Starity

Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 27. 20:01 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.06.27. 19:53)
Az, hogy minden államban legális lett a melegházasság, - sajnos - nem jelenti azt, hogy hirtelen mindenki toleráns lett. A homofóbok ugyanúgy megvannak, és ki fogják borítani a bilit.

Nem is említettem, hogy akkor most mindenki elfogadó ott is, viszont látva, hogy ott is rengetegen örülnek ennek, az már egy jókora reménysugár.
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Pinky Lili, Szandi0820
2015. június 27. 20:02 #102
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Grat U.S.A. biggrin.gif Globális felmelegedés megkezdődött... rohog.gif
2015. június 27. 20:07 #103
- törölt felhasználó -    
Megérdemelték, hogy végre eljöjjön ez a nap is. Az USA jóval előttünk jár, ott nincsen már annyi megkülönböztetés mint itt. Ezzel nem azt mondom, hogy egy homofób mentes ország. Boldog lettem a hír hallatán, és eddig azt hittem nem tudom jobban tisztelni Obamát és az USAt, de most sikerült felülmúlni.
2015. június 27. 20:08 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 19:56)
Nem, nem vagyok homofób. Ha az utcán látok egy meleg párt, nem köpöm le őket, nem fordulok el, legyenek boldogok, csak nekem ne kelljen. 
Van homoszex ismerősöm, és még nem mondtam neki azt, hogy "Menj a francba, mert a lányokat szereted". Nyugodtan szeresse a lányokat, én csak a gyerekemet féltem. Mert azt az egyet nem bírnám lenyelni. Másrészt a hetero párokat se szeretem, amikor úgy nyalják egymást az utcán, hogy majdnem egymásba fulladnak. 
Mondanám hogy abnormális ez a homoszexualitás, de nem az. Ma már nem. Nem szabad elnyomni, de divatot se kéne belőle csinálni. Mert ez melegmajmolás. Ez megy.
És divat. A Facebook profilképek szivárványban...az Insta felrobbanva..az örvendezés, hogy "Hurrá, az USA milyen király."
De ez a meleghűhó nem oldotta meg a magyar egészségügyet, nem tett pontot a halálbüntetés kérdésére, nem etetett meg egy éhezőt sem, nem adott senkinek munkát, nem lett jobb az életünk. Nem vetett véget a vallási ellentéteknek, nem zárt ki egy terrortámadást sem.
És örülünk. 
Oké, hogy a kis dolgoknak is örülni kell, de nem ez lenne az elsődleges. Oké. Az USA-ban nem áll fent az általam felsorolt összes probléma, de ott is lenne mint javítani.

Nem vagy homofób, de ha a gyereked meleg lenne, azt nem tudnád elviselni. Na szerinted ezt minek nevezik? rolleyes.gif
melegmajmolás rolleyes.gif Nyilván sok az idióta Magyarországon, de komolyan gondolod/gondoljátok, hogy divatból bevallanak valamit amit itt elítélnek, és mocskolnak miatta? Tényleg? Én nem tudom milyen lehet, de eltudom képzelni, hogy rettenetesen nehéz, nem csak magadnak bevallani, de a szüleidnek, a barátaidnak, családnak stb. Majd pont divatból csinálná ezt bárki is. Istenem.. rolleyes.gif
14 felhasználónak tetszik: janet7, hayley4, itsjustme, Wyrd, Glamster, baisée, Phaedra, Jody, exoverdose, Nina 10, menthol, Szandi0820, riri17, frigónyuszi
2015. június 27. 20:10 #105
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
erdekelne, hogy ha szerintetek a homoszexualitas beteges es abnormalis, akkor mit gondoltok arrol, hogy meg otven evvel ezelott is kasztraltak a homoszexualis ferfiakat, lobotomiat hajtottak vegre rajtuk, bortonbe zartak, vagy akar megoltek oket - es teszik civilizalatlan orszagokban a mai napig -, csak azert, mert a tarsadalom altal nem elfogadott, hogy szeretnek valakit. es itelkezni az ember folott, megfosztani a legaltalanosabb jogatol, attol hogy oszinten szerethessen, es ne kelljen hazugsagokban elnie, az megis mi?
8 felhasználónak tetszik: janet7, Wyrd, menthol, Phaedra, Jody, taylex, exoverdose, Szandi0820
2015. június 27. 20:11 #106
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Csak ennyit mondok: győzelem!
7 felhasználónak tetszik: menthol, Wyrd, Phaedra, Jody, exoverdose, Nina 10, Szandi0820
2015. június 27. 20:15 #107
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Hát igen,én is örültem neki,amikor láttam,hogy tele van a twitter a #LoveWins hashtages posztokkal,és hogy egyetlen gyűlölködő tweetet se láttam.Szerintem is mindenki megérdemli,hogy teljes életet élhessen és házasodhasson,nemétől függetlenül.Nagyon remélem,hogy ennél már csak toleránsabbak lesznek az emberek szerte a világban.Bár Amerika így is jelentősen kihat a világra,remélem,valamikor majd egész Európában,és persze mindenhol legalizálni fogják a LBMT házasságot smileeee.gif heart.gif
2015. június 27. 20:19 #108
vecaxx
vecaxx
új tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 212954
Idézet (rednail @ 2015.06.27. 20:08)
Nem vagy homofób, de ha a gyereked meleg lenne, azt nem tudnád elviselni. Na szerinted ezt minek nevezik?  rolleyes.gif
melegmajmolás  rolleyes.gif Nyilván sok az idióta Magyarországon, de komolyan gondolod/gondoljátok, hogy divatból bevallanak valamit amit itt elítélnek, és mocskolnak miatta? Tényleg? Én nem tudom milyen lehet, de eltudom képzelni, hogy rettenetesen  nehéz, nem csak magadnak bevallani, de a szüleidnek, a barátaidnak, családnak stb. Majd pont divatból csinálná ezt bárki is. Istenem..  rolleyes.gif

Hogy minek? Álomnak. Egy unokáról, aki az enyém és azért született, mert volt egy ellenkező nemű, aki élete párja.
A divatot nem ítélik el. Túl hétköznapivá válik.
Ha valaki meleg, akkor ő egy földreszállt angyalka. Ő tuti nem rabol bankot, nem üti le a nagymamát az utcán a táskájáért....nem, mert ő meleg.
Ez túlzott diszkrimináció. Abban részesülnek.
Egyébkét meg elbeszélünk egymás mellett, mert a támogatók "de a szerelem" meg "ők ugyanolyanok".
Mi meg "nem, az nem ugyanaz", "nem helyénvaló", "így kihalunk".
Szóval értelmetlen. Kb. a 10. komment a tied, ami azt mondja, hogy én egy homofób érzéketlen troll vagyok. Mert más a véleményem.

Egyébként ez nem oldja meg a problémáikat, sőt. Aki tényleg igazi homofób (ha megtudja hogy meleg vagy elkezd káromkodni, leszid a földig megrúgdos, leköp és ott hagy)az robban, és kezdődik a "számítógép mögött öljük egymást" játék. smileeee.gif
Az első kommentemben említettem, nekem ez inkább propagandának tűnik (ami be is jött). Ezzel zajt tudnak csapni, aminek tényleg KÉT oldala létezik véleménytől függően. Vagy egyetértünk vele, vagy nem.
Szóval ezt szépen összehozták.
Kíváncsi vagyok, mit tatogatnak még ami ekkora médiaháborút indíthat (mert ebből az lesz).
2015. június 27. 20:23 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 20:19)
Ha valaki meleg, akkor ő egy földreszállt angyalka. Ő tuti nem rabol bankot, nem üti le a nagymamát az utcán a táskájáért....nem, mert ő meleg.

Csak az van, hogy ilyet senki sem említett, legalábbis itt, a cikk alatt. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Glamster, Phaedra, Jody, Wyrd, menthol, Nina 10, Ria1997, Szandi0820
2015. június 27. 20:26 #110
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342

Bárki lehet rossz ember. Ez nem szexuális hovatartozástól függ.
3 felhasználónak tetszik: taylex, Nina 10, Szandi0820
2015. június 27. 20:34 #111
- törölt felhasználó -    
IGAZ SZERELEM???
Zsanett nem ment a szökőkúthoz!
Nincs igaz szerelem :'(
2015. június 27. 20:36 #112
- törölt felhasználó -    
Rohadtul meg voltam hatva, amikor megláttam (attól függetlenül, hogy nem az USA-ban élek; de hozzáteszem, énis szintúgy homoszexuális vagyok), mert ez baromi jó dolog. Összekötheted az életed azzal, akivel szeretnéd...Remélem a soron következő ilyen ország a mienk lesz.
5 felhasználónak tetszik: taylex, Wyrd, itsjustme, Phaedra, Szandi0820
2015. június 27. 20:40 #113
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Hogy minek? Álomnak. Egy unokáról, aki az enyém és azért született, mert volt egy ellenkező nemű, aki élete párja. 
A divatot nem ítélik el. Túl hétköznapivá válik. 
Ez túlzott diszkrimináció. Abban részesülnek.
Egyébkét meg elbeszélünk egymás mellett, mert a támogatók "de a szerelem" meg "ők ugyanolyanok".
Mi meg "nem, az nem ugyanaz", "nem helyénvaló", "így kihalunk". 
Szóval értelmetlen. Kb. a 10. komment a tied, ami azt mondja, hogy én egy homofób érzéketlen troll vagyok. Mert más a véleményem. 
Egyébként ez nem oldja meg a problémáikat, sőt. Aki tényleg igazi homofób (ha megtudja hogy meleg vagy elkezd káromkodni, leszid a földig megrúgdos, leköp és ott hagy)az robban, és kezdődik a "számítógép mögött öljük egymást" játék. smileeee.gif
Az első kommentemben említettem, nekem ez inkább propagandának tűnik (ami be is jött). Ezzel zajt tudnak csapni, aminek tényleg KÉT oldala létezik véleménytől függően. Vagy egyetértünk vele, vagy nem.
Szóval ezt szépen összehozták. 
Kíváncsi vagyok, mit tatogatnak még ami ekkora médiaháborút indíthat (mert ebből az lesz).

http://replygif.net/thumbnail/172.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, Jody, Wyrd, menthol, Szandi0820, frigónyuszi
2015. június 27. 20:41 #114
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
jó látni hogy halad az emberiség
2015. június 27. 20:41 #115
- törölt felhasználó -    
utolsó hozzászólásom a téma alatt: úristen. azért, mert az ALAPVETŐ!!!! emberi jogaik mellet kiállnak (hogy legálisan szerethessenek), amikért a heteróknak nem kell küzdeniük, már úgy csinál mindenki, mintha mártírkodnának, holott csak annyit akarnak, hogy házasodhassanak, esetleg gyereket nevelhessenek (jézusom, hogy mertem ilyet leírni?)... senki nem írta, hogy szentek, angyalok stb., csak nektek nem tetszik, hogy ők tesznek is azért, hogy nekik jobb legyen, amíg ti otthon vakaróztok és a okoskodtok. nektek mégis miben befolyásolja az életeteket az, ha két vadidegen ember összeházasodik? amúgy is, ez amerika, magyarországon SAJNOS nem kell még ettől rettegnetek
11 felhasználónak tetszik: janet7, Jody, Phaedra, Wyrd, itsjustme, Glamster, exoverdose, baisée, menthol, Szandi0820, hayley4
2015. június 27. 20:45 #116
Lucky004
Lucky004
új tag
Hozzászólás: 39
Azonosító: 232349
Jajj de naivak vagytok! Én örülök ennek a döntésnek de az hogy melegek is ÖSSZEHÁZASODHATNAK NEM EGYENLŐ AZ ÉLETÜL VÉGÉIG TARTÓ BOLDOGSÁGGAL. Bizonyos emberek ezután is utálni fogják a homoszexuálisakat szerintem nem fog sok minden változni sem az USAban sem a világon ezzel. Ettől még szép vátozás de sajnos az emberek gondolkodásmódját nem lehet megváltoztatni
2015. június 27. 20:45 #117
vecaxx
vecaxx
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 212954
Idézet (heyitshanna @ 2015.06.27. 20:23)
Csak az van, hogy ilyet senki sem említett, legalábbis itt, a cikk alatt. biggrin.gif

[Hosszú leszek.]
Itt a cikk alatt nem is. De nekem már nem egy ember mondta hogy "De ő meleg. Tudod, milyen cuki. A légynek sem ártana. Csak boldog akar lenni. Ő nem bánt senkit."
Az utolsó előtti mondattal egyedül nincs bajom.
A filmek erre jó példák. A meleg srácok a törékeny lelkű, sírós fiú, akiket pátyolgatni kell. Mindig.

Egyébként egyik oldal se magyarázza meg különösebben hogy miért gondolja azt amit. Szerintem ez az ősidőkre vezethető vissza [és elmesélem nézőpontom]
A Nagy Természet (lehet felőlem az evolúciótól Istenig most bármi) úgy alakította ki az emberi nemet, mint férfi és nő.
Férfi és nő, akik elsősorban szaporodás szempontjából vonzódnak egymáshoz. Ez nem "kinek mi van az alsónadrágjában" téma, hanem "a faj fennmaradása" téma.
Így alakult ki. Ez lenne a normális a legfontosabb, a fennmaradás szempontjából.
De ez az ember fejlődésével, a környezetünk fejlődésével átfordult valami olyanba, ami fennmaradás szempontjából közel sem kedvező. Homoszexualitás. Ez a jelenség mindig is volt, mindig is lesz.
De ennek nem szabadna normálissá válnia. Eredetileg nem így vagyunk kódolva. Csak a DNS-ünk roncsolódik, és azt adjuk át az utódoknak (nem szakszerű, elnézést). Szóval ez nem az ő hibájuk végül is....
De mint mondtam: ez azért nevezhető ("maradi" szempontból) abnormálisnak, mert a homoszexualitás a természet rendjével szembemenő dolog.
És az abnormálisnál lyukadtunk ki.
"Dehát ennek nem szabadna abnormálisnak lennie! És nem is az! Ugyanolyan joguk van szeretni!"
Akkor legyen teljesen hétköznapi? Nem lehet az, mert mindig lesznek olyanok, akik az alapra, a múlt berendezkedésére, minden faj eredeti, kódolt hivatottságára támaszkodnak.

Én erre alapozom a véleményem. Aki meg nem, az valami másra. Toleranciára, ilyesmik.
Nem feltétlen voltam szakszerű, abba nem kérek belekötést. Köszönöm.
2015. június 27. 20:59 #118
Regina989
Regina989
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 228268
Most már tudjuk. A világ megérett a pusztulásra.
2015. június 27. 21:02 #119
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
gondolom nagyon boldogak lehetnek most biggrin.gif
Harry is írt ( Larry forever ) biggrin.gif
2015. június 27. 21:09 #120
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Regina989 ha neked ez ok a világpusztulásra akkor valami nagyon nagy baj van veled. Bárkinek mi baja lenne azzal, hogy kettő ugyanolyan nemű ember összeházasodik és boldogan él? Nem értem az embereket... -.- Attól még, hogy én hetero vagyok, nagyon örülök ennek a döntésnek smileeee.gif #LoveWins
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!