Selena Gomez tisztában van a hiányosságaival, de azzal is, hogy miben erős. Új dala a Good For You a héten debütált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez tudja, hogy nem jó énekesnő
2015. június 24. 19:48
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Első gondolatom a cím láttán: jól tudja!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 24. 19:49
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem is rossz énekesnő
Nem tudom miért hiszi azt. Nekem legalábbis nagyon tetszik a hangja
2015. június 24. 19:49
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.06.24. 19:48)
Legalább van önkritikája. :'D
Ja
2015. június 24. 19:53
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
igaza van nem a le gjobb hang
2015. június 24. 19:58
|
|
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 offline
|
Én szeretem Selenát de szerintem jó a hangja de nekem nem a kedvencem
2015. június 24. 20:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Már évek óta énekelget, szóval erre már rájöhetett volna előbb is, de legalább bevallja, bár akkor meg nemtudom miért énekel.
Bátor Ventillátor
2015. június 24. 20:05
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Ez hülyeség, szerintem igenis tehetséges és jó énekesnő.
2015. június 24. 20:08
|
|
Ramadaaláthatatlan † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 2383 Csatolások: 307 Azonosító: 229455 offline
|
Ráébredt. Gratulálok.
Bátor Ventillátor
2015. június 24. 20:09
Szeretem Selenát mint énekesnőt és a dalai is szinte mind tökéletes. Szerintem jól csinálja.
2015. június 24. 20:17
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Mi az hogy minek erőlteti?
Alapjában véve nem rossz a hangja, és ezt úgy mondom hogy én énektanárnál tanulok x éve tehát tudok egyet s mást az éneklésről. Igen nem ő a világ legjobb énekesnője, ezt bevallom pedig ő a példaképem, de rossz hangja nincsen csak olyan amin még van mit javítani. A hangszíne nagyon szép hangzású, sajátos és ha foglalkozik vele, fejleszti akkor nagyon nagyon jól fog tudni énekelni, bár már most is elég jó szerintem, hiszen a jobb minőségű élő koncertfelvételeken lehet hallani milyen szép is a hangja. Szép nőies, lágy hangja van, nem az az erős rekesztős, ezért az ilyen erősebb dalok vagy olyanok amihez mélyíteni is kell a hangot, az ilyen rockosabb fajták nem is állnak jól neki.
És talán nem lesz belőle egy Mariah Carey vagy egy Beyonce vagy bármilyen más ikonikus énekesnő, de nem is kell mert ő Selena Gomez, az ő hangja úgy van jó ahogy van. Egyébként nem tudom min kell megint fenn akadni, mindenkinek kell fejleszteni a hangját, senki sem úgy születik hogy azonnal tud profi módon énekelni, Selena pedig fiatal és az alaphangja meg van, tehát van rengeteg ideje és akaratereje is ahhoz hogy fejlődjön. Ehhez pedig az első lépés hogy tisztában legyen a hangi adottságaival, amivel tisztában van ahogy a cikkben nyilatkozta is.
Alapjában véve nem rossz a hangja, és ezt úgy mondom hogy én énektanárnál tanulok x éve tehát tudok egyet s mást az éneklésről. Igen nem ő a világ legjobb énekesnője, ezt bevallom pedig ő a példaképem, de rossz hangja nincsen csak olyan amin még van mit javítani. A hangszíne nagyon szép hangzású, sajátos és ha foglalkozik vele, fejleszti akkor nagyon nagyon jól fog tudni énekelni, bár már most is elég jó szerintem, hiszen a jobb minőségű élő koncertfelvételeken lehet hallani milyen szép is a hangja. Szép nőies, lágy hangja van, nem az az erős rekesztős, ezért az ilyen erősebb dalok vagy olyanok amihez mélyíteni is kell a hangot, az ilyen rockosabb fajták nem is állnak jól neki.
És talán nem lesz belőle egy Mariah Carey vagy egy Beyonce vagy bármilyen más ikonikus énekesnő, de nem is kell mert ő Selena Gomez, az ő hangja úgy van jó ahogy van. Egyébként nem tudom min kell megint fenn akadni, mindenkinek kell fejleszteni a hangját, senki sem úgy születik hogy azonnal tud profi módon énekelni, Selena pedig fiatal és az alaphangja meg van, tehát van rengeteg ideje és akaratereje is ahhoz hogy fejlődjön. Ehhez pedig az első lépés hogy tisztában legyen a hangi adottságaival, amivel tisztában van ahogy a cikkben nyilatkozta is.
dtsz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.