A nézők három évadon keresztül követhették figyelemmel Dr. Lecter és Will Graham történetét, de a készítők úgy döntöttek, nem folytatják a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaszát kapott a Hannibal
2015. június 23. 18:07
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Nemáár...
2015. június 23. 19:02
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
*NBC:lets make a show called hannibal
NBC:now lets make all the fans obsessed
NBC:now add gruesome death scenes to make them all go crazy
NBC:so how about we cancel the show and make them go crazier
NBC:this is my design*
Kiszáll még be a letargia hajómba?
(we eat rudes, and nbc was rude)
NBC:now lets make all the fans obsessed
NBC:now add gruesome death scenes to make them all go crazy
NBC:so how about we cancel the show and make them go crazier
NBC:this is my design*
Kiszáll még be a letargia hajómba?
(we eat rudes, and nbc was rude)
2015. június 23. 19:15
A The Hollywood Reporter információi PONTATLANOK.
Nem a "készítők döntöttek úgy," hogy kaszálják a sorozatot, mindössze az NBC tévészolgáltató nem adott zöld fényt a negyedik évadnak - és nem Clarice, hanem az alacsony nézettség miatt. Hovatovább, Bryan Fuller és a DeLaurentiis Co produceriroda twitteren megerősítették, hogy új szolgáltató után keresnek, és máris kaptak ajánlatokat. A rajongók petíciókat szerveznek, hogy az Amazon vagy a Netflix átvegye.
Nem a "készítők döntöttek úgy," hogy kaszálják a sorozatot, mindössze az NBC tévészolgáltató nem adott zöld fényt a negyedik évadnak - és nem Clarice, hanem az alacsony nézettség miatt. Hovatovább, Bryan Fuller és a DeLaurentiis Co produceriroda twitteren megerősítették, hogy új szolgáltató után keresnek, és máris kaptak ajánlatokat. A rajongók petíciókat szerveznek, hogy az Amazon vagy a Netflix átvegye.
2015. június 23. 19:52
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Valószínűleg a Netflix átveszi a sorozatot. Amúgy nagy kár érte, de az ilyen rétegsorozatok az igazi kincsek, csak sajnos nem produkálnak egy game of thrones-féle nézettséget (hannibalé olyan 1,2 millió körül volt, got átlag ennek kb 10x-e).
2015. június 23. 20:09
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Arról nem szól a fáma,hogy az NBC sara az egész.Ráadásul nem elég,hogy megkötötték Bryan kezét avval,hogy nem használhatta Clarice karakterét ,de még ez is.Kész elmebaj.Remélem sikerül a Netflixnek vagy valamelyik csatornának átvennie,mert így és most nem érhet véget.. #SaveHannibal
2015. június 23. 20:20
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Oh a francba ... ez bizony pipává tesz
Remélem azért valamilyen módot találnak a folytatásra ...
Remélem azért valamilyen módot találnak a folytatásra ...
2015. június 23. 20:26
Óóó, na ne már
Ez most eléggé elkeserített, ritkán találok olyan jó sorozatokat, mint a Hannibal (volt). Remélem, a Netflix átveszi, annak nagyon örülnék, még nem állok készen a befejezésre xd
2015. június 23. 20:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tegnap este durván kiakadtam mikor olvastam. Ott hirtelen csak annyit láttam hogy kasza, de meló után utánanéztem, még van esély a megmentésre. Jelenleg nagyban folyik a Twitteren is a megmentéséért folyó harc. Nagyon remélem hogy sikerül jobb helyet találni, mert nincs még egy ilyen sorozat, az már tuti.#SaveHannibal
2015. június 23. 21:40
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Én tegnap azt hittem sírógörcsöt kapok, amikor megláttam. Oké, nem magas a nézettsége, de egy ilyen kaliberű sorozattól ne is várjunk már Game of Thrones szintű nézettséget. Szerintem 1-2 rész után is elég világos, hogy egy bizonyos réteg a célközönsége, ellentétben a legtöbb mai sikersorozattal. Viszont eltekintve a nézettségtől, olyan értékeléseket produkál hétről hétre, hogy számomra felfoghatatlan, hogy egyáltalán hogy fordulhatott meg a fejükben a kasza. A Rotten Tomatoes-on a 2. évadot 100%-ra, míg a 3. évadot eddig átlagosan 97%-ra értékelték, IMDB-n jelenleg a 6. legnépszerűbb sorozat, és akkor bele sem megyek az ottani értékelésekbe.
Nagyon remélem, hogy valamelyik csatornának lesz esze és átveszi, mert szégyen lenne, ha a világ egyik legigényesebb sorozata lezáratlanul maradna. Ráadásul nem is tudom mi lenne velem, ha nem láthatnám többé Mads Mikkelsent Hannibalként.
Nagyon remélem, hogy valamelyik csatornának lesz esze és átveszi, mert szégyen lenne, ha a világ egyik legigényesebb sorozata lezáratlanul maradna. Ráadásul nem is tudom mi lenne velem, ha nem láthatnám többé Mads Mikkelsent Hannibalként.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. június 23. 23:13
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Eléggé csalódott vagyok, jó lenne valahogy megmenteni.
Kevés sorozatot nézek, de a Hannibal közte volt. Hugh és Mads is jól hozta a karakterét, sajnálnám ha nem láthatnám őket többet Will és Hannibal szerepében. Nagy kár lenne ezért a remekműért.
2015. június 24. 10:12
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Én azért sajnálom, hogy elkaszálták. :| Nagyon jó kis sorozat volt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.