Starity

Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 26. 06:57 #121
nelli29
nelli29

StátuszEngem csak néztél,de sosem láttál...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 705
Csatolások: 41
Azonosító: 236410
1-et nem èrtek egyes emberek, olyan szànalmasak, hogy az hihetetlen.
2015. június 26. 15:10 #122
Cukibogyó01
Cukibogyó01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Csatolások: 50
Azonosító: 203851
Ez a fotó kicsit előnytelen, de egyáltalán nem dagadt! Szerintem pont jó így, inkább legyen ilyen és ne mint egy csontváz! Aki meg ledagattozta az... az nézzen kicsit magába. Milyen jogon dagattoz le bárkit is? Mert ő talán tökéletes? Nem. Esküszöm az ilyen önbíráskodó, miss tökélyeknek küldöm az ásd el magad felszerelést!
2015. június 26. 16:45 #123
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Szerintem vannak nők, akik irigylik az alakját. Mindenkinek más tetszik!
2015. június 26. 18:04 #124
milkaoreoxd
milkaoreoxd
új tag

StátuszAkár hogy is fáj Feketepatak a király!
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 244177
Most komolyan miért kellett le dagadtozni?
2015. június 26. 18:05 #125
milkaoreoxd
milkaoreoxd
új tag

StátuszAkár hogy is fáj Feketepatak a király!
Azonosító: 244177
"Sziasztok! Nagyon sok ismerősömtől hallom, hogy súlyos énképzavara van, hogy utálja magát s hasonló problémákkal küzd. Most arra kérlek, hogyha van pár szabad perced, akkor olvasd el.
Kezdjük az egészet ott, hogy mit is jelent kövérnek lenni, léteznek-e egyáltalán kövér emberek, és hol kezdődik a kövérség fogalma. Amikor kimondom azt a szót, hogy „kövér” mi ugrik be először? Egy 2593 kgs túlsúlyos nő, aki épp fagylaltot zabál, vagy egy olyan nő, akinek a testsúlya az átlag fölött van? (értsd: nem modell) Természetesen a második. A társadalom belénk tuszkolta, hogy akinek nem látszik a bordája, vagy 30 kg fölött van az már kövér. A túlsúlyos emberekről meg már ne is beszéljünk.
Mind emberből vagyunk. Nem vagyunk Barbie-babák. Vannak hibáink. Most csak magamat tudom fölhozni példa gyanánt: szerintem (sajnos) már mindenki tapasztalta, hogy milyen, ha beskatulyázzák. Nem épp kellemes. De én most hálával tartozom azoknak az embereknek, akik obszcén szavakkal illettek, mivel nélkülük most nem tartanék itt. Ők ösztönöztek arra, hogy kezdjem el intenzíven az edzést. És lényegében miattuk sikerült elfogadnom magam úgy, ahogy vagyok. A mostani alakomért megdolgoztam, és büszke vagyok az eredményre. Most arra kérlek titeket, hogy mindenki, aki kövérnek gondolja magát, nézzen magába: saját magatokról gondoljátok ezt, vagy mások gondolják rólatok? Képzeld el, kedves olvasó, hogy csak TE vagy, egyedül. Valahol az univerzumban lebegsz. Ismétlem: csak TE vagy. Vonatkoztass el mindentől. Kövérnek látod magad még mindig? ((Nem viszonyíthatod a testalkatod senkiéhez.)) Ezen gondolkozz el.
Ne feledd: ha Isten elfogad így, akkor mi miért ne tudnánk magunkat? Mert nem az kell, hogy mások elfogadjanak, hanem az, hogy TE elfogadd saját magad. Mert ez a test csak a Tiéd. Nem másé. Neked kell együtt élned vele, nem másnak. Ha mégsem sikerül elfogadni magad, akkor tegyél azért, hogy sikerüljön: eddz! Mert a csokitól nem lesz kockás a hasad (pedig lehetne). ((Még hozzá szeretném tenni ösztönzés gyanánt, hogy mióta edzek még a közérzetem is jobb. Sok sikert mindenkinek, aki most kezdi, és azoknak is, akik már rég edzenek! Kitartás!))
Noss, ennyi lenne. Köszönöm, hogy elolvastad.

"Mert sokkal fontosabb vagy, mint a mérlegen lévő szám" "
Idéztem Sz*** D*** A*** facebook bejegyzését..
2015. június 26. 18:47 #126
agicacica
agicacica
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 245404
Szerintem nem feltétlen csak a csontvázak lehetnek szépek.Sőt...aki túl vékony és már alakja sincs az se szép már!De szerintem nem kell szégyelnie az alakját és nem kellene senkinek leszólnia!!!
2015. június 27. 14:12 #127
kutyuska1230
kutyuska1230
visszatérő vendég

Státusz"A barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben, és elfogad annak, aki vagy."
Hozzászólás: 153
Csatolások: 33
Azonosító: 188258
O.o Ha ő kövér akkor ki a vékony?-.- Most komolyan nem csak a csontvázak lehetnek a szépek sőt... azok nem is szépek. Azé olyan embereket lekövérezni akik nem is azok azé az szánalmas. Ahogy a kommentek alapján látom nem a csontvázak hanem az ilyen lányok a szépek.
2015. június 27. 16:26 #128
Miss.Elizabeth
Miss.Elizabeth
✨Focus✨

StátuszPink fluffy unicorn dancing on rainbow.♥
Hozzászólás: 1302
Csatolások: 9
Azonosító: 226085
egyáltakán nem kövér nem tudom miért is kell leszóli mindenkit aki nem csontsovány..
2015. június 28. 11:48 #129
Sataneal
Sataneal
új tag
Azonosító: 245478
ha ő így érzi magát jól. akkor mi van? tongue.gif
2015. június 28. 14:04 #130
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Láthatólag van rajta súly, de ha hormon miatt van, egyáltalán nem az ő hibája.
2015. június 28. 14:34 #131
Leah Walker
Leah Walker
visszatérő vendég

StátuszBecause kindness doesn't cost a thing.
Hozzászólás: 147
Azonosító: 245091
Inkább, minthogy csontkollekció legyen, mint a legtöbb nő... az sokkal csúnyább,mint az, hogy van rajta súly. wink.gif
Meghát... "Csak a kutyák játszanak csontokkal!"
2015. június 28. 14:38 #132
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem dagadt .
2015. június 29. 11:24 #133
PappDinka
PappDinka
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 238486
Szerintem egyáltalán nem kövér és azok akaik fennakadnak azon, hogy egy dekával nehezebb mint anno, azok gondolják végig, hogy mi van, ha tényleg egészségügyi problémákkal küzd és csak az után ítélkezzemek.
És valóban, a csontsovány nők se szépek viszont őket se kell elítélni. Nekem van egy barátnőm, aki nagyon-nagyon vékony viszont nem tehet róla. A génjeibe van benne, hogy egyszerűen ha bármennyit eszik hízik. És ez őt is zavarja, de egyszerűen nem megy neki a hízás. És nyilván, akik azért ilxen vékonyak, mert koplalnak vagy hányatják magukat azok nem normálisak. De egy sovány nőt sem kell rögtön elítélni, mert lehet nem tehet róla.
Bocsi a hosszú komiért, csak hát ahogy olvastam a vékony nőkről alkotott véleményeteket, muszáj volt kiadnom magmból.
Még egyszer bocsi!
2015. június 29. 21:32 #134
- törölt felhasználó -    
Kövér? Kikérem magamnak...
2015. június 30. 19:42 #135
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Dagadt? Inkább teltnek mondanám de ezzel nincs semmi baj. smileeee.gif
2015. július 01. 15:19 #136
- törölt felhasználó -    
Attól még hogy nem nádszál vékony nem mondhatják azt hogy dagadt! Nincs semmi baj az alakjával, szerintem elég gyerekes aki azt mondja, hogy dagadt! lehet hogy egy kicsit teltebb, de kit érdekel? ennél dagadtabb lányt is láttunk szerintem! Akik ezt mondják azok hagyják abba mert szerintem nagyon szánalmas!
2015. július 02. 12:32 #137
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
Hozzászólás: 313
Azonosító: 222658
Tényleg látszik rajta egy kis zsír, de azért virágszál vékonynak se kell lenni.
2015. július 03. 18:02 #138
Flóri99
Flóri99
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 243798
Szerintem jól áll neki smileeee.gif
2015. július 03. 18:40 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diala @ 2015.06.21. 21:54)
Sajnos az a helyzet, hogy Hollywood egy rendkívül tökély-centrikus "világ", ahol elvárják, hogy mindig a topon legyél: makulátlan legyen bőröd, rikítóan fehérek a fogaid, a szemed alatt nehogy szürke karika díszelegjen, a hajad úgy nézzen ki, mintha a fodrásztól libbentél volna éppen ki, a tested legyen ruganyos, fiatal és sportos, a ruháid márkásak és drágák.
Ott minden a látvány, az ember pedig elvárja a tökély illúzióját a sztároktól, és megdöbben, ha kiderül, hogy ők is emberek, és ugyanúgy vannak rossz pillanataik, nehéz időszakjaik.
Sashával is így vannak a kritikusok: azt várják, hogy futószalagon utángyártott, hollywoodi Barbie legyen, és nekiesnek, ha kizökken az idealizált szerepből.
Nem kéne, mert így az emberek csak maguknak kreálnak megvalósíthatatlan reményeket, fals ábrándokat, és akkor jönnek a torz énképek, az önmarcangolás és az önsanyargatás.

Ott a pont! meghajolo.gif
Egyébként pont ez a hiba Hálivúdban', annyira próbálják belesulykolni az emberekbe a tökély látszatának fenntartását, hogy az már nevetséges méreteket ölt. Komolyan ember legyen a talpán, aki "kövérnek" mer nevezni pár kiló felesleg miatt egy egyébként tök' normál testalkatú lányt és legyen pofája azt mondani, hogy márpedig igenis kötelessége megfelelni az elvárásoknak. Egyébként ezt sosem értettem, miért kéne bárkinek szégyenkeznie amiatt, mert pölö' nem kisestélyiben áll neki a családi vacsi elkészítésének/nem a párizsi divathét kifutójáról robbant be a helyi kisboltba 1 kiló kenyérért? Olyan nonszensz dolgok ezek gyerekek, mintha bárkinek is joga lenne ahhoz, mi módon elítéljen valakit, mert éppenséggel 1 fotón, felvételen nem bombaformában lett megörökítve. Aztán meg csodálkozunk, miért nyúl tudatmódosító szerekhez a legtöbb előadó, illetve miért kerül jó részük padlóra egy idő után.
Az ilyen agytröszt rajongókon pedig megint nevettem egy jó nagyot. Értem én, miszerint a mi generációnk már oly' szinten el van b*zerálva, hogy csak na, de ezen még mindig kamillázok. A médiának pedig megint sikerült jó alaposan lejáratnia magát. rolleyes.gif
Gratulálok, így tovább, emberek! 110.gif
2015. július 04. 10:26 #140
liar99
liar99
visszatérő vendég

StátuszIf I lose myself,I lose it all.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 36
Azonosító: 245836
Szerintem a telt lányok sokkal szebbek,mint a nádszál vékonyak,és szerencsére Sasha-nak a teltség is jól áll.Szerintem így is gyönyörű! biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok