Starity

Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 27. 19:25 #81
directioner4styles
directioner4styles
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 244834
Nem tudom felfogni, hogy MIÉRT KELL UTÁLKOZNI?
A szerelem az szerelem.
De akik épp ezt gyomorforgatónak találják, gratulálni tudok.
Egy férfi szerethet férfit. Ugyanúgy, mint egy férfi egy nőt.
Lényegtelen teljesen.
A szerelem az SZERELEM.
2015. június 27. 19:28 #82
- törölt felhasználó -    
Nagyon örülök ennek! meghajolo.gif
2015. június 27. 19:33 #83
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 19:15)
Akkor egyet értesz Kauzo azon kijelentésével, hogy "homoszexuális emberek nem ártanak senkinek"???
Mik ők? Szentek, angyalok vagy budhisták? Nem értem ezt a homokba dugom a fejem hozzáállást. Súlyosan el vagytok varázsolva akkor...

Azon, hogy a "homoszexuális emberek nem ártanak senkinek", valószínűleg azt értette, hogy az, hogy férfi-férfival, nő-nővel házasodhat nem lesz a te életedre semmilyen negatív hatással. Nem azt, hogy ők szentek és köztük nem lehetnek rossz emberek. A pedofília, az emberölés és hasonlók elitéledő dolgok, legyen az elkövető akár homo, akár heteroszexuális.
11 felhasználónak tetszik: janet7, Phaedra, baisée, exoverdose, Glamster, Nina 10, itsjustme, Wyrd, Jody, Kazuo, Szandi0820
2015. június 27. 19:33 #84
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (rednail @ 2015.06.27. 19:20)
öööö..  blink.gif Kinek ártanak? És mit? Neked mivel ártottak? Hogy a saját nemükhöz vonzódnak? Bárcsak ez lenne  a legnagyobb probléma a világon, nem lenne terrorizmus meg stb. A hetero ember is ugyanúgy árt a többinek mint a homoszexuális, tudod miért? Mert egyenlőek. Semmivel se különb egy hetero, ismétlem SEMMIVEL. Márt miért lenne? Miért zavar az bárkit is, ha egy férfi férfit szeret, egy nő meg nőt? Szerintem nem ez az undorító, hanem az, hogy valaki ezt annak találja.
Örülök, hogy Amerikában most már mindenki házasodhat, a többi országnak is példát kéne vennie smileeee.gif Magyarország kb az utolsók között lesz, mert itt sajnos sok a barom sad.gif

Nem azzal ártanak, hogy házasodnak, te kis tudós, hanem arról volt szó, hogy köztük is vannak bünőzök, gyilkosok, rablók - ha tetszik, ha nem - ők is büdöset szarnak, de itt egyesek ennek az ellenkezőjét hiszik és terjesztik. Ami lássuk be, nyilvánvalóan nem igaz. End of story.

Idézet (Florentina @ 2015.06.27. 19:20)
nem értek egyet teljesen, mivel emberek a melegek is, így nyilván hibáznak, AKÁRCSAK!! a heteroszexuálisok, de azzal se értek egyet, hogy a melegekre ezt kell ráhúzni, mivel észérvek nincsenek, hogy miért is kéne utálni őket pardon.gif

Ennyi, ti lovagoltatok a dolgon. Senki nem húzott rájuk semmit, megint ti láttok bele olyat, ami nincs is ...
1 felhasználónak tetszik: metalfren
2015. június 27. 19:33 #85
- törölt felhasználó -    
Eskuszom, nehanyotoktol eldobom az agyam. En meg mindig nem tudom felfogni, mitol mas egy homoszexualis/egyeb LGBT-s ember, mint a heteroszexualisok. En azon az elven vagyok, hogy rohadtul nem kene azt tartani normalisnak, hogy egy ferfi egy not szeret. Az kellene legyen a normalis, hogy akarki akarkit szerethet es senkit nem erdekel, hogy az eppen ferfi, no, vagy egyeb. De persze sajnos meg nem ebben a vilagban elunk, es valoszinuleg soha nem is fogunk, de talan (es a meleghazassag legalizalasa egy nagy lepes ehhez) egy nap legalabb majd lesz egy altalanos toleranciaszint az emberekben. Es nem, a melegek nem akarnak feltunest, es nem, nincs bennuk tobb potencia a gyilkossagra es nemi eroszakra (?????¿¿¿¿), mint egy heteroban. Es sajnalom, ha valakit megbantok a velemenyemmel, en, mint queer, nem birom elviselni ezt a fajta hozzaallast.

Szep volt Amerika, es most johet a vilag tobbi resze!
5 felhasználónak tetszik: exoverdose, itsjustme, Wyrd, Jody, Szandi0820
2015. június 27. 19:33 #86
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Megfogadtam, hogy nem szólok hozzá, de... blink.gif A LMBT személyek között is vannak rossz emberek, ahogyan a heterók között is. Igen, a heterók ugyanúgy lehetnek pedofilok, mészárolhatnak le ártatlan embereket bankokban, vagy éppen a tengerparton, a semmiből, ahogy a melegek is tehetnek hasonlót. Hol a pontotok? Több heteró sorozatgyilkosról hallottam, mint melegről, ha őszinte akarok lenni, de kit érdekel, ezek borzalmas ""emberek"", teljesen mindegy a szexuális hovatartozásuk, innentől kezdve rohadtul mindegy, hogy kivel fekszik le, ha ennyire elborult az agya. Mit kell ezt idekeverni? Senki nem állítja az ellenkezőjét. blink.gif Azonban, mivel a heterók között is vannak ilyenek, és ugyanúgy jogosultak a házasságra, akkor fordítva miért ne lehetne?
Azonban, ugyanúgy, ahogy a heterók, a melegek is lehetnek nagyszerű, teljes jogú, értékes emberek, akik teszik a minden napi életüket ahogy tudják, és megpróbálnak boldogok lenni a szerelmük mellett - ha megtalálják azt. Miért fáj nektek a szerelem, szeretet? Nem minden meleg pedofil, vagy erőszaktevő, de tény, hogy van közöttük - ahogy a heteroszexuálisok között! Attól, hogy valaki meleg nem lesz automatikus gyerekerőszakoló, stb, miről beszéltek uramisten. wtf.gif
Miért is dugjuk a fejünket azzal a homokba, ha azt mondjuk, hogy a szeretetnek kéne beszélnie, és igenis házasodjon össze meleg vagy leszbikus pár, ha szeretik egymást, és boldogok, és mondjuk lehet ők nem válnak el 12 hónapon belül (benne van a pakliban, de ennyi erővel ezzel a heterók miért jogosultabbak a házasságra, hát nézzük már meg a válási százalékokat...)

Indexen olvastam ezt a hozzászólást, és ezt most bemásolnám ide:
Még Ferenc pápa is kiállt a melegek mellett, itt meg egy halom kőkorszaki troll habzó szájjal háborog. Rosszabb lesz nektek bármivel azért mert a melegek házasodhatnak? Mit képzeltek ti magatokról? A szerelem mindenkiè, aki szerint ez nem így van, az egyszerűen nem érdemli meg az ember jelzőt. Önző, intoleráns, kicsinyes emberek vagytok, még azt is sajnálják azoktól akik nem olyanok mint ti, ami semmibe sem kerül. szégyeljétek magatok. Szerintem.
9 felhasználónak tetszik: janet7, exoverdose, Phaedra, Nina 10, itsjustme, Wyrd, Jody, Szandi0820, frigónyuszi
2015. június 27. 19:35 #87
- törölt felhasználó -    
szerintem nagyon szép dolog ez smileeee.gif és hiába mondja akárki h mostanában több meleg van nincs több meleg, az ókori rómában pl divat is volt a férfiaknak férfi szerető a katonák körében hisz ez erősségüket szimbolizálta és hogy társaukat mennyire tisztelik a háború alatt. nincs több meleg egyszerűen csak akkor nem volt elfogadott. és végre elfogadják smileeee.gif szerintem dicséretes dolog ez amerikától smileeee.gif
2015. június 27. 19:36 #88
- törölt felhasználó -    
Ja, es igen, persze, hogy koztuk (illetve most magamat is bele kene vennem) is vannak rossz emberek, mint mindehol a vilagon, szexualitastol teljesen fuggetlenul. Es itt a lenyeg: szexualitastol teljesen fuggetlenul!!!
2015. június 27. 19:37 #89
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Nem értem, miért kell olyan kifejezéseket használni, hogy "hová süllyed még ez a világ". Miért, ezzel a lépéssel most süllyedt valamit? Szerintem meg természetesnek kéne lennie, hogy ha két ember szereti egymást, akkor összeházasodnak, akár melegekről, akár heterókról van szó.
2015. június 27. 19:38 #90
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Glamster @ 2015.06.27. 19:33)
Miért is dugjuk a fejünket azzal a homokba, ha azt mondjuk, hogy a szeretetnek kéne beszélnie, és igenis házasodjon össze meleg vagy leszbikus pár, ha szeretik egymást, és boldogok, és mondjuk lehet ők nem válnak el 12 hónapon belül (benne van a pakliban, de ennyi erővel ezzel a heterók miért jogosultabbak a házasságra, hát nézzük már meg a válási százalékokat...)

Megint mindenki elbeszél a másik mellett, gratulálok, szöveg és gondolatmenetértés 0 pont, majd jövőre.
2015. június 27. 19:42 #91
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
ToTo ne haragudj, én úgy látom, te kötöttél bele abba, ami nincs is. unsure.gif Mindenki tudja, hogy a melegek között is vannak rossz emberek, de ez nem egy pont a házasságuk ellen. Mit kell idekeverni ezt? blink.gif Milyen jogon beszélsz amúgy ilyen lekezelően?biggrin.gif
Na mindegy, én befejeztem. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Nina 10, Wyrd
2015. június 27. 19:44 #92
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Azt csinálnak amit akarnak, de én akkor sem pártolom ezt a meleg ügyet. Sajnálom őket, de úgy gondolom , hogy ezt nem kellene mindenfelé reklámozni. Sajnos ott tart ma a világ,hogy rengeteg ember tetteti magát melegnek, mert az "trendi" . Jah, trendi+ undorító. Szegények, akik pedig igazából ebben a "betegségben" szenvednek háttérbe szorulnak és elítélik őket. És igen, betegségnek nevezem, mert a normálistól, természetestől , attól ami életben tart minket. Nem kell elítélnélni őket, de reklámozni se!!!!!!!!!
2015. június 27. 19:46 #93
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Ne értse félre senki, Én elfogadom ha valaki a saját neméhez vonzódik... Véleményem szerint azonban vannak ennél súlyosabb problémák is a világban mint az hogy most két azonos nemű házasodhat e. Amerika pedig újfent bebizonyította hogy az "egyenlőség országa".
2015. június 27. 19:48 #94
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Glamster @ 2015.06.27. 19:42)
ToTo ne haragudj, én úgy látom, te kötöttél bele abba, ami nincs is.  unsure.gif Mindenki tudja, hogy a melegek között is vannak rossz emberek, de ez nem egy pont a házasságuk ellen. Mit kell idekeverni ezt?  blink.gif Milyen jogon beszélsz amúgy ilyen lekezelően?biggrin.gif 
Na mindegy, én befejeztem.  meghajolo.gif

A hozzászólásokból az derül ki, hogy nem mindenki tudja. Nem vagyok lekezelő, de itt egyesek úgy kommentelnek, hogy nem olvassák az előzményeket.
2015. június 27. 19:50 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lényegtelen @ 2015.06.27. 16:52)
Szerencsére nem vagyok amerikai. Mondjon bárki bármit is, ez akkor is a természet megerőszakolása. Legközelebb majd a sorozatgyilkosoknak biztosítanak ugyanolyan jogokat? Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van...

Igazad van! Ez sok gyereket "tönkre fog tenni", (ha örökbe fogadnak), egy gyereknek szüksége van egy apára és anyára.
2015. június 27. 19:50 #96
- törölt felhasználó -    
Azzal házasodik mindenki, akivel szeretne. Ami ebben az egészben viszont nem tetszik, az az, hogy lassan átesünk a ló túlsó oldalára és már a hetero fog különlegesnek számítani.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2015. június 27. 19:52 #97
Voillet
Voillet
visszatérő vendég

Státusz"Lannisters always pay their debts.,,
Hozzászólás: 131
Csatolások: 6
Azonosító: 223172
Nagyon régóta nem léptem be a fiókomba mert nem akartam a sok gyülölködő kommentre reagálni.De most muszáj volt.Miért nem szeretheti azt az ember akit akar?Legyen az férfi vagy nő.Hiszek Istenben de nem járok templomba, nem akarok sületlenségeket hallgatni a templomokban, hogy Isten mindenkit szeret és számára mindenki egyenlő.Miközben férfiak és nők akiknek legnagyobb bűne, hogy szeretik egymást, nem köthetik össze az életüket ha vallásosak a templomokba vagy akár ki is közösítik őket).Pofátlanság, hogy nyomatják ezt a dumát miközben szélső jobboldali nézeteket vallanak.Szerencsére a mostani pápa nagyon jó úton jár az katolikus egyház teljes megreformálásához.Utána ott vannak azok a fiatalok akik sápítoznak "hogy ez valami divat?".Az ember nem önszántából választja azt akibe bele szeret.Ez nem egy betegség, nem egy divatirányzat, nem egy beteges mutáció ez a kőkemény valóság, hogy bizony vannak nők meg férfiak akik a saját neműket találják vonzónak.Ti komolyan ennyire ostobák vagytok?Miért zavar titeket, hogy ki kivel kavar?Meg hasonlók.Mindenkit ugyanazok a jogok illetnek meg.Nagyon boldog vagyok, hogy végre a "szabadság és egyenlőség" hazája képes volt erre nagy nehezen.Miközben a filmeikben még melltartóban és bugyiban szeretkeznek az emberek.Addig Európában egy két helyen LEGALIZÁLTÁK a meleg házasságot és kész.Persze, nem felejtem el azokat akiknek csak "annyi" a bajuk a melegekkel, hogy van egy két meztelen felvonulásuk és, hogy szegény gyerekek.JAJJ.Nem hiszem, hogy ez fogja megrontani a gyerekedet.Képzelem milyen lehet nektek az újságosnál a sok Playboy meghasonlók....
A világon mindig is voltak és mindig is lesznek olyan félresikerült emberek akik gyerekeket erőszakolnak DE ezek miért is gondoljátok azt, hogy MIND melegek?Még életemben nem láttam, olyan könyvet ahol a 60 éves bácsika a 4 éves kisfiúval 30 évig együtt élt.Nem tagadom, hogy ilyen is van de kevesebb, mint a heteroknál.Persze mind a két féléből is túlontúl sok van.Szóval ne csak az ők "ELFAJZOTTSÁGUKAT" okoljátok emiatt.Volt valahol egy sorozatgyilkosokkal kapcsolatos komment is.Hát, remélem tudja az ílető, hogy a sorozatgyilkosok is kapnak ügyvédet.És nagyon ijesztő, hogy valaki így hasonlítgatt össze vissza.Félek, hogy ha a Fidesz rémuralmának egyszer vége lesz akkor a Jobbik tőr fel.Mert ahogy olvasom a többség kábé szélsőjobboldali nézeteket vall.Nem tudok mást hinni mivel aki csak azért utál valakit mert nem Annát akarja hanem Petit akkor az, hogy áll a négerekkel, zsidókkal, bevándorlókkal?Akkor már legyen inkább a mostani állapot.Néhány érdekesség:
-Oscar Wilde, miután bebörtönözték a heroszexualitást tiltó törvények alapján Angliában, súlyosan megromlott az egészsége és miután kiengedték a Dorian Gray képmásának íróját hamarosan meghalt.Vajon írt volna valami hasonló szenzációsat, mint előbbi könyve ha nem lesz bebörtönözve "bűne" miatt?
-Christian Dior, Yves Saint Laurent,Rudolph Valentino, Karl Lagerfeld és sok más neves divat tervező mind elképesztő ruhákat terveztek.De MELEGEK.
-Ian Mckellen (hát, Gandalfnak nem adnátok meg a boldogságot??ha neki sem akkor KINEK?), Neil Patrick Harris,Cynthia Nixon, Jodie Foster,James Dean, Rupert Everett, Laurence Olivier, szenzációs színészek DE melegek.
- Leonardo Da Vinci,William Shakespeare, Virginia Wolf, Andy Warhol MELEGEK (Willi inkább biszex)
-Nagy Sándor (biszex), I.Jakab MELEGEK
-Elton John,és persze Jim Parsons Seldon Cooper megformálója is MELEG.
-Pjotr Iljics Csajkovszkij ha az olyan buta emberek, mint ti nem hagyták volna, hogy alkotson eltudjátok képzelni az életet a Hatyuk tava nélkül?A balett szíve, lelke az a mű.

A halál bűntetéshez még annyit, hogy akkor ti kedves pártolók önként és dalolva kilépnétek az EU-ból?Látszik, hogy mindenki nagyon ért a politikához...Megértem, hogy van aki tényleg megérdemelné de ez nagyon nem jó ötlet és örülök, hogy nem lesz.
6 felhasználónak tetszik: hayley4, Glamster, Nina 10, Wyrd, Phaedra, Szandi0820
2015. június 27. 19:53 #98
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Azonosító: 233680
Idézet (heyitshanna @ 2015.06.27. 16:11)
Ezt is megéltük. pompom.gif Alapból nem igazán rajongok az USA-ért, de most bárcsak ott élnék. Jó látni, hogy egy ekkora területen ennyi ember él nyitott szemmel, és ők rájöttek, hogy nincs különbség szerelem és szerelem között. (Más kérdés, hogy Magyarországon még mindig iszonyúan szűkbelátókörűek az emberek mindennel kapcsolatban, ami nem heteroszexualitás...)

Az, hogy minden államban legális lett a melegházasság, - sajnos - nem jelenti azt, hogy hirtelen mindenki toleráns lett. A homofóbok ugyanúgy megvannak, és ki fogják borítani a bilit.
2015. június 27. 19:56 #99
vecaxx
vecaxx
új tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 212954
Idézet (Phaedra @ 2015.06.27. 18:21)
De... homofób vagy. smileeee.gif De ezzel együtt egy igazi gyáva, gerinctelen alak is, mert ezt nem mered bevallani. Odabigyesztesz egy minimális pozitív töltetet az elejére, és úgy gondolod, hogy attól már nem is vagy az. Kész szánalom. rohog.gif
A többi részét pedig figyelmen kívül hagyom. Annyira buta vagy, hogy az már fáj. És tényleg nem vagy homofób. laugh.gif

Nem, nem vagyok homofób. Ha az utcán látok egy meleg párt, nem köpöm le őket, nem fordulok el, legyenek boldogok, csak nekem ne kelljen.
Van homoszex ismerősöm, és még nem mondtam neki azt, hogy "Menj a francba, mert a lányokat szereted". Nyugodtan szeresse a lányokat, én csak a gyerekemet féltem. Mert azt az egyet nem bírnám lenyelni. Másrészt a hetero párokat se szeretem, amikor úgy nyalják egymást az utcán, hogy majdnem egymásba fulladnak.
Mondanám hogy abnormális ez a homoszexualitás, de nem az. Ma már nem. Nem szabad elnyomni, de divatot se kéne belőle csinálni. Mert ez melegmajmolás. Ez megy.
És divat. A Facebook profilképek szivárványban...az Insta felrobbanva..az örvendezés, hogy "Hurrá, az USA milyen király."
De ez a meleghűhó nem oldotta meg a magyar egészségügyet, nem tett pontot a halálbüntetés kérdésére, nem etetett meg egy éhezőt sem, nem adott senkinek munkát, nem lett jobb az életünk. Nem vetett véget a vallási ellentéteknek, nem zárt ki egy terrortámadást sem.
És örülünk.
Oké, hogy a kis dolgoknak is örülni kell, de nem ez lenne az elsődleges. Oké. Az USA-ban nem áll fent az általam felsorolt összes probléma, de ott is lenne mint javítani.
2015. június 27. 19:57 #100
Voillet
Voillet
visszatérő vendég

Státusz"Lannisters always pay their debts.,,
Hozzászólás: 131
Azonosító: 223172
Még annyit ha a gyerekem valaha is meleg lesz teljes szívemből támogatni fogom.

ÉN soha nem foglak titeket megérteni, hogy miért utáljátok a többieket a nemi indentitása, a bőrszíne vagy vallása meghasonlók miatt...UNDORÍTÓ ahogy viselkedtek és IJESZTŐ is.
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!