Így hangzik a Bad Blood és a Bitch I'm Madonna összemixelve!
2015. június 23. 09:57
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szerintem nagyon jó lett.
2015. június 23. 10:07
Kedves myturquoisehair! Senkiről sem illik így beszélni. Mit szólnál ha rólad mondanának ilyeneket? Mindegy...
Szerintem egyébkent nagyon jó lett!
Szerintem egyébkent nagyon jó lett!
2015. június 23. 10:08
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
myturquoisehair:
csak féltékeny vagy.
csak féltékeny vagy.
2015. június 23. 10:12
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Lucy12-vel egyetértek.
2015. június 23. 10:25
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Szerintem nagyon jó lett és Madonna számának jót is tett!
2015. június 23. 10:40
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Én megjegyezném,hogy Madonna többet ért el mint Taylor valaha is fog .Madonna ipje jobb mert stílusos,bulis meg sokkal igényesebb.A sztárok is jobban lettek felsoroltatva pl;Beyonce,Miley,Rita Ora.Ők sztárok!!!Taylor klipjében pedig disney senkik vannak pl:Selena Gomez,Ellie Goulding,stb...ők a celebek akikre 20-30-év múlva a kutya se fog emlékezni csak a mostani tini rajongok fogják emlegetni,hogy voltak...Én 17-éves vagyok,de Madonna,Beyonce,Bon Jovi,Michael Jackson dalait(zenéit)halgatom,"Mert van ízlésem.Madonna pedig a kedvencem,ő folyton változik és nemtörődik mások véleményével pont ettől Madonna.Ha én a helyében lennék ugyaennyi idősen(NEM ŐREG!!!!)pont azt csinálnám amit ő,élvezi az életet amíg tudja vagyis amíg lehet.És ezzel más is egyet ért.Mit kéne csinálnia levágnia a haját fülig barnára festenéi és nagymama ruhát felvenni, és gondolkodjon azon,hogy"voltam egy sikeres énekesnő!Nem!!!Ő bulizik amit megtehet mert a szorakozás kortalan ugyanugy mint a rózsaszínre festett haj viselése vagy dívatos ("tini lányos")öltözködés ami nem csak a tini lányoké vagy a fiataloké!!!The Pop Queen Forever
Remélem sok ilyen albuma lesz majd halható a közel jövőben.Amúgy megjegyezném ILoveNiallHoran-nak ,hogy Madonna nem vén!!Nem tudom mennyi idős vagy,de remélem,ha 56-éves leszel ugyanigy levéneznek majd.És még Madonna is megkapja?Pedig hól néz ki legalább 15-évet letagathatna,táncol,énekel,szórakozik,dívatos szóval NEM VÉN!!!!!
Remélem sok ilyen albuma lesz majd halható a közel jövőben.Amúgy megjegyezném ILoveNiallHoran-nak ,hogy Madonna nem vén!!Nem tudom mennyi idős vagy,de remélem,ha 56-éves leszel ugyanigy levéneznek majd.És még Madonna is megkapja?Pedig hól néz ki legalább 15-évet letagathatna,táncol,énekel,szórakozik,dívatos szóval NEM VÉN!!!!!
2015. június 23. 13:00
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Rosszabbra számítottam
De nem is lett rossz
2015. június 23. 13:04
Idézet (Henyvi80 @ 2015.06.23. 10:40)
Én megjegyezném,hogy Madonna többet ért el mint Taylor valaha is fog .Madonna ipje jobb mert stílusos,bulis meg sokkal igényesebb.A sztárok is jobban lettek felsoroltatva pl;Beyonce,Miley,Rita Ora.Ők sztárok!!!Taylor klipjében pedig disney senkik vannak pl:Selena Gomez,Ellie Goulding,stb...ők a celebek akikre 20-30-év múlva a kutya se fog emlékezni csak a mostani tini rajongok fogják emlegetni,hogy voltak...Én 17-éves vagyok,de Madonna,Beyonce,Bon Jovi,Michael Jackson dalait(zenéit)halgatom,"Mert van ízlésem.Madonna pedig a kedvencem,ő folyton változik és nemtörődik mások véleményével pont ettől Madonna.Ha én a helyében lennék ugyaennyi idősen(NEM ŐREG!!!!)pont azt csinálnám amit ő,élvezi az életet amíg tudja vagyis amíg lehet.És ezzel más is egyet ért.Mit kéne csinálnia levágnia a haját fülig barnára festenéi és nagymama ruhát felvenni, és gondolkodjon azon,hogy"voltam egy sikeres énekesnő!Nem!!!Ő bulizik amit megtehet mert a szorakozás kortalan ugyanugy mint a rózsaszínre festett haj viselése vagy dívatos ("tini lányos")öltözködés ami nem csak a tini lányoké vagy a fiataloké!!!The Pop Queen Forever
Hohó, álljuk csak meg. Nem szeretnék most veled vitatkozni, de komolyan azt akarod mondani, hogy amiért valaki nem Madonnát meg Bon Jovit hallgat, rossz ízlése van? Talán zenekritikus vagy? Attól, hogy szereted Madonnát még nem kellene a másik torkának esni és ócsárolni más előadókat és azoknak rajongóit. Én tisztelem Madonnát, valóban évtizedeken keresztül jelen volt, mint a zeneipar egyik nagy arca, de lehet, hogy egy nap majd Taylor Swiftet is ugyanúgy a pop királynőjének fogják hívni. Én személy szerint közelebb érzem a szívemhez Taylort, mint Madonnát, de szerintem ezzel semmi gond sincs. Te Madonnát és Michael Jacksont szereted, én a The Beatlest és Taylor Swiftet. És én tisztelem a te kedvenceidet, akkor te is tiszteld az enyémet és másokét. És ez a dolog nem csak a sztárokról szól. A valós életben is tisztelned kell a másik véleményét. Ahogy neked is, másnak is lehet a saját véleménye, döntése. Lehet, hogy úgy érzed, hogy neked van igazad, de tudod néha másnak is lehet igaza. Ezt el kell fogadni. És ne haragudj, ha úgy érzed, hogy most kioktattalak, nem ez volt a célom. Csak annyit szeretettem volna elérni, hogy észrevedd, hogy a kijelentéseiddel sok embert megbánhatsz.
2015. június 23. 13:08
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jó lett
2015. június 23. 13:25
Az egyetlen különbség: Taylor dala fényévekkel jobb. Madonna már 50 éves és próbál 20-nak tűnni. El kellene fogadnia a korát mert ő sem örökké tinédzser. Ezek a villantások, meg a csók a fiúval/lánnyal(!) a klipben csak azt mutatja, hogy fogalma sincs hogyan de el akarja érni, hogy fiatalnak gondolják. Le kéne állnia mert kezd szánalmassá válni.
2015. június 23. 13:27
Kedves TheTruthAboutLove! Hogy lennék féltékeny két ilyen semmilyen énekesnőre féltékeny, amikor FIÚ VAGYOK?!?
Kedves popcoorn! Igazad van, hogy durván fogalmaztam, de ennek a Taylor Swiftnek nincsen semmi tehetsége: minden száma egy unalmas sz@r.
Kedves popcoorn! Igazad van, hogy durván fogalmaztam, de ennek a Taylor Swiftnek nincsen semmi tehetsége: minden száma egy unalmas sz@r.
2015. június 23. 13:47
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem jó lett a mix!
2015. június 23. 14:56
Nem akarok belefolyni az itt már nagyban dúló vitákba!
A Bitch, I'm-et sosem szerettem....Madonna egyik legrosszabb videója (és a dal sem annyira jó, mint a régi dalai) A mix viszont nem lett rossz, jár érte a piros pont.
2015. június 23. 15:10
A véleményem: Ennél rosszabb összemixelést sosem hallottam. És amúgy direkt csak a Bladd Blood-ot hallottam meg belőle. Madonnát magát nem szeretem, de a dala, ja meg annak a klipje valami borrzasztó.
2015. június 23. 16:39
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hát nekem nem tetszett... Taylor Bad Bloodja meg alapból jobb szerintem mert Taylor nem csak egy szavat hajtogat meg hát normálisabb a szövege is. Madonna meg csak ezt hajtogatja: Bitch Im Madonna meg hozzá tesz pár mondatot ,de ennyi..
Madonnának pedig le kellene állnia mivel ő sem fiatal és azzal ,hogy ilyen klipeket csinál stb.. Magát cikizi ki már nem azért.
Szerintem egy picit vissza foghatná magát mert megint úgy fog járni mint a Grammyn
https://www.youtube.com/watch?v=RNLFBUaHKgQ
Madonnának pedig le kellene állnia mivel ő sem fiatal és azzal ,hogy ilyen klipeket csinál stb.. Magát cikizi ki már nem azért.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: