Demi Lovato rajongói örülhetnek, hiszen az énekesnő a mai napon bejelentette visszatérő dalának, a Cool for the Summernek érkezését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Demi Lovato új dala
2015. június 25. 22:15
Köszönöm, épp most kezdtem volna a cikk írásába.
Nem visszatérő dal, mivel nem volt eltűnve.
A borítóra rátérve, hát úristen, kivagyok, annyira dögös és olyan büszke vagyok rá.
A címmel nem vagyok kibékülve, de ugye van az a mondás, hogy 'egy könyvet ne a borítója alapján ítélj meg', és eddig akiknek már volt lehetőségük hallani, mind azt mondták, hogy az eddigi legjobb munkája, és nagyon 'badass' lett, szóval szerda, kérlek sieeeeeeesssss!!
Ha már a cikkből kimaradt; néhány információ a dalról: Max Martin és Savan Kotecha voltak a producerei, az egyik rádiós műsorvezető elmondta a stílusáról, hogy 'Still a pop song, but her lyrics have some playful edginess to them'.
A borítóra rátérve, hát úristen, kivagyok, annyira dögös és olyan büszke vagyok rá.
Ha már a cikkből kimaradt; néhány információ a dalról: Max Martin és Savan Kotecha voltak a producerei, az egyik rádiós műsorvezető elmondta a stílusáról, hogy 'Still a pop song, but her lyrics have some playful edginess to them'.
2015. június 25. 22:42
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Várom nagyon, szép a borító
2015. június 25. 23:00
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Köszi a kiegészítést, Szandiii_1992, beleírtam!
Max és Savan egyszerűen a szakma istenei, hihetetlen, hogy bármihez nyúlnak, arannyá változik - nagyon-nagyon tehetségesek, olyan meglátással, ami nem felejthető slágereket ad, hanem tényleg örökzöld, jó popfelvételeket. Várom a dalt!
A borító bár nekem kicsit túl színes, jobban szeretem az egyszerűbb kompozíciókat - talán ez volt a bajom Miley Bangerzénél is. Ennek ellenére kíváncsi leszek az albumborítóra, remélem annyira pofás lesz mint annó a Demié volt.
Max és Savan egyszerűen a szakma istenei, hihetetlen, hogy bármihez nyúlnak, arannyá változik - nagyon-nagyon tehetségesek, olyan meglátással, ami nem felejthető slágereket ad, hanem tényleg örökzöld, jó popfelvételeket. Várom a dalt!
A borító bár nekem kicsit túl színes, jobban szeretem az egyszerűbb kompozíciókat - talán ez volt a bajom Miley Bangerzénél is. Ennek ellenére kíváncsi leszek az albumborítóra, remélem annyira pofás lesz mint annó a Demié volt.
2015. június 25. 23:01
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon várom, Demi eszméletlen szép! <3
2015. június 26. 07:57
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Vááá, eddig annyira nem szerettem, de aztán meghallottam a "Neon lights"-ot és azóta IMÁDOOOOOOOM!!! ♥♥♥♥ ♡♡♡♡
2015. június 26. 09:01
na végre, már alig várom.. mindig is imádtam a dalait, biztos jó lesz ez is..
2015. június 26. 09:29
A címe jól hangzik, szerintem ez egy igazi nyári sláger les.
2015. június 26. 10:19
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
A borító nem éppen illik hozzá, így ebben csalódtam kicsit. A dalt még megvárom, a teljes ítélkezéssel, bár félek,hogy egy tipikus tucatszám lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: