annyi pozitívumot tudok felhozni, hogy aranyosan néznek ki a termékek - minden bizonnyal az áruk is hasonlóan baba. de gondolom nem ő gyártotta le őket meg még véletlenül sem semmi ilyesmi, csak a nevét íratta oda hozzá és reklámozza, illetve bemutatja őket.
mondjuk tudni kell rólam, hogy imádom a nesszeszereket, egyenesen fanatikusan gyűjtök minden baromságot vagy cuki tubusú akármit a fürdőszobámba és ezekből is szívesen beszereznék - tök mindegy, hogy őt bírom-e vagy nem.
Új kozmetikumokat dobott piacra Zoella
2015. június 24. 23:16
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Öhm.... Gratu?
2015. június 30. 17:46
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Imádom Zoellát. Ő az egyik a kevés videós közül, aki meg tudta őrizni a józan eszét és nem szállt el magától. Gyönyörűek a termékek és Zoe is!
2015. július 01. 11:27
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Nagyon felkapott lett hirtelen,de hát van is miért.Egy nagyon édes személyiség a videói minőségiek és szórakoztatóak,többnyire hasznosak is.Gratulálok neki,és sok sikert továbbra is
2015. július 05. 13:48
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Én nem bírom elviselni nem tehetek róla,bocs :/
2015. július 05. 13:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Maximum annyi köze lesz hozzá, hogy a nevét és az arcát adja a termékhez, aztán lehúznak annyi pénzt a "rajongókról" amennyit csak tudnak. Ha az ember meg van elégedve egy bizonyos produktummal, akkor általában nem vált. Ezzel én is így vagyok. Nagyon hájpolják ezt a jánykát, csak tudnám, hogy miért. A könyveit is fantom írókkal irattatja meg, még csak nem is saját munka, és most ezerrel nyomják előre. Gondolom rájött, hogy abból az x feliratkozóból mennyi hasznot lehet húzni. Okos üzletasszony, az egyszer biztos!
2015. július 05. 21:15
Jól néznek ki ezek a kozmetikumok.
De én se vagyok oda ezért a lányért..
2015. július 08. 18:15
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nagyon várom már hogy kipakolják őket
biztos jók lesznek, Gratulálok Zoella! <3
biztos jók lesznek, Gratulálok Zoella! <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: