Demi Lovato rajongói örülhetnek, hiszen az énekesnő a mai napon bejelentette visszatérő dalának, a Cool for the Summernek érkezését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Demi Lovato új dala
2015. június 25. 22:15
Köszönöm, épp most kezdtem volna a cikk írásába.
Nem visszatérő dal, mivel nem volt eltűnve.
A borítóra rátérve, hát úristen, kivagyok, annyira dögös és olyan büszke vagyok rá.
A címmel nem vagyok kibékülve, de ugye van az a mondás, hogy 'egy könyvet ne a borítója alapján ítélj meg', és eddig akiknek már volt lehetőségük hallani, mind azt mondták, hogy az eddigi legjobb munkája, és nagyon 'badass' lett, szóval szerda, kérlek sieeeeeeesssss!!
Ha már a cikkből kimaradt; néhány információ a dalról: Max Martin és Savan Kotecha voltak a producerei, az egyik rádiós műsorvezető elmondta a stílusáról, hogy 'Still a pop song, but her lyrics have some playful edginess to them'.
A borítóra rátérve, hát úristen, kivagyok, annyira dögös és olyan büszke vagyok rá.
Ha már a cikkből kimaradt; néhány információ a dalról: Max Martin és Savan Kotecha voltak a producerei, az egyik rádiós műsorvezető elmondta a stílusáról, hogy 'Still a pop song, but her lyrics have some playful edginess to them'.
2015. június 25. 22:42
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Várom nagyon, szép a borító
2015. június 25. 23:00
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Köszi a kiegészítést, Szandiii_1992, beleírtam!
Max és Savan egyszerűen a szakma istenei, hihetetlen, hogy bármihez nyúlnak, arannyá változik - nagyon-nagyon tehetségesek, olyan meglátással, ami nem felejthető slágereket ad, hanem tényleg örökzöld, jó popfelvételeket. Várom a dalt!
A borító bár nekem kicsit túl színes, jobban szeretem az egyszerűbb kompozíciókat - talán ez volt a bajom Miley Bangerzénél is. Ennek ellenére kíváncsi leszek az albumborítóra, remélem annyira pofás lesz mint annó a Demié volt.
Max és Savan egyszerűen a szakma istenei, hihetetlen, hogy bármihez nyúlnak, arannyá változik - nagyon-nagyon tehetségesek, olyan meglátással, ami nem felejthető slágereket ad, hanem tényleg örökzöld, jó popfelvételeket. Várom a dalt!
A borító bár nekem kicsit túl színes, jobban szeretem az egyszerűbb kompozíciókat - talán ez volt a bajom Miley Bangerzénél is. Ennek ellenére kíváncsi leszek az albumborítóra, remélem annyira pofás lesz mint annó a Demié volt.
2015. június 25. 23:01
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon várom, Demi eszméletlen szép! <3
2015. június 26. 07:57
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Vááá, eddig annyira nem szerettem, de aztán meghallottam a "Neon lights"-ot és azóta IMÁDOOOOOOOM!!! ♥♥♥♥ ♡♡♡♡
2015. június 26. 09:01
na végre, már alig várom.. mindig is imádtam a dalait, biztos jó lesz ez is..
2015. június 26. 09:29
A címe jól hangzik, szerintem ez egy igazi nyári sláger les.
2015. június 26. 10:19
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
A borító nem éppen illik hozzá, így ebben csalódtam kicsit. A dalt még megvárom, a teljes ítélkezéssel, bár félek,hogy egy tipikus tucatszám lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: