De Liamnek és Harrynek ugyan annyi pontjuk lett... na nem baj
Most kiderül, mennyire romantikus a One Direction
2015. szeptember 23. 19:24
Nem is Louis lenne
2015. október 20. 15:16
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Louis szerintem tok ari!
2015. november 07. 22:47
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Istenem Louis...nagyon cuki vagy!!!
2015. december 06. 21:56
gosztomdorka, akkor néhány "undorító féreg" többre vitte most, mint te egész életedben. Bocsi.
Am Louis nagyon cuki volt
Am Louis nagyon cuki volt
2015. december 24. 10:48
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Liam *_* ♥
gosztomdorka azért mert nem szereted őket nincs jogod így beszélni róluk. és mivel nem vagy a rajongójuk nem tudsz semmit az életükről vagy, hogy miken mentek keresztül. liam pl úgy született, hogy nem is élt. azért mert te nem szereted őket nem jogosít fel arra, hogy így nevezd őket. Én meg nem csípem JB-t mégsem mondok róla semmi ilyesmit, vagy Ariana Grande-t sem szeretem mégse sértegetem. Gondold meg miket írsz.
gosztomdorka azért mert nem szereted őket nincs jogod így beszélni róluk. és mivel nem vagy a rajongójuk nem tudsz semmit az életükről vagy, hogy miken mentek keresztül. liam pl úgy született, hogy nem is élt. azért mert te nem szereted őket nem jogosít fel arra, hogy így nevezd őket. Én meg nem csípem JB-t mégsem mondok róla semmi ilyesmit, vagy Ariana Grande-t sem szeretem mégse sértegetem. Gondold meg miket írsz.
2016. október 25. 18:50
|
|
Timi Styles 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260434 offline
|
Én tudtam, hogy Harry a legromantikusabb a bandában, mielőtt még elolvastam volna a cikket. I love Harry. ❤ Amugy jó lett a szöveg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: