Most kiderül, mennyire romantikus a One Direction
2015. június 28. 12:54
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sejtettem, hogy Harry nyer. A Szerelmünk lapjait tegnap láttam.
2015. június 28. 19:04
Ezek meg milyen teszt...jajj adok neki 6 pontot mert hát Louis Tomlinson. Phfff...
2015. június 28. 21:48
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nem lepődtem meg az eredményen..de mindenki a maga módján romantikus..nemde?Senkit sem szabad ilyen kérdések alapján megítélni..persze interjú meg minden de akkor is,ahhoz képest nem vártam más eredményt..a kérdések amiket feltettek az pedig nem annyira romantikusságra utalnak..de mindegy is!Azok a képek amiket vágnak minden pénzt megér..
2015. június 29. 09:51
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Liamből inkább kinéztem volna
2015. június 30. 15:54
EZt a hülyeséget.. -.- Harryke sosem veszít.. -.- Porig kéne alázni egyszer basszus
-.-
2015. június 30. 20:06
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
Csak en vagyok annyira alapos hogy utana neztem az eredmenyeknek???
Nem tudom hogy ki all a matekkal de Harrynek es Liamnek is 30 pontja van. A tobbieknek stimmelt kivetel hogy Niallnel kimaradt egy kerdes. Pontosabban "mi volt a legromantikusabb dolog amit valaha tett?"
Ez nagyon nem volt fer verseny. :/
Nem tudom hogy ki all a matekkal de Harrynek es Liamnek is 30 pontja van. A tobbieknek stimmelt kivetel hogy Niallnel kimaradt egy kerdes. Pontosabban "mi volt a legromantikusabb dolog amit valaha tett?"
Ez nagyon nem volt fer verseny. :/
2015. július 01. 12:18
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Gondoltam,hogy Harry vagy Liam lesz.Mivel én Harryt kedvelem a legjobban,nem meglepő,hogy az ő válaszai is tetszettek a legjobban.
De mi az a fej a képen??Ez neki elragadott?
Bár Liam feje is elég ijesztő itt és Naill...
Louis-t nem kedvelem túlzottan de az a fej mindent vitt
A téli csodavilág amit csinált gyönyörű lehetett
Amúgy szerintem Laim kocsi ajándéka túlzás volt.Attól mert szeretünk valakit még nem kell neki ekkora ajándékot venni.A kutya sokkalta édesebb volt és szívhez szólóbb
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. július 01. 13:20
UUUU ez nagyon jó!!!
Én is Niallnak szurkoltam,de nálam ő nyert azzal a nézéssel. :3
2015. július 01. 14:31
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Jajj Niall ,de kis édes
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.