Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
2015. június 21. 19:25
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Jézus Ereje! Hát miket nem mondanak még róla? Sasha rendkívül csinos, egyáltalán nem dagadt. Szerintem néhány ember nincs tisztában ennek a szónak a fogalmával. Ja persze, hát el is felejtettem. Ebben a világban tökéletesnek kell lenned, ami azt jelenti, hogy a súlyodnak negyven kiló alatt kell lennie. Pff, de buta vagyok...Viccet félretéve Sasha színésznő, nem modell. Egy Rebel Wilsont is imádunk, de nem az alakjáért, ráadásul ő inkább duci, mint dagadt. Eleve nem értem a logikát, hogy egy nőt hogy lehet lekövérezni? Egyébként, szívesen megnézném, hogy akik ilyeneket mondanak, azok hogy néznek ki, ugyanis fikázni könnyű.
2015. június 21. 19:40
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Azt is sokat elfelejtik, hogy akkor 13 éves volt...persze, hogy változott a teste és nem értem, hogy ebben mi a dagadt? Szánalmas, hogy manapság, a 180 cm-re és mellé a 40 kilóra gyúrunk rá...csoda, hogy ennyi a problémás gyerek?
2015. június 21. 19:48
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem fogom leírni én is véleményem, mert ugyanaz, mint az előttem szólóké. Sasha egyáltalán nem kövér.
2015. június 21. 20:01
Mennyi vak ember van mostanság
Sasha idősebb lett, mit vártak? Hogy 30 kg-os lány lesz előttük? Inkább venni kéne róla példát, főleg a csont sovány, diétázó tiniknek.
2015. június 21. 20:02
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Sasha mióta dagadt?! Omg.. szerintem tök normális alakja van. Aki szerinte dagadt az vak. (már bocsánat)
2015. június 21. 20:23
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szerintem szép alakja van
Közel sem áll ahhoz ,hogy dagadt legyen
!
2015. június 21. 20:24
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
az a szomorú,amikor egy lányt ledagadtozznak...tényleg ez a társadalom
és nem is dagadt!szerintem nem is jó,ha valaki csont és bőr,neki még ráadásul hormon problémái vannak szegénynek...így is csinos,szóval ne figyeljen ilyen szarosokra
2015. június 21. 20:47
|
|
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline
|
Sasha nagyon felnőttesen kezelte ezt, ahhoz képest, hogy milyen fiatal. Semmi baj az alakjával, ugyanolyan gyönyörű maradt, mint 2010-ben volt. Egyébként nem értem miért kell már elkönyvelni dagadtnak, amikor felesleg is alig van rajta. Ha majd ő úgy érzi, hogy változtatni akar a testsúlyán akkor változtat rajta, nem kell az egész világnak őt sújtani az alakja miatt. Neki is van otthon tükör, gondolom látja magát benne, nem kell mások segítsége
2015. június 21. 20:57
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Zagyvaságokat beszélnek akik ezt mondják..a kövérség amúgy is erős szó bármilyen szempontból..és ő nagyon is messze áll tőle..Úgy jó ahogy van.Értetten reagált a vádakra is!
2015. június 21. 21:09
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Szerintem Sasha nagyon is jól néz ki, bár én is észre vettem az újabb részekben, de nem nagyon zavar...
És, aki ezzel viccelődik vagy csúfolja, az nézzen inkább tükörbe.
És, aki ezzel viccelődik vagy csúfolja, az nézzen inkább tükörbe.
2015. június 21. 21:15
Az egy dolog, hogy nem dagadt. De ha az is lenne, kinek van joga azt mondani, hogy dagadt? Milyen társadalom az ilyen.
Mellesleg, Sasha gyönyörűszép, soha nem értettem, hogy hogy lehet valakinek ilyen őszinte mosolya.
Mellesleg, Sasha gyönyörűszép, soha nem értettem, hogy hogy lehet valakinek ilyen őszinte mosolya.
2015. június 21. 21:22
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
amikor visszatért a sorozatba pár éve, tényleg látszott rajta a változás. de koránt sem mondanám egészségtelennek a súlyát! tökéletesen néz ki most is, és régen is jól nézett ki. a szomorú tény az, hogy hollywoodban, a filmiparban vagy a zeneiparban sosem lehetsz tökéletes. sőt, úgy egyáltalán sehol sem, mert mindig lesz olyan ember aki valami kivetnivalót fog találni rajtad, aki túl soványnak vagy ducinak gondol majd. semmi szükség magyarázkodni amiatt, hogy miért vagy olyan amilyen, vagy hogy hány kilót mutat alattad a mérleg, mert ezekhez senkinek semmi köze. milliók küzdenek evészavarokkal, hormonproblémákkal vagy egyéb betegségekkel, amiktől a súlyuk és a testük extrém mértékben eltérhet a "normálistól". Sasha teste most sem extrém, hanem teljesen normális, egészséges. nagyon nehéz nem meghallani azoknak az embereknek a hangját, akik kritizálnak minket, de sajnos ezek nagy része, különösen ha sikeres emberekről beszélünk csupán rosszakarók, akik el akarnak bizonytalanítani minket.
2015. június 21. 21:27
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Már megbocsátson mindenki ,de ez annyira szánalmas ,hogy akik az előző cikkekbe ,azt írták hogy "Fhúúú de kövér lett" ,és a többi udvariatlan megjegyzést ,fűzték a cikkhez ,na most ,pedig ,azok a felhasználók ,mondják ,hogy ez igazságtalanság (kivételek azért vannak ) na mindegy.Szerintem Sasha gyönyörű és mindenki magának feleljen meg nem másoknak ,és gratulálok emberiség ....
2015. június 21. 21:29
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Idézet
Berrybaba - Ma, 21:22
amikor visszatért a sorozatba pár éve, tényleg látszott rajta a változás. de koránt sem mondanám egészségtelennek a súlyát! tökéletesen néz ki most is, és régen is jól nézett ki. a szomorú tény az, hogy hollywoodban, a filmiparban vagy a zeneiparban sosem lehetsz tökéletes. sőt, úgy egyáltalán sehol sem, mert mindig lesz olyan ember aki valami kivetnivalót fog találni rajtad, aki túl soványnak vagy ducinak gondol majd. semmi szükség magyarázkodni amiatt, hogy miért vagy olyan amilyen, vagy hogy hány kilót mutat alattad a mérleg, mert ezekhez senkinek semmi köze. milliók küzdenek evészavarokkal, hormonproblémákkal vagy egyéb betegségekkel, amiktől a súlyuk és a testük extrém mértékben eltérhet a "normálistól". Sasha teste most sem extrém, hanem teljesen normális, egészséges. nagyon nehéz nem meghallani azoknak az embereknek a hangját, akik kritizálnak minket, de sajnos ezek nagy része, különösen ha sikeres emberekről beszélünk csupán rosszakarók, akik el akarnak bizonytalanítani minket.
Teljesen egyet értek .
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: