh, ez nem is így volt", de ez már rég nem hihető...
Tanulság: ha hírnevet akarsz szerezni, gondold át, hogyan fogsz hozzá, különben mindenki rajtad fog röhögni.
Tanulság: ha hírnevet akarsz szerezni, gondold át, hogyan fogsz hozzá, különben mindenki rajtad fog röhögni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 28. 19:08
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Meg eleven ha valaki ilyet kitalál,vagy nagyon unalmas az élete és semmi hobbija nincs,vagy pedig egyértelműen feltűnési mániája van.Rosszabbik esetben mindkettő.Meg azért arra sem ártott volna figyelni,hogy hol is van az a kis mocskos Harry Styles,aki megerőszakolta.Mert hát azért valljuk be;egyik kontinensről a másikra nem lehet valakit csak úgy megerőszakolni.
2015. június 28. 19:17
Kamu, pénz... Hogy nekiestek a rajongók!
Szakadtam! Azt azért ne állítsuk senkiről, hogy angyal, mert az ördög is angyal volt mielőtt ördög lett. Teszem azt Angelina Jolie is elég önpusztító életet élt mielőtt olyan lett, amilyen ma. Harrynél se biztos, hogy ilyen kis jótét lélek marad, de legyen úgy.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 28. 20:27
|
ToshiViiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 245497 offline
|
MEgértem, hogy ennyire oda van a bandáért és az a vágya, hogy felfigyeljenek rá. De kérlek, ha ennyire szereti a bandát.. minek hazudozni róla? Mi ez a sok pszihopata mostanság?
2015. június 28. 21:29
Nem normális hogy ilyennel hívja fel magára a figyelmet...
2015. június 28. 22:02
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Úr isten..a cím hallatán azt hittem leesik a fogsorom..ez egyértelműen kamu..senki se próbálja bedumálni nekem,hogy ő ilyet tett,mert tudom,hogy nem ő nem ilyen ember ismerhetnék már..ő soha nem tenne ilyet,tudom.A lány pedig nyilván nem normális..a rossz életét,kapcsolatát,ne más ember bepiszkolásával élje ki...a kamu szövegét nem tudom ki veszi be..
2015. június 28. 23:05
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Az utolsó mondat Harry és csapata kiszúrta a szemem.. ez a megfogalmazás nagyon nem tetszik.. a címről viszont most oké kicsit tévútra visz hirtelen, de ha azt írta volna a cikk író, hogy egy fankiscsaj kitalált egy sztorit nem biztos, hogy elolvasnánk..
2015. június 28. 23:41
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jeuzom szerencsetlen Harry...majd persze pont o.
De ezt a lanyt se ertem. Most 8evesen lett megeroszakolva vagy nem reg...
De mind1, megse probalom megerteni..De ezzel mit akart elerni a csaj? GOndolhatta tamadast fog inkabb kapni.
De ezt a lanyt se ertem. Most 8evesen lett megeroszakolva vagy nem reg...
De mind1, megse probalom megerteni..De ezzel mit akart elerni a csaj? GOndolhatta tamadast fog inkabb kapni.
2015. június 29. 07:46
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Mintha Harrynek szüksége lenne arra, hogy megerőszakoljon valakit. Lányok milliói adnák neki oda magukat tök ingyen. Meg persze nem is nézném ki belőle.
2015. június 29. 10:02
Meg még a repedt sarkú k*rva anyját, aki a világra b*szta!!!
Hogy mer ilyet egyáltalán kigondolni? Harry soha a büdös életben nem csinálna ilyet!! Felfordul a gyomrom, hogy ilyen emberek élnek -.-
Hogy mer ilyet egyáltalán kigondolni? Harry soha a büdös életben nem csinálna ilyet!! Felfordul a gyomrom, hogy ilyen emberek élnek -.-
2015. június 29. 10:36
Nem igazán ismerem Harry-t, nem is hallgatok 1D-t, de ezt biztosan nem tette meg. Már a címet olvasva is belegondoltam, hogy ez biztos nem igaz.
2015. június 29. 12:35
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Harrynek ilyen problémája nincs szerintem hogy akár kit is meg erőszakoljon kis lányok így is úgy is szét tennék a lábait neki nem kellene neki erőszakhoz folyamodnia de hát ja pletyka hegyek meg szerintem pont nem kis lányokhoz nyúlna
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.