Selena Gomez tudja, hogy nem jó énekesnő
2015. június 24. 20:18
Nekem mindig az volt a legfontosabb, hogy egy előadó érzelmeket közvetítsen, nem pedig a hang. Selenának nincs jó hangja, viszont volt már olyan dala, amitől libabőrös lettem, de ez a dal semmit nem váltott ki belőlem. Nekem nem tetszik.
2015. június 24. 20:28
Sel egy nagyon szép hangú, és gyönyörű énekesnő, de nem tökéletes. Senki sem az. Ő bevallotta, hogy a hangját nem véli tökéletesnek és ezzel a legtöbb ember egyetért, hiszen nem olvadunk el tőle rögtön, amint meghalljuk. De ettől függetlenül bármelyik száma arathat világsikert. Ezzel a szerintem egyhangú dallal is már belevéste a nevét egy újabb toplistába...
2015. június 24. 20:43
az interjúban azt mondja nem ő a legjobb, nem pedig azt hogy nem jó és hát azért van különbség a két állítás között... amúgy meg jó látni hogy attól még hogy ismert énekesnő nem száll el önmagától és van önkritikája
2015. június 24. 20:44
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Selena Gomez 199: Ámen
teljesen igazad van
2015. június 24. 20:44
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Tökéletes hangja van! :$
2015. június 24. 20:57
Szerintem az évek során már így is jelentősen fejlődött.
2015. június 24. 20:58
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Eléggé meglepő kijelentései vannak mostanában
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: