Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
2015. július 05. 15:33
A healthyceleb.com szerint 168 centi magas, és 62 kilós. Ez esetben, 21,97 a BMI-e, és az normál kategória. Szóval nincs elhízva. Ránézésre is látni rajta, hogy nincs elhízva, de ha a healthyceleb.com értesülései igazak, akkor meg normál testalkat.
2015. július 05. 16:18
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Hogy lenne már dagadt?! Jézusom emberek nézzetek már rá komolyan manapság már csak az szép ha 50kg alatt van az illető mindegy milyen magas a lényeg hogy csont és bőr legyen?! Hol tartunk -.-
2015. július 05. 17:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2015.06.22. 19:47)
Jaj ne... kérlek! Én legalább 5 éve szedek fogazásgátlót és nem híztam, hanem fogytam, pedig nem diétáztam! 60 kilóról 54-re. Nem sok, de legalább nem hízás.
A mai fogazásgátlók között vannak alacsony hormontartalmúak is. Fogamzásgátló mellett akkor hízik el egy nő, ha orrba-szájba eszik...
Divat szedni? Igen, divatol az, aki azért szedi, hogy beálljon a menzesze (én is ezért kezdtem el szedni, jó ég, mekkora divatszedő vagyok!) vagy éppen azért választotta ezt a módszert, mert megbízik a barátjában eléggé, hogy ezt a módszert használják.
Aki szerint ez is káros, akkor kérlek, ne egyél McDonald's vagy Burger Kinges kaját, ne vegyél boltban zöldséget/gyümölcsöt (ki tudja, mivel kezelték?) és úgy kb. mindent kerülj. Pl. a számítógépet/laptopot/okostelefont/tabletet, mert annak is káros sugara vannak, amelyek hatást gyakorolnak az agyra 
A mai fogazásgátlók között vannak alacsony hormontartalmúak is. Fogamzásgátló mellett akkor hízik el egy nő, ha orrba-szájba eszik...
Divat szedni? Igen, divatol az, aki azért szedi, hogy beálljon a menzesze (én is ezért kezdtem el szedni, jó ég, mekkora divatszedő vagyok!) vagy éppen azért választotta ezt a módszert, mert megbízik a barátjában eléggé, hogy ezt a módszert használják.
Ez így igaz!
2015. július 05. 23:09
Szerintem egyáltalán nem dagadt, és sokkal jobban néz ki, mint egy alig 45 kilós lány, akinek még az arca is csúnya, de Sasha-nak az arca is gyönyörű.
2015. július 09. 15:33
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Szerintem nem kövér!
2015. július 09. 15:34
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Szerintem pedig nagyon jó alakja van *.*
2015. július 10. 11:28
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Szegeny!Nem ertem mi bajuk van vele egyeseknek!
2015. július 10. 18:58
Még jó, hogy nem csontkollekció. Én nem tudom, hogy ezek mit látnak..
2015. július 11. 17:11
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
szerintem jol nezki igy is
) kulonben is akinek nem tetszik ne nezzen ra!!!
))
2015. július 11. 22:24
|
|
Blackrosalieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 75 Csatolások: 20 Azonosító: 246383 offline
|
Nem hiszem el, hogy ezt minden hírességnél el kell játszani, aki felszedett pár kilót. Szerintem nem a mi dolgunk, bántani a másikat meg pláne nem kéne. Ez esetben pedig nem is Sasha tehet arról, hogy most így néz ki, amúgy is, szerintem nagyon jól áll neki ez a kis plusz, a kisugárzása pedig továbbra is ellenállhatlan, és irigylésre méltó (:
2015. július 30. 03:08
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
örülök, hogy nem vette magára és okosan reagált : )
2015. augusztus 12. 09:31
|
greta93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248294 offline
|
Idézet (Beyla @ 2015.06.22. 01:31)
Nem láttam orvosi leleteket, így nem tudhatom, hogy igazat mond e. Ám manapság hatalmas divat lett arra fogni a testtömeg növekedést, hogy hormonprobléma. Esetleg akkor, ha a pajzsmirigye alulműködik, ennyi. Én is hormonproblémás vagyok az évekig szedett szteroidok miatt, de az inkább zsíros arcbőrben, illetve hajban, valamint aknés arcbőrben nyilvánul meg. Miért olyan nehéz bevallani azt, hogy mostanában sokat eszik és még hízásra is hajlamos?
Szerintem ez ezerszer hihetőbb és őszintébb, minthogy arra a fránya hormonokra fogja. Nem értem egyszerűen a mai világot. Egyrészről a kiscsaj kifogása is nevetséges, másrészről az meg még nevetségesebb, hogy a gebe lányok vannak szépnek titulálva, pedig a soványság igen is csúnya. Én a 156 centimhez a 60 kilót tűztem ki célul, és bár még alig vagyok 49, büszke vagyok arra, hogy gömbölyödöm. Ez miért elítélendő? 
Rengeteg hormonprobléma van,ami hízást okoz, nem csak a pajzsmirigy alulműködés,és a többségük hízással jár. Lásd. PCOS( policisztás ovárium szindróma), IR (inzulinrezisztencia), és igen,a Pm alulműküdés is. Nekem például mind a 3 van, és ennek köszönhetően 2 év alatt 20 kilót híztam. Nem a több kajától, hanem mert felborult a hormonháztartásom,a szervezetem nem tudja feldolgozni a szénhidrátot amit megeszek,és raktároz. Ez nem kifogás, hanem orvosilag bizonyított TÉNY!!! Ha a neten rákeresel,ott van a tünetek között a hízás,és az,hogy nehéz lefogyniuk azoknak,akiknek ilyen BETEGSÉGÜK van. Tehát kétlem,h pont a hormonproblémákkal jönne,ha nem lenne igaz, szerintem ez nem kifogás. De abban egyetértek veled, hogy nem kellene elítélni azokat,akik felszednek pár kilót, se betegség miatt,sem pedig azért,mert éppen imádják a csokit.
2015. augusztus 30. 17:22
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Ha tényleg kövér lenne, akkor is, mi közünk van hozzá? Ha hormonprobléma, akkor tehet róla? Nem. Ha evéstől, mozgáshiánytól van, van közünk hozzá? Nem. Ha ő így érzi jól magát, akkor hajrá. Így is gyönyörű, nem is értem, miért akadnak fent rajta az emberek...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: