Azok akik az ''ennél fontosabb dolgok is vannak '' dumával jönnek az emberek boldogsága,hogy mindenki egyenlő bánásmódot kapjon az miért nem fontos?? miért számítódik ez a kevésbé fontos dolognak? a tolerancia,a béke és az elfogadás? tudom,hogy vannak más fontos dolgok pl a szegénység megszüntetése,de ez van legalább annyira fontos.most képzeld el,hogy te vagy az ő helyzetükbe és bárhová mész mindenhol elutasítanának és kiközösítenének vagy nem tudnál a szerelmeddel összeházasodni. vagy egy olyan ok miatt vernének meg vagy aláznának meg amiről nem tehetsz.ők csak boldogok akarnak azzal akit szeretnek.
Igen,a világ tényleg megérett a pusztulásra ,de nem a melegek miatt hanem az olyan emberek miatt ,mint itt néhányan.ha nektek se szabadna valamit ti lennétek az elsők,akik felemelnék a hangjukat ellene,de azért ti ítéltek el másokat.gondolkodjatok el magatokon ...
Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe
2015. június 27. 18:33
Idézet (Goldenretriver.goldi @ 2015.06.27. 18:13)
Ó te jó ég!!!!Lehet már ennél romlottabb a világ ,őszintén ki-ki mit gondol ,de szerintem nagyon kezd el korcsulni a világ.Mi jöhet még ezek után ,a világ megvan őrülve ,az bezzeg senkit nem zavar ,hogy az ennél fontosabb dolgok nem kapnak figyelmet.
14 felhasználónak tetszik:
hayley4,
baisée,
Phaedra,
janet7,
Wyrd,
Ria1997,
exoverdose,
Glamster,
itsjustme,
Jody,
Kazuo,
Szandi0820,
menthol,
frigónyuszi
2015. június 27. 18:37
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
heyitshanna
köszönöm pont erre volt szükségem ,mostanáig nem találtam megfelelő illusztrációt a véleményemhez,egészen felvillanyoztál!Ezért örökre hálás leszek neked.
Tudtam ,hogy sokakat ki akaszt majd a véleményem,de nem mondanám ,hogy meghat.10 km-es távoltság.
köszönöm pont erre volt szükségem ,mostanáig nem találtam megfelelő illusztrációt a véleményemhez,egészen felvillanyoztál!Ezért örökre hálás leszek neked.
Tudtam ,hogy sokakat ki akaszt majd a véleményem,de nem mondanám ,hogy meghat.10 km-es távoltság.
2015. június 27. 18:39
|
|
sAINTháromságúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242341 offline
|
"Mi lesz a következő"... Hát mintha a szerelem annyira abnormális dolog lenne.
"Lassan az lesz a normális ha valaki meleg" Ne lassan, hanem már normális. Eddig is az volt. A szerelem normális ezt fel kell fogni bármennyire is szűklátó körű az ember.
"Csak ne előttem csinálják" Miazhogyne? Joguk van hozzá ,ha a heteroszexuálisannak lehet nekik miért ne lehetne? Ha meg valaki attól fél, hogy a gyerekek agyába ez valamit elront az hülye... Ez nem ugy megy, hogy valaki gondol egyet és "Megvan ,meleg leszek!". Ezzel születik.
"Lassan az lesz a normális ha valaki meleg" Ne lassan, hanem már normális. Eddig is az volt. A szerelem normális ezt fel kell fogni bármennyire is szűklátó körű az ember.
"Csak ne előttem csinálják" Miazhogyne? Joguk van hozzá ,ha a heteroszexuálisannak lehet nekik miért ne lehetne? Ha meg valaki attól fél, hogy a gyerekek agyába ez valamit elront az hülye... Ez nem ugy megy, hogy valaki gondol egyet és "Megvan ,meleg leszek!". Ezzel születik.
2015. június 27. 18:44
Szóval azt hiszem elérkezett az ideje annak hogy töröljem magam erről az oldalról.Némely komment láttán úgy érzem semmi keresnivalóm nincs itt a továbbiakban.Emberek!Nézzetek magatokba és gondolkozzatok! Egy lapon említeni a homoszexualitást gyilkossággal illetve nemi erőszakkal?Amennyiben egy normális lelkületű ember vagy miért is zavarna téged mások boldogsága? Minden ember elidegeníthetetlen joga,hogy azzal élhessen,szerethesse akit csak akar,itt nincs olyan hogy ideális.Nagy dolog hogy az USA végre eljutott idáig,ugyanakkor ennek szerintem sose kellett volna hogy kérdés legyen.Mai nappal győzött a józan ész,még ha egyenlőre nem is az egész világon.Nem gondolom azt hogy az USA mindenben "AZ" ideális, mert közel sem az,de ebben most kivételesen példát vehetne róluk (és remélem fog is) az egész világ.
És Most néhány kommentre reagálva:
vecaxx:Néha megesik, hogy az ember úgy érzi elveszítette az emberiségbe vetett hitét.Többeközt én is így éreztem magam kommentjeid olvasásának közben.Illetve,hogy pontosítsak kiváltképpen kommentedenk egy bizonyos részén akadtam fent.Mégpedig: "Lassan ott tartunk, hogy ez a normális. Egy nap a gyerekem majd elém áll és azt mondja hogy meleg?
Nem tudom. Ha így lesz, szerintem elvesztem az emberiségbe vetett összes hitemet."
Nem akarom osztani az észt,bár lehet ez most másképp tűnhet,de miképpen te is kinyílvánítottad véleményed,úgy gondolom én is megtehetem. Meg is teszem.Ha a gyermeked egy nap netán ezzel a "vallomással" állna eléd,és te emiatt csalódnál a világban,ez azt fogja majd jelenteni, hogy egy intoleráns,szűklátókörű ember vagy,aki korlátoltságával egyszerűen korlátozná,tönkretenné gyermeke boldogságát.Véleményem szerint,aki emiatt képes magától eltaszítani saját gyerekét,az az ember nem igazi szülő.Egy szülő feladata,hogy támogassa gyermekét,még akkor is ha nem vagy vele egy véleményen.A te elsődleges szempontodnak az ő boldogsága kéne hogy legyen.Az,hogy ő ezt kivel éli meg szerintem nem számít (egészen addig,amíg az az illető tisztességes).
Lényegtelen írta:"Szerencsére nem vagyok amerikai. Mondjon bárki bármit is, ez akkor is a természet megerőszakolása. Legközelebb majd a sorozatgyilkosoknak biztosítanak ugyanolyan jogokat? Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van..."
Kedves "Lényegtelen":Szerencsére egyre kevesebben gondolkozonak úgy mint te.Senki sem születik sorozatgyilkosnak(a mentális betegek természetesen más helyzetben vannak,az ő ügyeik éppen ezért más elbírálásban részesülnek.)Az emberi ostobaság a természet megerőszakolása,az általad felhozott sorozatgyilkosos példa pedig egész egyszerűen felháborító.A szexualitás nem döntés kérdése,a gyűlölet viszont az.Egyes embereknek viszont a vérében van az ostobaság.
boglarkabogi,nem szeretém ismételni magam,hiszen RockMe ezt nálam sokkal frappánsabb módon már meg is fogalmazta.
_ToTo_ : Annak,hogy valaki gyereket ront meg semmi köze a nemi identitáshoz.Az az ember súlyosan aberált,legyen homo vagy éppen heteroszexuális.
The end.
És Most néhány kommentre reagálva:
vecaxx:Néha megesik, hogy az ember úgy érzi elveszítette az emberiségbe vetett hitét.Többeközt én is így éreztem magam kommentjeid olvasásának közben.Illetve,hogy pontosítsak kiváltképpen kommentedenk egy bizonyos részén akadtam fent.Mégpedig: "Lassan ott tartunk, hogy ez a normális. Egy nap a gyerekem majd elém áll és azt mondja hogy meleg?
Nem tudom. Ha így lesz, szerintem elvesztem az emberiségbe vetett összes hitemet."
Nem akarom osztani az észt,bár lehet ez most másképp tűnhet,de miképpen te is kinyílvánítottad véleményed,úgy gondolom én is megtehetem. Meg is teszem.Ha a gyermeked egy nap netán ezzel a "vallomással" állna eléd,és te emiatt csalódnál a világban,ez azt fogja majd jelenteni, hogy egy intoleráns,szűklátókörű ember vagy,aki korlátoltságával egyszerűen korlátozná,tönkretenné gyermeke boldogságát.Véleményem szerint,aki emiatt képes magától eltaszítani saját gyerekét,az az ember nem igazi szülő.Egy szülő feladata,hogy támogassa gyermekét,még akkor is ha nem vagy vele egy véleményen.A te elsődleges szempontodnak az ő boldogsága kéne hogy legyen.Az,hogy ő ezt kivel éli meg szerintem nem számít (egészen addig,amíg az az illető tisztességes).
Lényegtelen írta:"Szerencsére nem vagyok amerikai. Mondjon bárki bármit is, ez akkor is a természet megerőszakolása. Legközelebb majd a sorozatgyilkosoknak biztosítanak ugyanolyan jogokat? Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van..."
Kedves "Lényegtelen":Szerencsére egyre kevesebben gondolkozonak úgy mint te.Senki sem születik sorozatgyilkosnak(a mentális betegek természetesen más helyzetben vannak,az ő ügyeik éppen ezért más elbírálásban részesülnek.)Az emberi ostobaság a természet megerőszakolása,az általad felhozott sorozatgyilkosos példa pedig egész egyszerűen felháborító.A szexualitás nem döntés kérdése,a gyűlölet viszont az.Egyes embereknek viszont a vérében van az ostobaság.
boglarkabogi,nem szeretém ismételni magam,hiszen RockMe ezt nálam sokkal frappánsabb módon már meg is fogalmazta.
_ToTo_ : Annak,hogy valaki gyereket ront meg semmi köze a nemi identitáshoz.Az az ember súlyosan aberált,legyen homo vagy éppen heteroszexuális.
The end.
2015. június 27. 18:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Durva, hogy mennyi idő kellett ahhoz, hogy idáig eljussunk, hogy végre rájöjjenek az emberek, hogy a szerelem az egy csodálatos érzés és lényegtelen, hogy milyen nemek közt alakul ki, a szerelem az szerelem és kész. Számomra az felfoghatatlan, hogy ez miért nem engedélyezett szerte az egész világon, MIÉRT?
Aki meg egy kalap alá veszi a sorozatgyilkost a homoszexualitással az jobban tenné ha meg sem mukkanna
Aki meg egy kalap alá veszi a sorozatgyilkost a homoszexualitással az jobban tenné ha meg sem mukkanna
2015. június 27. 18:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (GoKendra @ 2015.06.27. 18:44)
The end.
The end.
Többen írták, hogy 'nem ártanak senkinek' erre szólt a megjegyzésem, mert ugyanúgy vannak köztük, aberráltak, rablók, gyilkosok, erőszaktevők - de itt egyesek valami felsőbbrendű, ámde hánytatott sorsú angyaloknak próbálják beállítani őket. Maradjunk már a realitások talaján kicsit.
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2015. június 27. 18:52
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.06.27. 17:42)
De te hol látsz ilyet itthon? Hidd el, ha lennének itt olyan emberek akik így öltöznek, az emberek (ha tehetnék) megköveznék.
2015. június 27. 18:52
itt azt írták előttem a sorozatgyilkos - homoszexuális ember összehasonlításra, hogy a (meleg) papok gyerekeket erőszakolnak. NEM. TÉREK. NAPIRENDRE. szinte sokkos állapotba kerültem ettől a végtelenül buta megnyilvánulástól, nem akarom elhinni, hogy valaki tényleg azt hiszi, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a melegek képesek kisfiúkat/kislányokat megrontani. és akkor azt írja, hogy havonta hallani ilyen híreket. 20 múltam, és nyilván nem nézem eleget a híradót, de én több heteroszexuális erőszakolót láttam a tévében, mint meleget. de ha mégis EGY ilyen történik, akkor rá kell húzni az összes homoszexuálisra. ja végül is igen, tök jogos
azok a gyűlölködők, akik meg azt mondják, hogy a homoszexualitás betegség, a szüleiteket is utálni fogjátok, ha majd megbetegednek? mert kb. ilyen szinten van a gondolatmenetetek
amúgy yaaaaay, tegnap nagyon feldobta ez a hír a napomat. talán Pink mondta egyszer, hogy szeretné, ha nem melegek és heterók házasságáról beszélnénk, hanem sima, emberek házasságáról :3 láttam is egy képet egy 83 és 85 éves bácsikáról utána, akik 54 év után végre összeházasodhattak
azok a gyűlölködők, akik meg azt mondják, hogy a homoszexualitás betegség, a szüleiteket is utálni fogjátok, ha majd megbetegednek? mert kb. ilyen szinten van a gondolatmenetetek
amúgy yaaaaay, tegnap nagyon feldobta ez a hír a napomat. talán Pink mondta egyszer, hogy szeretné, ha nem melegek és heterók házasságáról beszélnénk, hanem sima, emberek házasságáról :3 láttam is egy képet egy 83 és 85 éves bácsikáról utána, akik 54 év után végre összeházasodhattak
2015. június 27. 18:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Florentina @ 2015.06.27. 18:52)
itt azt írták előttem a sorozatgyilkos - homoszexuális ember összehasonlításra, hogy a (meleg) papok gyerekeket erőszakolnak. NEM. TÉREK. NAPIRENDRE. szinte sokkos állapotba kerültem ettől a végtelenül buta megnyilvánulástól, nem akarom elhinni, hogy valaki tényleg azt hiszi, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a melegek képesek kisfiúkat/kislányokat megrontani. és akkor azt írja, hogy havonta hallani ilyen híreket. 20 múltam, és nyilván nem nézem eleget a híradót, de én több heteroszexuális erőszakolót láttam a tévében, mint meleget. de ha mégis EGY ilyen történik, akkor rá kell húzni az összes homoszexuálisra. ja végül is igen, tök jogos
Olvasd már el fentebb, amit írtam
metalfren
2015. június 27. 19:07
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 18:56)
Olvasd már el fentebb, amit írtam 
a magyarázkodást az előző hozzászólásod kapcsán? azután olvastam el, miután elküldtem a kommentemet, de akkor is indokolatlannak tartom ezt a gyűlöletkeltést, mert ami most a világban változott, az csak annyi, hogy amerikában házasodhat férfi férfival, nő nővel. továbbra se legalizálták az emberölést és a pedofíliát
2015. június 27. 19:10
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
ez egy csodálatos dolog
ilyen pillantaokért örülök én is hogy van benne pár csepp amerikai vér
2015. június 27. 19:11
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
*bennem (bocsánat az elírásokért)
2015. június 27. 19:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Florentina @ 2015.06.27. 19:07)
a magyarázkodást az előző hozzászólásod kapcsán? azután olvastam el, miután elküldtem a kommentemet, de akkor is indokolatlannak tartom ezt a gyűlöletkeltést, mert ami most a világban változott, az csak annyi, hogy amerikában házasodhat férfi férfival, nő nővel. továbbra se legalizálták az emberölést és a pedofíliát
Akkor egyet értesz Kauzo azon kijelentésével, hogy "homoszexuális emberek nem ártanak senkinek"???
Mik ők? Szentek, angyalok vagy budhisták? Nem értem ezt a homokba dugom a fejem hozzáállást. Súlyosan el vagytok varázsolva akkor...
metalfren
2015. június 27. 19:20
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 19:15)
Akkor egyet értesz Kauzo azon kijelentésével, hogy "homoszexuális emberek nem ártanak senkinek"???
Mik ők? Szentek, angyalok vagy budhisták? Nem értem ezt a homokba dugom a fejem hozzáállást. Súlyosan el vagytok varázsolva akkor...
nem értek egyet teljesen, mivel emberek a melegek is, így nyilván hibáznak, AKÁRCSAK!! a heteroszexuálisok, de azzal se értek egyet, hogy a melegekre ezt kell ráhúzni, mivel észérvek nincsenek, hogy miért is kéne utálni őket
2015. június 27. 19:20
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 19:15)
öööö..
Örülök, hogy Amerikában most már mindenki házasodhat, a többi országnak is példát kéne vennie
9 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
Phaedra,
baisée,
Glamster,
itsjustme,
Wyrd,
Jody,
Kazuo,
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.