Klippremier: Selena Gomez - Good For You
2015. június 26. 16:44
Szerintem jó lett a klip,pedig egyáltalán nem bírom Gomez kisasszonyt.Hál' istennek a rapes részt kiszedték belőle
2015. június 26. 16:45
Amennyire vártam a klippet most annyira vagyok csalódott. Kivették a raprészt, ami szerintem a dal legjobb része volt, de még a klip se lett valami jó. Egy dokumentumfilm arról, hogyan fetreng, zuhanyozik és simogatja a haját Selena Gomez. A dal az tetszik, de a klip lehetett volna kicsit érdekesebb.
2015. június 26. 16:49
Idézet (Gureka10 @ 2015.06.26. 16:27)
OMG.Oké,vettük a célzást,nem szereted Selenát és nem tetszik sem a dal,sem a klip,de just chill out,ennyire durván azért nem értem miért kellett lehordani.
Nekem semmi bajom a klippel.Selena szexibb és érettebb oldalát mutatta meg benne,a dal ezen verziója pedig jobban tetszik,mint az eredeti.Alig várom,hogy legyenek hírek az új albumáról.
2015. június 26. 16:50
hát régebben sokkal jobb videó klipjei, és számai is voltak.!
2015. június 26. 16:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem Selena szeretne azt jelezni számunkra hogy ő bizony már nagylány, de nem kéne túlzásokba esnie. Ez a klip végig arról szól ahogy fetreng az ágyon, a haját birizgálja és próbál szexis arcokat vágni. A régi klipjei se voltak valami mesterművek, de azoknak legalább volt valami tartalmuk. A dal még elment egynek eddig, de most hogy kivették a rapbetétet nagyon nem tetszik és a hangja sem.
2015. június 26. 16:57
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Szerintem kifejezetten jót tett neki, hogy a rap rész nincs benne! Elrontotta az egészet. A dal olyan: egyszer hallgatható.
2015. június 26. 16:59
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Eddig nem hallgattam meg a dalt, borzasztó unalmas. Szerintem is nagyon erőlteti ezt a felnőttes dolgot. Nem attól lesz felnőtt ha pucér vagy fél pucér videókat csinálnak róla, meg dobálja a haját... De így legalább passzol az unalmas klip az unalmas dalhoz.
2015. június 26. 17:04
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Nem egy bulis szám, de melankolikusabb hangulatra vagy elalvás előttre szerintem tökéletes. A klip is visszaadja a dal hangulatát, szóval csak így tovább.
2015. június 26. 17:24
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Nagyon szeretem Selenát és a lasúbb, romantikusabb dalokat, de ez a klipp szerintem valahogy nem sikerült, olyannak tűnik mintha egy lepukkant, minimál berendezésű szobában fetrengene egy abszolút 20. századi kanapén, széken vagy a padlón, miközben a lenge öltözetét igazgatja, ami majdnem leesik róla. Valahogy a zuhanyzás se tetszik. A vokálozás már megint nem ment neki
és a hangját túlságosan feljavították. Ha rádióban hallottam volna csak későn jöttem volna rá, hogy Selena énekel. Selena túlságosan meg szeretné mutatni a szépségét, mert sokszor molettnek nevezték, de ezzel túlzásba esett. Amúgy szerintem gyönyörű és nem kéne foglalkoznia a sok negatív véleményekkel.
2015. június 26. 17:26
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez a klipp annyira nem nyerte el a tetszésemet!
2015. június 26. 17:30
Eddig a dal magába azzal a borzasztó uncsi borítóval meg a rappelős résszel nem tetszett, de így a klippel együtt tök jó! Bár nem az a megszokott selenás szám, de jó! Engem megnyugtat és "kikapcsol". Tetszik ez a dal, így már a klippel együtt.
2015. június 26. 17:33
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Fiúként baromira tetszik ahogy vonaglik Selena de ez a klip akkor is dögunalom. Ráadásul a dal amit hétfő óta rongyosra hallgattam ment a kukába és egy borzalmas változattal helyettesítették. A rap rész ami jó volt kikerült belőle, Selena hangja meg ilyen elcsukló szenvedéshez hasonlított. Én nem tudom mit gondoltak amikor erre esett a választás de ez valami borzalom, hatalmas csalódás.
2015. június 26. 17:36
A rappes verzió nem jött be, de így a klippel már nem is olyan rossz a szám
2015. június 26. 17:36
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
A dal önmagában is semmilyen és a klip sem lett jobb. Selena nem csinál semmit csak vonaglik, és időnként tátogja a szöveget. Viszont jobban tetszik így, a rap rész nélkül.
2015. június 26. 17:59
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
a klip tetszik, a dal különösen *-* nagyon jóó, bár azt sajnálom h Rocky nem lett benne a klipben :/
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: