Új videóval jelentkezett a szőke szépség, melyben feltűnik még Chris Brown és Tyga is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Pia Mia ft. Chris Brown & Tyga – Do It Again
2015. június 26. 21:24
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
hát én ezt a csajt egyre jobban szeretem , nekem tetszik ez a szám
2015. június 26. 23:05
Nagyon imádom ezt a számot:) a kedvenceim vannak benne
2015. június 26. 23:09
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Majd meghallgatom,ha lesz hozzá kedvem.
2015. június 26. 23:43
Ennek a nőnek a munkássága nekem úgy az I Got It -ig és a Mr. President -ig tetszett, de már akkor sem túlzottan. Valamiért nem érzem, hogy megtalálta volna a saját stílusát, de nem is keresi túl aktívan. A személyisége legalább 80 százalékban annak az újrahasznosításából áll, amit Rihanna szemeteséből halászott ki.
2015. június 27. 05:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szeretem ezt a dalt, de Tyga nem jó benne (tuti Kylie miatt került bele), Breezy viszont jó benne, bár elég durva hogy ellopták ennek a dalnak a refrénjét.
Pia egyébként mostanában egyáltalán nem néz ki 18 évesnek.
2015. június 27. 07:35
hűű nagyon imádom ezt a dalt, a videóklip egy kicsit unalmas az elején, nekem csak a vége tetszik, amikor buliznak.. mindig is szeretni fogom Piát!
2015. június 27. 10:57
Nekem nem tetszik ez a szám, pedig vannak számok, amiket szeretek Piától. Az pedig, hogy más számból lopták a refrént, csak még rosszabbá teszi a dalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: