Klippremier: Selena Gomez - Good For You
2015. június 26. 21:14
Pami99 egyetértek veled nekem is az jobban tetszett!
2015. június 26. 21:20
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Szerintem gyönyörű lett, nekem nagyon tetszik.
2015. június 26. 21:21
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Ahhoz képest, hogy nem bírom Selenát, sztem nagyon jó lett a szám, meg a klipp is.
2015. június 26. 21:24
Maga a zene jó lett,csak klipnek semmi mondanivalója nincs. Volt már jobb klipje is Selenának.
2015. június 26. 22:09
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Szerintem kicsit egyszerű klip lett, valószínűleg ez is volt a célja, de én unalmasnak találtam... Maga a dal sem annyira az én stílusom, de szerintem hangilag kezd fejlődni Selena
2015. június 26. 22:11
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én hiányolom a rappet - nekem anélkül nem igazi egy szám :'D meg változatosságot is vinne bele, megtörné a 4 percnyi furcsa vonaglásait
D amikor lefele néz a kamerába, az nagyon ijesztő xdd az elején a fehér pólós részek tetszettek egyébként, meg a számot még mindig szeretem meg úgy érzékelem, mit is akar ez a vonal takarni, olyan elvont. de nekem tőle még mindig a come & get it a kedvenc, illetve a tavalyi éve, azóta mintha folyamatosan csúnyulna és hízik is rendesen...
2015. június 26. 22:24
Pont nemrég néztem meg YouTube-on.
Szerintem nem olyan rossz ez a klip, nekem személy szerint tetszik, hogy főleg a szépségére fókuszáltak. Csak egyetlen dolog szúrja a szemem: nincs benne A$AP Rocky. A dalt viszont kezdem megszokni.
2015. június 26. 23:00
|
nemolinda13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 221679 offline
|
Nem vagyok egy nagy Selena Gomez fan, és ez sem győzött meg, hogy másképp is lehetne. Idegesít, hogy 1 percig ugyanazt a sort énekelgette folyamatosan, még ezen kívül is, a szöveg nem valami nagy szám. Sőt...
A klip. Igen, szép meg minden, a smink is segít neki biztos, meg blablabla, de ha van ennek semmi tartalma, jelentése nem volt számomra, mint mostanában a legtöbb klipnek. AZ, hogy ő ott van, az oké, persze, de Istenem, muszáj 3 perc 14 másodpercig folyamatosan őt bámulni?
Selena fanok, ez egy vélemény, ne szúrjatok le miatta
A klip. Igen, szép meg minden, a smink is segít neki biztos, meg blablabla, de ha van ennek semmi tartalma, jelentése nem volt számomra, mint mostanában a legtöbb klipnek. AZ, hogy ő ott van, az oké, persze, de Istenem, muszáj 3 perc 14 másodpercig folyamatosan őt bámulni?
Selena fanok, ez egy vélemény, ne szúrjatok le miatta
2015. június 26. 23:27
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Szerintem nagyon jó.
Jó dal, jó klip.
Selena ismét jót alkotott
Jó dal, jó klip.
Selena ismét jót alkotott
2015. június 26. 23:48
A dal újraértelmezését egészen egyedi húzásnak tartom és szerintem önmagában nincs is gond ezen változattal. A klip azonban csalódást okozott, talán azért is, mert olyan csodásnak harangozták be. A legzavaróbb viszont az benne, hogy a különböző helyszínek, ahol Selena feltűnik, egyáltalán nem illenek össze. Sem színvilágilag, sem stílusilag, sehogy. Kár...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: