Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
2015. június 21. 21:45
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Szerintem az ő alakja teljesen olyan, amit egészségesnek kellene nevezni. Régen is nagyon csinos volt és most is az, hiszen látni a megjelenésén és az arcán, hogy mennyire kiegyensúlyozott és boldog. A szépség teljesen belülről fakad, ezért ilyen szép Sasha. A társadalomnak, az utálóinak és főleg a "rajongóinak" pedig nem kritizálni, hanem elfogadni kellene, hogy ő nem egy csontkollekció, amit manapság tökéletesnek titulálnak, hanem egy teljesen egészséges és csinos lány.
2015. június 21. 21:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sajnos az a helyzet, hogy Hollywood egy rendkívül tökély-centrikus "világ", ahol elvárják, hogy mindig a topon legyél: makulátlan legyen bőröd, rikítóan fehérek a fogaid, a szemed alatt nehogy szürke karika díszelegjen, a hajad úgy nézzen ki, mintha a fodrásztól libbentél volna éppen ki, a tested legyen ruganyos, fiatal és sportos, a ruháid márkásak és drágák.
Ott minden a látvány, az ember pedig elvárja a tökély illúzióját a sztároktól, és megdöbben, ha kiderül, hogy ők is emberek, és ugyanúgy vannak rossz pillanataik, nehéz időszakjaik.
Sashával is így vannak a kritikusok: azt várják, hogy futószalagon utángyártott, hollywoodi Barbie legyen, és nekiesnek, ha kizökken az idealizált szerepből.
Nem kéne, mert így az emberek csak maguknak kreálnak megvalósíthatatlan reményeket, fals ábrándokat, és akkor jönnek a torz énképek, az önmarcangolás és az önsanyargatás.
Ott minden a látvány, az ember pedig elvárja a tökély illúzióját a sztároktól, és megdöbben, ha kiderül, hogy ők is emberek, és ugyanúgy vannak rossz pillanataik, nehéz időszakjaik.
Sashával is így vannak a kritikusok: azt várják, hogy futószalagon utángyártott, hollywoodi Barbie legyen, és nekiesnek, ha kizökken az idealizált szerepből.
Nem kéne, mert így az emberek csak maguknak kreálnak megvalósíthatatlan reményeket, fals ábrándokat, és akkor jönnek a torz énképek, az önmarcangolás és az önsanyargatás.
2015. június 21. 22:15
Nem is értem amúgy, hogy miért kell folyton magyarázkodni a sztároknak vagy bárkinek is, ha felszednek pár kilót. Hormon probléma vagy csak végre bepótolta a csokiadagot, amiről hónapokig lemondott...nem mindegy!!! Hadd legyen már mindenkinek szuvenír joga meghízni avagy lefogyni. Annyira egy begyöpösödött világot élünk, hogy az valami borzasztó. Sanyargatják magukat elsősorban a nők ugye, mert van egy idea, aminek meg kell felelni. Fantasztikus, mert amúgy nincs épp elég egyéb gondja egy nőnek a mindennapi életben!
Sasha egy nagyon szép lány és aki szerint ő dagadt az erős fogalomzavarban szenved.
Sasha egy nagyon szép lány és aki szerint ő dagadt az erős fogalomzavarban szenved.
2015. június 21. 22:37
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Utálom az olyan embereket, akik már rögtön ledagadtoznak valakit, mert nem csontkollekció, olyan gyönyörű és tehetséges színésznő és nem itt kezdődik a dagadtság.
2015. június 21. 23:27
Nyilván a szememmel van baj, de nekem fel sem tűnt, hogy felszedett pár kilót.
Nem tudom, ki mit vár, akárcsak mindenki más, ő is változik, és senkitől nem lehet elvárni, hogy maradjon ugyanazon a súlyon, mint mikor még 14 vagy hány éves volt - azért a PLL sem ebben az évben kezdődött el. Az én szememben meg egészségesnek látszik, mintsem 'dagadtnak'.
2015. június 21. 23:28
Amugy mi lenne ha dagadt lenne? Semmi. Ugyanaz a személyiség lenne. Ugyanaz a tehetség. De amint már leírtam nem dagadt hanem csinos
2015. június 21. 23:43
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Nekem is feltűnt, hogy felszaladt rá egy kevés fölösleg, de szerintem jól áll neki. Semmi baj azzal, ha valaki nem olyan nádszál alkat. Sokkal jobban néz ki most - véleményem szerint.
2015. június 22. 00:20
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Semmi baj ezzel,nem könnyű megőrizni az alakunkat,pláne az egészségünket.Én is észrevettem a kisebb súlyváltozást,de gondoltam,élvezi az életet
2015. június 22. 01:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Felborult a hormonegyensúlyom, így felszedtem néhány kilót
Nem láttam orvosi leleteket, így nem tudhatom, hogy igazat mond e. Ám manapság hatalmas divat lett arra fogni a testtömeg növekedést, hogy hormonprobléma. Esetleg akkor, ha a pajzsmirigye alulműködik, ennyi. Én is hormonproblémás vagyok az évekig szedett szteroidok miatt, de az inkább zsíros arcbőrben, illetve hajban, valamint aknés arcbőrben nyilvánul meg. Miért olyan nehéz bevallani azt, hogy mostanában sokat eszik és még hízásra is hajlamos?
2015. június 22. 08:08
Egyébként ha nem azért hízna, mert hormonális problémái vannak, hanem azért, mert egyszerűen szeret sokat enni és jól érzi magát úgy is, hogy hízott pár kilót, abba sem lenne beleszólása senkinek, mert azt csinál saját magával, amit akar. Ettől függetlenül, bár nem a kedvencem ez a leányzó, szerintem most sokkal jobban néz ki, mint pár éve, szerintem jól áll neki az a pár kiló plusz.
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2015. június 22. 08:08
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem is értem, hogy mire fel ezek az állítások. Ránéztem a 2015-ös képeire. Azt kell ,hogy mondjam: pontosan jó alakba van. Se nem elhízott ,se nem vékony. Pont ideális. Persze több millió lány ezt, hogy foghatná fel? Elvégre ők is csak azt látják, amit a média tömköd eléjük. Elárulom, hogy kábé most velem egy súly csoportba lehet, amire anyám is azt mondja (ápolónőként), hogy pont ideális, csak melléje mozogjak is, ha nem akarom ,hogy az évek kifogjanak rajtam.
Gyakran úgy érzem ,hogy inkább a sportolók élete fekszik nálam, mint sem a hollywoodi sztároké. Azoknál mit számít, hogy mekkora a testtömeged, mekkora magas vagy, hogy néz ki. Nem azt nézik. Csak az a gond, hogy a sztároknál ilyen nincs. Már eleve nem szimpatikus a színész vagy énekes, amelyiknek van egy kis feleslege vagy éppen nem kér sok segítséget a stylst-tól. Nem is értem.
Sasha, amúgy szerintem abban jól nyilvánult meg, hogy egészségesen élj. Magyarán nem kell olyan nádszál vékonynak lenned, mint azok a gebe modellek. De egészséges táplálkozás, mozgás is elengedhetetlen.
Gyakran úgy érzem ,hogy inkább a sportolók élete fekszik nálam, mint sem a hollywoodi sztároké. Azoknál mit számít, hogy mekkora a testtömeged, mekkora magas vagy, hogy néz ki. Nem azt nézik. Csak az a gond, hogy a sztároknál ilyen nincs. Már eleve nem szimpatikus a színész vagy énekes, amelyiknek van egy kis feleslege vagy éppen nem kér sok segítséget a stylst-tól. Nem is értem.
Sasha, amúgy szerintem abban jól nyilvánult meg, hogy egészségesen élj. Magyarán nem kell olyan nádszál vékonynak lenned, mint azok a gebe modellek. De egészséges táplálkozás, mozgás is elengedhetetlen.
2015. június 22. 08:15
Nem tudom, ki hogy van vele, de én legszívesebben a falat kaparnám azoktól a sok semmittevő hatertől, akik mindenbe beleszólnak. Először is, Sasha egyáltalán nem dagadt, gyönyörű kívül is és belül is. 2010kor, mikor a sorozat elkezdődött még 'kislány' volt, a kamaszkor küszöbén állt. Aztán ahogy folyt a sorozat, ő úgy nőtt fel, tehát változtak a hormonjai és van akinél ez is pár plusz kilót felrak. Viszont nála egészségügyi okok miatt csúszott fel egy kevés, és erről ő nem tehet. Még ha tehetne is, akkor se szólhatna bele senki, mert neki és nekünk, igaz rajongóknak az számít, hogy ő jól érezze magát. Csak attól, mert a Victoria's Secret angyalok lába olyan, mint két desszertes kanál nem kell a színésznőket is ebbe belevonni. Röviden ennyit szerettem volna leírni. PS.: Sasha mindenhogy gyönyörű.
2015. június 22. 09:20
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Sasha egy gyönyörű nő! Sokkal jobban néz ki, mint a sorozat kezdetén.
2015. június 22. 10:17
Szerintem ő így szép ahogy van! Akik meg kritizálnak először nézzenek magukba! Felszedett pár milót
2015. június 22. 10:43
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Nem értem miért kell kritizálni valakit ezért! A végén meg kiderül hogy aki kritizálta az még 20 kilóval több nála
2015. június 22. 11:25
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Hát,ööö igazából nem értem,hogy miért olyan nagy szám az,hogy ha valaki felszed pár kilót. Először is. Kit érdekel? Másodszor. Minek foglakozik ezzel mindenki? Nem fogják elrabolni az ufók,csak azért,mert egy kicsit több, az elvárt,"csontod látszik" alaknál. szánalmas emberek. szánalmas,hogy manapság az a szép,aki "csontod látszik" alakú. De semmi baj,én ezen meg sem lepődök. És ti se lepődjetek meg rajta. ez csak 2015.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.