Ismét egy filmben láthatjuk Emma Stone-t és Ryan Goslinget
2015. június 28. 08:49
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Mindkettőjüket szeretem, szóval hajrá!
2015. június 28. 09:00
A párkapcsolatában sem tart szünetet
Egyébként várom, kíváncsi vagyok rá
2015. június 28. 12:58
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nagyon várom!
2015. június 28. 23:45
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ah imadom oket oket egyutt! Vegre Ryan ujabb filmben lesz lathato es nem csak rendezokent
Amugy azert 1 ev az sok, de kibirhato haha
Amugy nekem ok egyutt olyan kedvencek mint Jennifer Lawrence es Bradley Cooper.
Amugy nekem ok egyutt olyan kedvencek mint Jennifer Lawrence es Bradley Cooper.
2015. július 03. 12:56
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó páros
bírom az ilyen film storykat
2015. július 20. 02:03
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Szerintem is jó páros. Mindketten földreszállt, kedves emberek
2015. július 30. 16:56
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Emma-nak sok filmjet lattam,es imadom ot,nagyon tehetseges szineszno.
Ryan-tol meg nem lattam filmet -vagy legalabbis nem emlekszem ra. -De lehet be kene potolnom.
Mindegy.
A mostani kozos filmjuk eleg jol hangzik -es meg zenes drama komedia is,ami mar igy megfogott. -a tortenet is erdekesen hangzik,biztosan meg fogom nezni.:)
Ryan-tol meg nem lattam filmet -vagy legalabbis nem emlekszem ra. -De lehet be kene potolnom.
Mindegy.
A mostani kozos filmjuk eleg jol hangzik -es meg zenes drama komedia is,ami mar igy megfogott. -a tortenet is erdekesen hangzik,biztosan meg fogom nezni.:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: