Idén is megválasztották a királynőket a Magyarország szépe 2015 című műsorban. Tegnap egy színvonalas show keretein belül derült ki, hogy kik képviselik majd hazánkat a világversenyeken.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiss Daniella lett Magyarország szépe 2015-ben
2015. június 22. 16:02
Én néztem a műsort az elejétől kezdve neki szurkoltam, kiemelkedett a többiek közül. (Nem mintha a többiek nem lettek volna szépek)
2015. június 22. 16:18
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Gratulalok neki, O volt a legszebb koztuk!
Haromszoros nyertes lett, mivel a kozonsegdij, a legszebb mosoly dij, es a kiralynoi cim is az ove. Ez igen! Gratulalok, Daniella!
2015. június 22. 16:31
Már csak ezekért a dat face-fotókért érdemes volt megnyitnom a cikket.
Egyiket sem tartom különösebben szép lánynak, egyiket-másikat még csak csinosnak sem merném nevezni,... de na, hagyjuk már el világhíres madzsar' mentalitásunkat; Gratulálok a Nyerteseknek!
Egyiket sem tartom különösebben szép lánynak, egyiket-másikat még csak csinosnak sem merném nevezni,... de na, hagyjuk már el világhíres madzsar' mentalitásunkat; Gratulálok a Nyerteseknek!
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 22. 16:44
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gratulálok nekik! Reméljük, a világversenyen is jó helyezést ér el.
2015. június 22. 16:50
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gratulálok! Tegnap néztem a műsort, s végig neki szurkoltam!
2015. június 22. 16:52
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Megkövezhettek, de én őszintén szólva semmi szépet sem látok ebben a lányban. Pont olyan, mintha futószalagon gyártották volna a többiekkel együtt. Nálam a szépség nem ott kezdődik, hogy kenjünk egy kiló vakolatot az arcunkra. Szerintem a szépség -bár relatív, tudom-, belülről ered, és ez visszatükröződik a külsőnkről. Szép a karakteresség és egyediség. Bár ritka, az tény.
Annyira utálom az ilyet; nőként csak akkor érsz valamit, ha nagy melleid vannak, formás feneked, sovány vagy és mattbársonysima-bőröd van. Akinek pedig ez nem adatik meg, az ugye szenvedjen a kinézetével és legyen önbizalomhiánya, vagy törődjön bele, mert ő már "nem ér annyit". Valóban szoktam külsőről ítélni én is, te is, mindenki, de asszem a lényeg leszűrhető.
Annyira utálom az ilyet; nőként csak akkor érsz valamit, ha nagy melleid vannak, formás feneked, sovány vagy és mattbársonysima-bőröd van. Akinek pedig ez nem adatik meg, az ugye szenvedjen a kinézetével és legyen önbizalomhiánya, vagy törődjön bele, mert ő már "nem ér annyit". Valóban szoktam külsőről ítélni én is, te is, mindenki, de asszem a lényeg leszűrhető.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.