Tom Holland lesz az új Pókember!
2015. június 25. 02:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
WTF? Nála még Tobey is jobb volt, pedig ő sem a kedvencem. Nem sok jót nézek ki ebből a srácból, de biztos tudhat valamit, ha őt választották... Szerintem egyáltalán nem Pókemberes. Kíváncsi vagyok milyen lehetett a többi jelentkező.
2015. június 25. 16:04
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Örülök hogy ő kapta, nekem szimpi
2015. június 25. 18:36
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Habár nekem Ő sem túl Peter Parkeres, mégis reménykedem, hogy jól választottak. Pókember egy nagyon fontos karakter számomra, úgyhogy már várom mi fog kisülni ebből. Kérlek szépen Tom, nagyon szépen, hogy adj bele mindent!
2015. június 26. 08:23
Kicsit csalódott vagyok, még mindig Dylan O'Brienben reménykedtem, de hát ez van. Ez a fiú annyira nem tűnik a szerepre valónak, de majd meglátjuk, lehet hogy meglep
2015. június 26. 09:24
hát nagyon kíváncsi leszek rá a filmben, hisz ez a fiú nem igen egy pókember szerepre való..főleg úgy hogy még sohasem hallottam róla.
2015. június 27. 15:40
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Charlie Rowe lett volna szerintem a legjobb valasztas de ez van
o sem lehet olyan szornyu.
2015. június 28. 18:02
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Amúgy most miért kezdik el újra? Én nem tudom ezt követni, miért nem volt jó Andrew? Valaki meg tudja mondani?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: