Most kiderül, mennyire romantikus a One Direction
2015. június 26. 15:03
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Louis arca.
2015. június 26. 15:09
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
idióta seggfejek ezek, az egész kamu, megbeszéltek alapján megy, ezeknek az egész életük hazugság. Louis meg más fejet nem is tud vágni, eléggé unalmas már. Nem baj legalább egy seggfejjel kevesebb, most már csak négyen vannak. Vajon mikor lesznek már csak hárman?És ki fog távozni?
2015. június 26. 16:51
Ééééés Lambika megint felbukkant! Igen, Hölgyeim és Uraim! Micsoda nemvárt fordulat!
Mindegy, nem is fűzök több kommentet ehhez, a lelkem is kiírhatom, úgyis lesznek olyanok, akik már csak heccből is itt okoskodnak.
Amen.
Mindegy, nem is fűzök több kommentet ehhez, a lelkem is kiírhatom, úgyis lesznek olyanok, akik már csak heccből is itt okoskodnak.
2015. június 26. 16:52
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Annyi romantikus film van, miért mindig a Szerelmünk lapjait veszik elő?
Én is szeretem azt a filmet, de azért egyértelmű, hogy nem látta minden egyes ember a világon. Ebből nem hinném, hogy lehetne arra következtetni, ki mennyire romantikus alkat.
Egyébként egész vicces kis miniinterjú lett, voltak válaszok, amiket én is megmosolyogtam.
Egyébként egész vicces kis miniinterjú lett, voltak válaszok, amiket én is megmosolyogtam.
2015. június 26. 17:02
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
egyáltalán nem érdekel a cikk, nem azért vagyok itt, csak ahogy megláttam a képet (a 4 fiúról) eszembe ötlött, hogy mi van, ha egész One Direction dolog egy ilyen túlélősdi és egyenként mindenki elmegy majd mint Zayn és a végén bevallják, hogy az egész meg volt játszva, hogy ők nem is énekesek és aki utolsónak marad az valami nagyon nagy cuccot nyer majd. valljuk be, sokal logikusabb mint ez a romantikázás, meg énekelgetés amit művelnek.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 26. 17:08
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Lambika pötyögte:
dióta **** ezek, az egész kamu, megbeszéltek alapján megy, ezeknek az egész életük hazugság. Louis meg más fejet nem is tud vágni, eléggé unalmas már. Nem baj legalább egy segg*** kevesebb, most már csak négyen vannak. Vajon mikor lesznek már csak hárman?És ki fog távozni?
Drágám,valaki nem tanított meg a szebb beszédre? Ha káromkodni akarsz,miattuk,akkor kérlek menjél be a sarokba,és ott káromkodjál. Ez egy internetes oldal,ahol vannak fiatalabbak is. Szebben is kifejezhetted volna a nem tetszésed.
dióta **** ezek, az egész kamu, megbeszéltek alapján megy, ezeknek az egész életük hazugság. Louis meg más fejet nem is tud vágni, eléggé unalmas már. Nem baj legalább egy segg*** kevesebb, most már csak négyen vannak. Vajon mikor lesznek már csak hárman?És ki fog távozni?
Drágám,valaki nem tanított meg a szebb beszédre? Ha káromkodni akarsz,miattuk,akkor kérlek menjél be a sarokba,és ott káromkodjál. Ez egy internetes oldal,ahol vannak fiatalabbak is. Szebben is kifejezhetted volna a nem tetszésed.
2015. június 26. 18:43
awwparadise - Ma, 17:02
egyáltalán nem érdekel a cikk, nem azért vagyok itt, csak ahogy megláttam a képet (a 4 fiúról) eszembe ötlött, hogy mi van, ha egész One Direction dolog egy ilyen túlélősdi és egyenként mindenki elmegy majd mint Zayn és a végén bevallják, hogy az egész meg volt játszva, hogy ők nem is énekesek és aki utolsónak marad az valami nagyon nagy cuccot nyer majd. valljuk be, sokal logikusabb mint ez a romantikázás, meg énekelgetés amit művelnek. biggrin.gif
Igen, éjszakánként pedig ősi indiai táncokat járnak el, majd kannibálosdit játszanak. Komolyan, kész vagyok tőletek..:'D
egyáltalán nem érdekel a cikk, nem azért vagyok itt, csak ahogy megláttam a képet (a 4 fiúról) eszembe ötlött, hogy mi van, ha egész One Direction dolog egy ilyen túlélősdi és egyenként mindenki elmegy majd mint Zayn és a végén bevallják, hogy az egész meg volt játszva, hogy ők nem is énekesek és aki utolsónak marad az valami nagyon nagy cuccot nyer majd. valljuk be, sokal logikusabb mint ez a romantikázás, meg énekelgetés amit művelnek. biggrin.gif
Igen, éjszakánként pedig ősi indiai táncokat járnak el, majd kannibálosdit játszanak. Komolyan, kész vagyok tőletek..:'D
2015. június 26. 18:48
Ez annyira kiszámítható volt! Mindenki tudja, hogy a rajongók Harry-t szeretik a legjobban, és vajon ki nyert? Hát Harry! Azt hittem, hogy Liam fog győzni a válaszai alapján...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.