Klippremier: Selena Gomez - Good For You
2015. június 26. 19:35
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
Szerintem nem rossz. A dalnak van mondani valója így érthető hogy a klip nem mozgalmasra készült. Nekem tetszett.
2015. június 26. 19:38
Szépségét? Engem arra emlékeztet inkább, hogy egy 10 éves szerelmes és egy tonna smink van rajta. Már ne is haragudjatok, de egy ilyen zenéhez és kliphez előbb fel is kellene nőni AGYBAN és testben is.
Kicsit nevetséges mikor fetreng a földön meg a kanapén. Szánalmas, hogy ilyen borzasztó zenét eltudnak adni.
2015. június 26. 20:11
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez most teljesen más de jó lett
2015. június 26. 20:17
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nos. A dal szerintem eszméletlen unalmas. A klip pedig...nekem nem tetszik. Ez a fetrengős szexiskedés olyan rosszul áll neki, jézusom. Ez nem szexi, ez röhejes. Ez gáz.
2015. június 26. 20:22
Személy szerint nekem tetszik,bár igazából Sel mást se csinál csak fetreng,de a zene nem lett rossz viszont egy kreatívabb klipet is csinálhattak volna.
2015. június 26. 20:56
Szerintem már az I want to you know-ban és a Slow down-ban is volt ennyire felnőttes, bár Nekem azok a klippek jobban tetszettek. Ez sem rossz meg a dal is jó szerintem.
2015. június 26. 21:00
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Nem láttam még, holnap rászánom magam. Remélem jó lesz:)
2015. június 26. 21:01
A szám jó,de a klip nem annyira.Szerintem ez most nem jött össze.Valószínű,hogy akik azt mondtak milyen felnőttes és gyönyörű,fiú rajongók voltak...Már nem azért..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: