Starity

Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 21. 21:45 #61
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Szerintem az ő alakja teljesen olyan, amit egészségesnek kellene nevezni. Régen is nagyon csinos volt és most is az, hiszen látni a megjelenésén és az arcán, hogy mennyire kiegyensúlyozott és boldog. A szépség teljesen belülről fakad, ezért ilyen szép Sasha. A társadalomnak, az utálóinak és főleg a "rajongóinak" pedig nem kritizálni, hanem elfogadni kellene, hogy ő nem egy csontkollekció, amit manapság tökéletesnek titulálnak, hanem egy teljesen egészséges és csinos lány. smileeee.gif
2015. június 21. 21:49 #62
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Berrybaba!!!!!!
2015. június 21. 21:54 #63
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Sajnos az a helyzet, hogy Hollywood egy rendkívül tökély-centrikus "világ", ahol elvárják, hogy mindig a topon legyél: makulátlan legyen bőröd, rikítóan fehérek a fogaid, a szemed alatt nehogy szürke karika díszelegjen, a hajad úgy nézzen ki, mintha a fodrásztól libbentél volna éppen ki, a tested legyen ruganyos, fiatal és sportos, a ruháid márkásak és drágák.
Ott minden a látvány, az ember pedig elvárja a tökély illúzióját a sztároktól, és megdöbben, ha kiderül, hogy ők is emberek, és ugyanúgy vannak rossz pillanataik, nehéz időszakjaik.
Sashával is így vannak a kritikusok: azt várják, hogy futószalagon utángyártott, hollywoodi Barbie legyen, és nekiesnek, ha kizökken az idealizált szerepből.
Nem kéne, mert így az emberek csak maguknak kreálnak megvalósíthatatlan reményeket, fals ábrándokat, és akkor jönnek a torz énképek, az önmarcangolás és az önsanyargatás.
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Jody
2015. június 21. 22:15 #64
- törölt felhasználó -    
Nem is értem amúgy, hogy miért kell folyton magyarázkodni a sztároknak vagy bárkinek is, ha felszednek pár kilót. Hormon probléma vagy csak végre bepótolta a csokiadagot, amiről hónapokig lemondott...nem mindegy!!! Hadd legyen már mindenkinek szuvenír joga meghízni avagy lefogyni. Annyira egy begyöpösödött világot élünk, hogy az valami borzasztó. Sanyargatják magukat elsősorban a nők ugye, mert van egy idea, aminek meg kell felelni. Fantasztikus, mert amúgy nincs épp elég egyéb gondja egy nőnek a mindennapi életben!
Sasha egy nagyon szép lány és aki szerint ő dagadt az erős fogalomzavarban szenved.
2015. június 21. 22:37 #65
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Utálom az olyan embereket, akik már rögtön ledagadtoznak valakit, mert nem csontkollekció, olyan gyönyörű és tehetséges színésznő és nem itt kezdődik a dagadtság.
2015. június 21. 22:38 #66
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Nem láttam a sorozat kezdetekor, de azt még így is meg tudom mondani, mikor telt és mikor kövér valaki.
És ő az első kategória.
2015. június 21. 23:27 #67
- törölt felhasználó -    
Nyilván a szememmel van baj, de nekem fel sem tűnt, hogy felszedett pár kilót. rohog.gif Nem tudom, ki mit vár, akárcsak mindenki más, ő is változik, és senkitől nem lehet elvárni, hogy maradjon ugyanazon a súlyon, mint mikor még 14 vagy hány éves volt - azért a PLL sem ebben az évben kezdődött el. Az én szememben meg egészségesnek látszik, mintsem 'dagadtnak'.
2015. június 21. 23:28 #68
- törölt felhasználó -    
Amugy mi lenne ha dagadt lenne? Semmi. Ugyanaz a személyiség lenne. Ugyanaz a tehetség. De amint már leírtam nem dagadt hanem csinos
2015. június 21. 23:43 #69
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Nekem is feltűnt, hogy felszaladt rá egy kevés fölösleg, de szerintem jól áll neki. Semmi baj azzal, ha valaki nem olyan nádszál alkat. Sokkal jobban néz ki most - véleményem szerint. smileeee.gif
2015. június 22. 00:20 #70
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Semmi baj ezzel,nem könnyű megőrizni az alakunkat,pláne az egészségünket.Én is észrevettem a kisebb súlyváltozást,de gondoltam,élvezi az életet biggrin.gif
2015. június 22. 01:31 #71
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
Felborult a hormonegyensúlyom, így felszedtem néhány kilót

Nem láttam orvosi leleteket, így nem tudhatom, hogy igazat mond e. Ám manapság hatalmas divat lett arra fogni a testtömeg növekedést, hogy hormonprobléma. Esetleg akkor, ha a pajzsmirigye alulműködik, ennyi. Én is hormonproblémás vagyok az évekig szedett szteroidok miatt, de az inkább zsíros arcbőrben, illetve hajban, valamint aknés arcbőrben nyilvánul meg. Miért olyan nehéz bevallani azt, hogy mostanában sokat eszik és még hízásra is hajlamos? blink.gif Szerintem ez ezerszer hihetőbb és őszintébb, minthogy arra a fránya hormonokra fogja. Nem értem egyszerűen a mai világot. Egyrészről a kiscsaj kifogása is nevetséges, másrészről az meg még nevetségesebb, hogy a gebe lányok vannak szépnek titulálva, pedig a soványság igen is csúnya. Én a 156 centimhez a 60 kilót tűztem ki célul, és bár még alig vagyok 49, büszke vagyok arra, hogy gömbölyödöm. Ez miért elítélendő? mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Gajcsi
2015. június 22. 08:08 #72
- törölt felhasználó -    
Egyébként ha nem azért hízna, mert hormonális problémái vannak, hanem azért, mert egyszerűen szeret sokat enni és jól érzi magát úgy is, hogy hízott pár kilót, abba sem lenne beleszólása senkinek, mert azt csinál saját magával, amit akar. Ettől függetlenül, bár nem a kedvencem ez a leányzó, szerintem most sokkal jobban néz ki, mint pár éve, szerintem jól áll neki az a pár kiló plusz. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2015. június 22. 08:08 #73
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Nem is értem, hogy mire fel ezek az állítások. Ránéztem a 2015-ös képeire. Azt kell ,hogy mondjam: pontosan jó alakba van. Se nem elhízott ,se nem vékony. Pont ideális. Persze több millió lány ezt, hogy foghatná fel? Elvégre ők is csak azt látják, amit a média tömköd eléjük. Elárulom, hogy kábé most velem egy súly csoportba lehet, amire anyám is azt mondja (ápolónőként), hogy pont ideális, csak melléje mozogjak is, ha nem akarom ,hogy az évek kifogjanak rajtam.
Gyakran úgy érzem ,hogy inkább a sportolók élete fekszik nálam, mint sem a hollywoodi sztároké. Azoknál mit számít, hogy mekkora a testtömeged, mekkora magas vagy, hogy néz ki. Nem azt nézik. Csak az a gond, hogy a sztároknál ilyen nincs. Már eleve nem szimpatikus a színész vagy énekes, amelyiknek van egy kis feleslege vagy éppen nem kér sok segítséget a stylst-tól. Nem is értem.
Sasha, amúgy szerintem abban jól nyilvánult meg, hogy egészségesen élj. Magyarán nem kell olyan nádszál vékonynak lenned, mint azok a gebe modellek. De egészséges táplálkozás, mozgás is elengedhetetlen.
2015. június 22. 08:15 #74
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, ki hogy van vele, de én legszívesebben a falat kaparnám azoktól a sok semmittevő hatertől, akik mindenbe beleszólnak. Először is, Sasha egyáltalán nem dagadt, gyönyörű kívül is és belül is. 2010kor, mikor a sorozat elkezdődött még 'kislány' volt, a kamaszkor küszöbén állt. Aztán ahogy folyt a sorozat, ő úgy nőtt fel, tehát változtak a hormonjai és van akinél ez is pár plusz kilót felrak. Viszont nála egészségügyi okok miatt csúszott fel egy kevés, és erről ő nem tehet. Még ha tehetne is, akkor se szólhatna bele senki, mert neki és nekünk, igaz rajongóknak az számít, hogy ő jól érezze magát. Csak attól, mert a Victoria's Secret angyalok lába olyan, mint két desszertes kanál nem kell a színésznőket is ebbe belevonni. Röviden ennyit szerettem volna leírni. PS.: Sasha mindenhogy gyönyörű.
2015. június 22. 09:20 #75
LiveLoveLife
LiveLoveLife
új tag
Hozzászólás: 95
Azonosító: 232245
Sasha egy gyönyörű nő! Sokkal jobban néz ki, mint a sorozat kezdetén.
2015. június 22. 10:17 #76
- törölt felhasználó -    
Szerintem ő így szép ahogy van! Akik meg kritizálnak először nézzenek magukba! Felszedett pár milót
2015. június 22. 10:18 #77
- törölt felhasználó -    
*Kilót* Na,, és akkor mi van???
2015. június 22. 10:43 #78
- törölt felhasználó -    
Szerintem pedin nagyon jó alakja van *-*
2015. június 22. 10:43 #79
Miss.Stilinski
Miss.Stilinski
új tag

Státusz"Az ÉN KIS BÁLNÁMAT! Hát, azt nem kóstolgathatja semmi jötte-mente megalodon!"DP
Hozzászólás: 89
Azonosító: 241953
Nem értem miért kell kritizálni valakit ezért! A végén meg kiderül hogy aki kritizálta az még 20 kilóval több nála biggrin.gif biggrin.gif
2015. június 22. 11:25 #80
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Hát,ööö igazából nem értem,hogy miért olyan nagy szám az,hogy ha valaki felszed pár kilót. Először is. Kit érdekel? Másodszor. Minek foglakozik ezzel mindenki? Nem fogják elrabolni az ufók,csak azért,mert egy kicsit több, az elvárt,"csontod látszik" alaknál. szánalmas emberek. szánalmas,hogy manapság az a szép,aki "csontod látszik" alakú. De semmi baj,én ezen meg sem lepődök. És ti se lepődjetek meg rajta. ez csak 2015.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok