Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe
2015. június 27. 16:59
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Lényegtelen @ 2015.06.27. 16:52)
Szerencsére nem vagyok amerikai. Mondjon bárki bármit is, ez akkor is a természet megerőszakolása. Legközelebb majd a sorozatgyilkosoknak biztosítanak ugyanolyan jogokat? Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van...
Viszont szerintem senki se születik sorozatgyilkosnak. Homoszexuálisnak meg születik az ember.
Úgy utálom, amikor ilyen érveket hoznak fel ellene, mert ez annyira nonszensz. Véleményem szerint semmi köze a kettőnek egymáshoz, már-már nagyon szeretik egyesek elvinni a témát egy másik irányba.
Másrészről pedig rühellem, ha a homoszexuálisokat egy lapon emlegetik a sorozatgyilkosokkal. Milyen dolog már ez, könyörgök? Mintha komolyan akkora bűn lenne melegnek lenni. Senkinek se ártanak.
2015. június 27. 17:02
Ennek nagyon örülök! Remélem, minél több országban fognak ugyanígy dönteni.
2015. június 27. 17:03
Szerencsére nem vagyok amerikai. Mondjon bárki bármit is, ez akkor is a természet megerőszakolása. Legközelebb majd a sorozatgyilkosoknak biztosítanak ugyanolyan jogokat? Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van...
Azért a kettőt nem lehet egy kalap alá venni.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. június 27. 17:04
Hiszen ők sem tehetnek róla, hogy embereket ölnek, hiszen a vérükben van...
Én még sosem láttam senkit, aki sorozatgyilkosnak született volna, de biztos én vagyok rosszul informálódva.
9 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Wyrd,
hayley4,
baisée,
itsjustme,
Jody,
Kazuo,
Szandi0820,
frigónyuszi
2015. június 27. 17:09
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Ez nagyon szép, hatalmas előrelépés szerintem az egész világ életében. Büszke vagyok az amerikaikra, amiért annyival nyitottabbak az újra, mint mi európaiak. A szeretet győz!
2015. június 27. 17:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2015.06.27. 16:59)
Másrészről pedig rühellem, ha a homoszexuálisokat egy lapon emlegetik a sorozatgyilkosokkal. Milyen dolog már ez, könyörgök? Mintha komolyan akkora bűn lenne melegnek lenni. Senkinek se ártanak. 
Mondd ezt azoknak a kisfiúknak és szüleiknek, akiket ilyen papok rontanak meg. Havonta hallani ilyen híreket...
metalfren
2015. június 27. 17:12
Végre történik valami jó és tiszteletreméltó dolog is a nagyvilágban. Esküszöm, mikor megláttam, elkezdtek potyogni a könnyeim. Kívánom, hogy ez után a sok szenvedés után éljenek teljes, boldog és szabad életet.
2015. június 27. 17:13
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 16:59)
Most már csak a halálbüntetést kellene visszaállítani minden államban, annak még lenne értelme is ...
Teljesen elvonatkoztatva a cikk tartalmától, a halálbüntetést én is visszaállítanám. Ha jól tudom, a tárgyalások már ez ügyben is zajlanak, és itthon is tervezik a bevezetést, viszont a gyakorlása ennek a törvényhozatalnak nagyon rizikós és nehézkes is.
Viszont abban egyetértek, hogy azért a homoszexualitás és a sorozatgyilkosok kicsit különböző lapokon mozognak. Nagyon tovább kell vinni a szálakat, hogy egy lapra helyezhessük őket, de még így sem lenne fair.
Phaedra
2015. június 27. 17:14
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Ez egy hatalmas előrelépés a világnak! Nagyon boldog vagyok! Love wins!
2015. június 27. 17:18
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.06.27. 17:10)
Mondd ezt azoknak a kisfiúknak és szüleiknek, akiket ilyen papok rontanak meg. Havonta hallani ilyen híreket...
Wtf, ez most tényleg egy hatalmas WTF.
Maradjunk annyiban, hogy nem kell homoszexuálisnak lenni ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen - másrészről pedig maradjunk annyiban, hogy óriási valószínűséggel nem a nemi identitása "ösztönzi" az illetőt arra, hogy ilyet tegyen a gyerekkel. Most kiragadtál egyet a rengeteg gyerekmolesztálásos ügy közül, figyelmen kívül hagyva azt, hogy vannak olyanok, akik heteroszexuálisok és még ígyis képesek szexuális aktusra kényszeríteni akár a saját gyereküket. Ilyen esetekben nem a nemi orientáció a döntő, azt hittem, hogy ez valamennyire egyértelmű...
Nem kell mindent szegény melegekre fogni, hé!
11 felhasználónak tetszik:
janet7,
Wyrd,
Phaedra,
hayley4,
exoverdose,
baisée,
itsjustme,
Jody,
Szandi0820,
menthol,
frigónyuszi
2015. június 27. 17:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Toto... Halálbüntetés?
Gondoljunk bele, visszaállítanák. Én hallottam olyanról, hogy egy nő 10 évig ült a börtönbe, aztán kiderült, hogy ártatlan.
Most azt a nőt megölték volna ártatlanul...
Gondoljunk bele, visszaállítanák. Én hallottam olyanról, hogy egy nő 10 évig ült a börtönbe, aztán kiderült, hogy ártatlan.
2015. június 27. 17:31
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
Ez nagyon szép és jó tényleg nagy előrelépés DE sajnos nem az egyenlőség nevében született hanem az elnök népszerűségét akarták javítani valljuk be hogy elég sikeresen. Akit érdekel nézzen csak utánna hogy Obama mennyire elleneszte a melegházasságot sőt a melegeket is nem hiszem hogy csak így hirtelen megváltozott a véleménye
2015. június 27. 17:32
|
|
vecaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212954 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.06.27. 17:23)
Toto... Halálbüntetés?
Akkor mondjuk Szita Bence gyilkosa nem érdemelne halált miután megkínozta és megölte szerencsétlen kisfiút?
Na ne is haragudj.
metalfren
2015. június 27. 17:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
KÉP
(Mondjuk Watson és Holmes Angliában élnek, de azért elmosolyodtam rajta, hiába hogy nem shippelem őket.. sőt )
(Mondjuk Watson és Holmes Angliában élnek, de azért elmosolyodtam rajta, hiába hogy nem shippelem őket.. sőt )
2015. június 27. 17:36
|
|
|
vecaxx
De.. de igen is megérdemelné.. De egyúttal ártatlanokat is megölnének vele.
De.. de igen is megérdemelné.. De egyúttal ártatlanokat is megölnének vele.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.