Űrlényszemű macska az internet új sztárja
2015. június 25. 13:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
rühellem a macskákat, amikor nagyok. kicsiként nincs velük semmi bajom, akkor tök jól elvagyok velük, de amikor ilyen nagyok lesznek?! blah...szerintem így, hogy ilyen lett a szeme, rém csúnya...már bocs, de ez így van...azért, remélem találnak rá gyógymódot, ha estlege, majd a jövendőbeli kutyámmal ilyen történne, meg ennek a macskának újra normális szeme legyen
2015. június 25. 14:28
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Dorina1024
Hidd el én sem szeretem a macskákat, de azért gondolj bele milyen lenne, ha neked állandóan nőne a szemed, nem találnának rá gyógymódot, mellé alig látsz, és nem tudod mikor fogsz belehalni? Mellé még macska is vagy... (aki nagyobb veszélynek van kitéve, mint egy ember..)

Én bármilyen borzalmas dologt, vért, műtétet stb-t végigtudok nézni, de ha állatokról van szó én nagyon meg tudom sajnálni őket. " kis édes", jó lehet, hogy kis édes, de ez a macska szenved... U.i.: Ha nekem ilyen macskám lenne, én beijednék tőle...
Hidd el én sem szeretem a macskákat, de azért gondolj bele milyen lenne, ha neked állandóan nőne a szemed, nem találnának rá gyógymódot, mellé alig látsz, és nem tudod mikor fogsz belehalni? Mellé még macska is vagy... (aki nagyobb veszélynek van kitéve, mint egy ember..)
Én bármilyen borzalmas dologt, vért, műtétet stb-t végigtudok nézni, de ha állatokról van szó én nagyon meg tudom sajnálni őket. " kis édes", jó lehet, hogy kis édes, de ez a macska szenved... U.i.: Ha nekem ilyen macskám lenne, én beijednék tőle...
2015. június 26. 10:03
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Lehet mondani rá, hogy milyen aranyos, de akkor is egy betegségben szenved. Ráadásul nem akármilyenben. Remélem találnak rá majd valamilyen gyógymódot, és sikerül rendbehozni.
2015. június 26. 10:44
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szegény cica.
Remélem sikerül meggyógyítaniuk.. és lesz valami eredménye a kampánynak!
Éljenek a macska-pártiak. (4 cica gazdájaként természetes, hogy sajnálom ezt a cicust.)
Éljenek a macska-pártiak. (4 cica gazdájaként természetes, hogy sajnálom ezt a cicust.)
2015. június 26. 11:59
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Nem vagyok nagy macskapárti, de azért ugyanúgy szeretem őket, mint bármi más élőlényt. Sajnálom szegényt, remélem, hogy ha komolyra fordul a baja, akkor tudnak majd rajta segíteni. Én nem mondanám aranyosanak, inkább csak furcsa, és hát mivel betegség miatt ilyen, nem is tudok rá máshogy gondolni.
2015. június 26. 12:41
nagyon nem szeretem a macskákat. De én sajnálom szegénykét
2015. június 26. 13:17
Nem vagyok altatás-párti, de ha hamarosan nem találnak ki rá valamit, én a 'szolgák' helyében eláltatnám. Lehet, hogy (még) nem fáj neki, de borzalmas lehet annak a cicának. Az embereknek fogalmuk sincs, milyen lehet abban a testben élni, ezt csak a cicus érzi, és lehet, hogy jobb lenne neki.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 26. 20:15
Mondjátok hogy aranyos, meg gyönyörű a szeme, ez valóban így van, de attól függetlenül egy komoly betegségben szenved, amit az orvosok még nem ismernek. Bízok benne hogy találnak valami megoldást, és mihamarabb meggyógyul. A gazdái pedig nagyon figyelmesek, hogy ennyit foglalkoznak vele, és más szervezeteknek is próbálnak gyűjteni.
2015. június 27. 16:26
Sajnálom szegény macskát, remélem találnak valami megoldást, hogy meggyógyuljon.
2015. június 28. 09:02
De aranyos
Sajnálom, remélem meg tudják gyógyítani, ha az én cicámmal lenne valami baj, és is beleőrülnék
2015. június 28. 10:18
Amikor megláttam a cicust, az egyszerre három érzés tört ki belőlem: De aranyos!, Szegény cicus! és kicsit ijesztő is egyben. Az ijesztővel kapcsolatban, én nagyon megijednék, ha este bejönne hozzám ezekkel a nagy szemekkel, és elkezdene bámulni. Brr!
:'(
2015. június 29. 22:19
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ez elképesztő! Bármennyire is szépek a cicu szemei, nem tudok eltekinteni attól, hogy betegségben szenved. Szerintem össze sem lehet hasonlítani Grumpy Cattel. Ez a macska beteg. Remélem nem lesz ennek a macskának a képe tele az internettel, vicces, esetleg bántó üzenetek ráírva, viszont ha ezek a posztok az adományozásra és a cicus betegségére hívják fel a figyelmet én is szívesen segítek. A cica gazdái, viszont egy különleges állatot birtokolnak, úgyhogy vigyázzanak rá és tegyenek meg mindent az egészségéért.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.