Starity

Így hangzik a Bad Blood és a Bitch I'm Madonna összemixelve!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 23. 09:57 #41
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Szerintem nagyon jó lett.
2015. június 23. 10:07 #42
- törölt felhasználó -    
Kedves myturquoisehair! Senkiről sem illik így beszélni. Mit szólnál ha rólad mondanának ilyeneket? Mindegy...
Szerintem egyébkent nagyon jó lett!
2015. június 23. 10:08 #43
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
myturquoisehair:
csak féltékeny vagy. wink.gif
2015. június 23. 10:12 #44
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Csatolások: 0
Azonosító: 225173
Lucy12-vel egyetértek.
2015. június 23. 10:25 #45
Miss.Stilinski
Miss.Stilinski
új tag

Státusz"Az ÉN KIS BÁLNÁMAT! Hát, azt nem kóstolgathatja semmi jötte-mente megalodon!"DP
Hozzászólás: 89
Azonosító: 241953
Szerintem nagyon jó lett és Madonna számának jót is tett! biggrin.gif
2015. június 23. 10:40 #46
Henyvi80
Henyvi80
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 220009
Én megjegyezném,hogy Madonna többet ért el mint Taylor valaha is fog .Madonna ipje jobb mert stílusos,bulis meg sokkal igényesebb.A sztárok is jobban lettek felsoroltatva pl;Beyonce,Miley,Rita Ora.Ők sztárok!!!Taylor klipjében pedig disney senkik vannak pl:Selena Gomez,Ellie Goulding,stb...ők a celebek akikre 20-30-év múlva a kutya se fog emlékezni csak a mostani tini rajongok fogják emlegetni,hogy voltak...Én 17-éves vagyok,de Madonna,Beyonce,Bon Jovi,Michael Jackson dalait(zenéit)halgatom,"Mert van ízlésem.Madonna pedig a kedvencem,ő folyton változik és nemtörődik mások véleményével pont ettől Madonna.Ha én a helyében lennék ugyaennyi idősen(NEM ŐREG!!!!)pont azt csinálnám amit ő,élvezi az életet amíg tudja vagyis amíg lehet.És ezzel más is egyet ért.Mit kéne csinálnia levágnia a haját fülig barnára festenéi és nagymama ruhát felvenni, és gondolkodjon azon,hogy"voltam egy sikeres énekesnő!Nem!!!Ő bulizik amit megtehet mert a szorakozás kortalan ugyanugy mint a rózsaszínre festett haj viselése vagy dívatos ("tini lányos")öltözködés ami nem csak a tini lányoké vagy a fiataloké!!!The Pop Queen Forever
Remélem sok ilyen albuma lesz majd halható a közel jövőben.Amúgy megjegyezném ILoveNiallHoran-nak ,hogy Madonna nem vén!!Nem tudom mennyi idős vagy,de remélem,ha 56-éves leszel ugyanigy levéneznek majd.És még Madonna is megkapja?Pedig hól néz ki legalább 15-évet letagathatna,táncol,énekel,szórakozik,dívatos szóval NEM VÉN!!!!!
2015. június 23. 11:37 #47
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Nem lett rossz.
2015. június 23. 12:01 #48
- törölt felhasználó -    
Külön jobb.
2015. június 23. 12:28 #49
petra1024
petra1024
visszatérő vendég

StátuszMeddig maradt sértetlen a kör? -A
Hozzászólás: 302
Azonosító: 217823
Nekem tetszik úgy összemixelve is de külön-külön tényleg jobb biggrin.gif
2015. június 23. 12:57 #50
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Ez tök jó lett!!!
2015. június 23. 13:00 #51
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Rosszabbra számítottam ohmy.gif De nem is lett rossz rohog.gif
2015. június 23. 13:04 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Henyvi80 @ 2015.06.23. 10:40)
Én megjegyezném,hogy Madonna többet ért el mint Taylor valaha is fog .Madonna ipje jobb mert stílusos,bulis meg sokkal igényesebb.A sztárok is jobban lettek felsoroltatva pl;Beyonce,Miley,Rita Ora.Ők sztárok!!!Taylor klipjében pedig disney senkik vannak pl:Selena Gomez,Ellie Goulding,stb...ők a celebek akikre 20-30-év múlva a kutya se fog emlékezni csak a mostani tini rajongok fogják emlegetni,hogy voltak...Én 17-éves vagyok,de Madonna,Beyonce,Bon Jovi,Michael Jackson dalait(zenéit)halgatom,"Mert van ízlésem.Madonna pedig a kedvencem,ő folyton változik és nemtörődik mások véleményével pont ettől Madonna.Ha én a helyében lennék ugyaennyi idősen(NEM ŐREG!!!!)pont azt csinálnám amit ő,élvezi az életet amíg tudja vagyis amíg lehet.És ezzel más is egyet ért.Mit kéne csinálnia levágnia a  haját fülig barnára festenéi és nagymama ruhát felvenni, és gondolkodjon azon,hogy"voltam egy sikeres énekesnő!Nem!!!Ő bulizik amit megtehet mert a szorakozás kortalan ugyanugy mint a rózsaszínre festett haj viselése vagy dívatos ("tini lányos")öltözködés ami nem csak a tini lányoké vagy a fiataloké!!!The Pop Queen Forever
Remélem sok ilyen albuma lesz majd halható a közel jövőben.Amúgy megjegyezném ILoveNiallHoran-nak ,hogy Madonna nem vén!!Nem tudom mennyi idős vagy,de remélem,ha 56-éves leszel ugyanigy levéneznek majd.És még Madonna is megkapja?Pedig hól néz ki legalább 15-évet letagathatna,táncol,énekel,szórakozik,dívatos szóval NEM VÉN!!!!!

Hohó, álljuk csak meg. Nem szeretnék most veled vitatkozni, de komolyan azt akarod mondani, hogy amiért valaki nem Madonnát meg Bon Jovit hallgat, rossz ízlése van? Talán zenekritikus vagy? Attól, hogy szereted Madonnát még nem kellene a másik torkának esni és ócsárolni más előadókat és azoknak rajongóit. Én tisztelem Madonnát, valóban évtizedeken keresztül jelen volt, mint a zeneipar egyik nagy arca, de lehet, hogy egy nap majd Taylor Swiftet is ugyanúgy a pop királynőjének fogják hívni. Én személy szerint közelebb érzem a szívemhez Taylort, mint Madonnát, de szerintem ezzel semmi gond sincs. Te Madonnát és Michael Jacksont szereted, én a The Beatlest és Taylor Swiftet. És én tisztelem a te kedvenceidet, akkor te is tiszteld az enyémet és másokét. És ez a dolog nem csak a sztárokról szól. A valós életben is tisztelned kell a másik véleményét. Ahogy neked is, másnak is lehet a saját véleménye, döntése. Lehet, hogy úgy érzed, hogy neked van igazad, de tudod néha másnak is lehet igaza. Ezt el kell fogadni. És ne haragudj, ha úgy érzed, hogy most kioktattalak, nem ez volt a célom. Csak annyit szeretettem volna elérni, hogy észrevedd, hogy a kijelentéseiddel sok embert megbánhatsz.
2015. június 23. 13:08 #53
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Jó lett biggrin.gif
2015. június 23. 13:16 #54
Rsolyi8
Rsolyi8
új tag
Hozzászólás: 98
Azonosító: 214325
Lucy egyetértek!
2015. június 23. 13:25 #55
- törölt felhasználó -    
Az egyetlen különbség: Taylor dala fényévekkel jobb. Madonna már 50 éves és próbál 20-nak tűnni. El kellene fogadnia a korát mert ő sem örökké tinédzser. Ezek a villantások, meg a csók a fiúval/lánnyal(!) a klipben csak azt mutatja, hogy fogalma sincs hogyan de el akarja érni, hogy fiatalnak gondolják. Le kéne állnia mert kezd szánalmassá válni.
2015. június 23. 13:27 #56
- törölt felhasználó -    
Kedves TheTruthAboutLove! Hogy lennék féltékeny két ilyen semmilyen énekesnőre féltékeny, amikor FIÚ VAGYOK?!?
Kedves popcoorn! Igazad van, hogy durván fogalmaztam, de ennek a Taylor Swiftnek nincsen semmi tehetsége: minden száma egy unalmas sz@r.
2015. június 23. 13:47 #57
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Szerintem jó lett a mix!
2015. június 23. 14:56 #58
- törölt felhasználó -    
Nem akarok belefolyni az itt már nagyban dúló vitákba! biggrin.gif A Bitch, I'm-et sosem szerettem....Madonna egyik legrosszabb videója (és a dal sem annyira jó, mint a régi dalai) A mix viszont nem lett rossz, jár érte a piros pont.
2015. június 23. 15:10 #59
- törölt felhasználó -    
A véleményem: Ennél rosszabb összemixelést sosem hallottam. És amúgy direkt csak a Bladd Blood-ot hallottam meg belőle. Madonnát magát nem szeretem, de a dala, ja meg annak a klipje valami borrzasztó.
2015. június 23. 16:39 #60
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Hát nekem nem tetszett... Taylor Bad Bloodja meg alapból jobb szerintem mert Taylor nem csak egy szavat hajtogat meg hát normálisabb a szövege is. Madonna meg csak ezt hajtogatja: Bitch Im Madonna meg hozzá tesz pár mondatot ,de ennyi..
Madonnának pedig le kellene állnia mivel ő sem fiatal és azzal ,hogy ilyen klipeket csinál stb.. Magát cikizi ki már nem azért. biggrin.gif Szerintem egy picit vissza foghatná magát mert megint úgy fog járni mint a Grammyn smileeee.gif https://www.youtube.com/watch?v=RNLFBUaHKgQ biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!