Június 26-án debütált Avicii új videoklipje, ezúttal a Waiting For Love szerzeményéhez, ami hamar rajongói kedvence lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Avicii - Waiting For Love
2015. június 27. 14:49
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Nagyon jó szám lett nekem tetszik! Jó a szöveg jó a zenei aláfestés és a videoklip egyszerre szomorkás és örömteli igazán magával ragadja az embert.
2015. június 27. 14:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Tim hihetetlen egy srác! Lenyűgöző, hogy szimplán a dallamon keresztül képes olyan érzelmeket közölni, amit mások még dalszövegen keresztül se - és hogy mindez alapvetően elektronikus zene, az hab a tortán!
Fel nem tudom fogni, hogy lehet őt nem szeretni, mikor olyan sokszínű a zenéje, van mélysége, mondanivalója az egész melódiának. Láttam vele sok interjút, és bizonyára pont azért ilyen ütős már maga a dallam, mert azzal kezdi mindig a dalok írását.
Zseniális egy szám lett, már hetek óta ezt hallgatom. A klipje aranyos, de szerintem a zene jobb, és inkább a lyrics-videót kellett volna élőszereplősbe átültetni, úgy nagyobbat szólt volna!
Fel nem tudom fogni, hogy lehet őt nem szeretni, mikor olyan sokszínű a zenéje, van mélysége, mondanivalója az egész melódiának. Láttam vele sok interjút, és bizonyára pont azért ilyen ütős már maga a dallam, mert azzal kezdi mindig a dalok írását.
Zseniális egy szám lett, már hetek óta ezt hallgatom. A klipje aranyos, de szerintem a zene jobb, és inkább a lyrics-videót kellett volna élőszereplősbe átültetni, úgy nagyobbat szólt volna!
2015. június 27. 15:00
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Tetszik,szép klip lett,és a dal is jó
2015. június 27. 15:16
Nagyon jó dal, a klip is klassz *.* Én is remélem lesz még közös dala Martin Garrix-el <33
2015. június 27. 15:23
Istenem! Ez a dal olyan jó!! Most pedig, hogy a klip is elkészült, majdnem meg is bőgetett. :') Főleg mikor a végén a bácsika megtalálja a feleségét ♥
2015. június 27. 15:42
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
John Legend-et írják egy csomó helyen énkesnek nem Simon Aldred-et.
Pl:https://soundcloud.com/gravitymusicfr/avicii-martin-garrix-ft-john-legend-waiting-for-love-live-umf
Pl:https://soundcloud.com/gravitymusicfr/avicii-martin-garrix-ft-john-legend-waiting-for-love-live-umf
2015. június 27. 15:44
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Köszönöm, hogy megint sírhattam egyet. Tényleg.
Egyéként nagyon szeretem a dalt, a klip pedig gyönyörű lett
2015. június 27. 15:45
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ez a száma most annyira nem fogott meg, mint pl. a Wake me up, de nem rossz. Olyan háttérzenének el tudom képzelni, igazából a "refrénnel" nem vagyok úgy kibékülve.
A klip viszont eszméletlen aranyos! Tetszik, hogy végre nem a fiatalok és a középkorúak szemszögéből van bemutatva a klip, hanem az idősebbekéből. A főszereplő idős úr pedig tündéri, el lett találva a klip nagyon!
A klip viszont eszméletlen aranyos! Tetszik, hogy végre nem a fiatalok és a középkorúak szemszögéből van bemutatva a klip, hanem az idősebbekéből. A főszereplő idős úr pedig tündéri, el lett találva a klip nagyon!
2015. június 27. 16:11
Ez tényleg nagyon aranyos klipp volt, de nem siratott meg. Szerintem inkább az aranyos jellenző felé hanylik, nem pedig a "síróshoz".
2015. június 27. 16:24
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
a zene nem a kedvencem de a klipp nagyon is tetszik, nagyon aranyos és örülök hogy nem csak fiatalok buliznak benne:)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: