Kiváló propaganda...
Egyébként nme vagyok homofób - ha meleg, legyen boldog, csak ne tolja az arcomba....
Lassan ott tartunk, hogy ez a normális. Egy nap a gyerekem majd elém áll és azt mondja hogy meleg?
Nem tudom. Ha így lesz, szerintem elvesztem az emberiségbe vetett összes hitemet.
Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe
2015. június 27. 17:38
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hogy őszinte legyek örülök is meg nem is ennek a hírnek.Örülök annak,hogy végre mindenki boldog lehet.Viszont szomorúsággal és megbontránkozással tölt el a mérhetetlen nagy liberalizmus amerikában.Félek hogy ez hova vezet.Ha már a melegek házassága is engedélyezett akkor ez után mi fog jönni?
Remélem,hogy tévedek és ennek nem lesz súlyos következménye.
2015. június 27. 17:40
|
|
vecaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212954 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.06.27. 17:36)
vecaxx
De.. de igen is megérdemelné.. De egyúttal ártatlanokat is megölnének vele.
De.. de igen is megérdemelné.. De egyúttal ártatlanokat is megölnének vele.
Mert csak ártatlanok vannak a börtönben? Nagyrészt nem. Persze az ember elgondolkodik, hogy mi van ha az igazságszolgáltatás téved.....de jóval kevesebbet téved mint amit eltalál. Csak a tévedéseket, az ilyesmi rossz dolgokat sokkal nagyobbra fújjuk mint mikor tényleg egy olyan embert zárnak el, aki meg is érdemli.
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2015. június 27. 17:42
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
2015. június 27. 17:45
Idézet (boglarkabogi @ 2015.06.27. 17:38)
Hogy őszinte legyek örülök is meg nem is ennek a hírnek.Örülök annak,hogy végre mindenki boldog lehet.Viszont szomorúsággal és megbontránkozással tölt el a mérhetetlen nagy liberalizmus amerikában.Félek hogy ez hova vezet.Ha már a melegek házassága is engedélyezett akkor ez után mi fog jönni?
Remélem,hogy tévedek és ennek nem lesz súlyos következménye.
De, lesz: összeházasodnak, és - a legrosszabb - végre boldogok lehetnek! Katasztrófa. Hova süllyed ez a világ, komolyan? Mi az, hogy összeköthetik az életüket teljesen legálisan?
hidd el, az szánalmasabb, amikor sok, az elfogadottól (ezt a kifejezést de utálom... "elfogadott" - mindegyiknek annak kéne lennie) eltérő hovatartozású ember boldogságát korlátozzák, és összeházasodniuk is illegális...
9 felhasználónak tetszik:
baisée,
Nina 10,
Wyrd,
Phaedra,
menthol,
itsjustme,
Jody,
Szandi0820,
frigónyuszi
2015. június 27. 17:49
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Talán most kezdődik el az az időszak amit egyesek már évtizedek óta várnak. Hogy az emberek elfogadják egymást olyannak amilyenek.. Ez hatalmas előre lépés reméljük itt nem áll meg több országban is jó lenne ezt hallani.
2015. június 27. 17:53
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Már olvastam, és annyira örülök, hogy ezt megéltem! Komolyan, amikor este láttam a Facen, majdnem sírtam. Én személy szerint imádom a melegeket, és természetes, hogy megérdemlik, hogy boldogak legyenek
Csak kár, hogy Magyarország mennyire el van maradva tolerancia terén...
2015. június 27. 17:57
Hát szép dolog meg minden de lassan már az lesz a normális hogy mindenki meleg...
2015. június 27. 18:04
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (arianator_R @ 2015.06.27. 17:57)
Hát szép dolog meg minden de lassan már az lesz a normális hogy mindenki meleg...
Pont ez a baj, hogy abnormálisnak számít homoszexuálisnak lenni...
8 felhasználónak tetszik:
baisée,
exoverdose,
menthol,
itsjustme,
Jody,
Phaedra,
Szandi0820,
frigónyuszi
2015. június 27. 18:08
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Már nem azért, nem akarok ünneprontó lenni, de ez után mi fog jönni?
2015. június 27. 18:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Õszintén feldobta a napomat ez a hír. Óriási haladás, hogy egész Amerikában végre szabad a meleg/leszbikus/transzexuális pároknak házasodnia, de ez végre olyan fejlõdés a világban melyre büszkének kell lenni. Gratulálok, Amerika.
2015. június 27. 18:13
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Ó te jó ég!!!!Lehet már ennél romlottabb a világ ,őszintén ki-ki mit gondol ,de szerintem nagyon kezd el korcsulni a világ.Mi jöhet még ezek után ,a világ megvan őrülve ,az bezzeg senkit nem zavar ,hogy az ennél fontosabb dolgok nem kapnak figyelmet.
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2015. június 27. 18:21
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 17:37)
Kiváló propaganda...
Egyébként nme vagyok homofób - ha meleg, legyen boldog, csak ne tolja az arcomba....
Lassan ott tartunk, hogy ez a normális. Egy nap a gyerekem majd elém áll és azt mondja hogy meleg?
Nem tudom. Ha így lesz, szerintem elvesztem az emberiségbe vetett összes hitemet.
De... homofób vagy.
A többi részét pedig figyelmen kívül hagyom. Annyira buta vagy, hogy az már fáj. És tényleg nem vagy homofób.
2015. június 27. 18:22
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Ahogy olvasgatom itt , de máshol is sokak félnék hogy a meleg lesz a új "normális" elfogadott, stb. Bár picit fura, de az igaz hogy a pozitív diszkriminációnak is vannak határai.Magyarán azzal hogy valaki felvállalja hogy meleg, esetleg meg is házasodik,még nem lesz jobb ember,akit minden téren előnyben kell részesíteni , mert akkor ugye az már nem egyenlőség.Az igazi egyenlőség az amikor a meleg pont annyira normális mint ha valaki hetero, és egyik oldal se ért többet , vagy kevesebbet a másiknál.
Bár minden ilyen könnyen működne a világon
Érdekes hogy milyen sokan vannak itt is akik szerint " romlott" ez a világ.Bár anno is mindenki így gondolkozott volna , akkor milyen szép világ is lenne ma!Még mindig lenne rabszolgatartás , a nőknek nem lennének jogaik(örülnétek mi csajok ?
),és bárkit meg lehetne ölni mert éppen más a vallása(bár sajnos ez még mindig aktuális )
Bár minden ilyen könnyen működne a világon
Érdekes hogy milyen sokan vannak itt is akik szerint " romlott" ez a világ.Bár anno is mindenki így gondolkozott volna , akkor milyen szép világ is lenne ma!Még mindig lenne rabszolgatartás , a nőknek nem lennének jogaik(örülnétek mi csajok ?
2015. június 27. 18:26
Elképesztő. Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy talán a világ nem is olyan elcseszett, mint azelőtt gondolta. Párok ezrei, tízezrei vártak erre a pillanatra, és végre eljött ez is. A szerelem, az szerelem, mindegy, hogy egyneműek, heterók vagy éppenséggel transzneműek között van. Minden tiszteletem Amerikáé.
2015. június 27. 18:27
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2015.06.27. 18:11)
Oké, ha a világ még nem is, de amerika tényleg megérett a pusztulásra.. 
Igazából szerintem az egész emberiség megérett rá. Fó'leg azok, akik ítélkeznek, és ömlik beló'lük a xar meg a rosszindulat.
Mi, emberek, folyton nyírjuk egymást. Nem mindenkit gyártanak ám futószalagon. Nem mindenki normális.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.