Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
2015. június 21. 18:01
|
|
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline
|
Tényleg nem dagadt. Ez olyan undorító dolog. Kritizálni valakit úgy, hogy nem is tudod mi áll a dolgok hátterében. Én ezt egyébként sem tudnám dagadtnak nevezni. Tökéletes alakja van. Amúgy meg Sasha az a nő, aki még 200 kilóval is gyönyörű lenne.
2015. június 21. 18:12
Ha egyeseknek ez a kövér, akkor nem tudom mi az átlagos, de tényleg. Utálom a mai társadalmat, csak azért mert valaki nem olyan vékony, mint a modellek, még lehet tehetséges. Ott van például Adele vagy Rebel Wilson. Mindketten nagyszerű nők. Egyébként meg ezeket mindig pont azok az emberek mondják, akik maguk sem olyan vékonyak, szóval nem értem miért kell rögtön szerencsétlen lánynak ugrani. Még csak 18 éves, változik a teste és a szervezete.
2015. június 21. 18:14
A mai társadalomban már csak a nádszál vékony lányok számítanak tökéletesnek..gusztustalan ez a világ.Mellesleg szerintem nagyon jó alakja van!
2015. június 21. 18:21
Nem minden a vékonyság, a telt tesalkat szebb mind a gyufaszál alaktalan semmik.. Kretének akik lemondonak másokat!
2015. június 21. 18:23
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Nem tudom mi a bajuk Sasha alakjával :/
2015. június 21. 18:33
Szerintem a kövérség nem itt kezdődik, Sasha gyönyörű, úgy ahogy van.
2015. június 21. 18:34
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nem értem miért kell bántani azokat, akiknek van egy kis feleslegük! Nézzétek már meg! Gyönyörű ez a fiatal hölgy! Ha valaki nem vette volna még észre, az mossa ki a szemét! Amúgy ez mióta kövér?! Igen, ezektől az emberektől ki vagyok akadva. Ok nélkül mondanak ilyeneket és az a baj, hogy ezzel nagyra is tartják magukat! És teljes mértékben egyet értek @aloerie !
2015. június 21. 18:52
Jennifer Lawrence-re is azt mondják, hogy kövér, mégsem az! Sasha sem az, csak kicsit több van rajta a "megszokottnál"! Nem tehet arról, ha most hormonproblémái vannak, majd vége lesz egyszer! (Bár, ha ő kövér, akkor mi a normális????)
Amikor a Pretty Little Liars új ávadát néztem, nekem is feltűnt, hogy kicsit ducibb (nem sértésként írom!), de nem akadtam fenn rajta, nincs ebben semmi különös!
Sasha így is úgy is gyönyörű, és a rajongói így is úgy is szeretik!
Amúgy pedig teljesen egyetértek Kiss Eszti és aloerie!
Amikor a Pretty Little Liars új ávadát néztem, nekem is feltűnt, hogy kicsit ducibb (nem sértésként írom!), de nem akadtam fenn rajta, nincs ebben semmi különös!
Sasha így is úgy is gyönyörű, és a rajongói így is úgy is szeretik!
Amúgy pedig teljesen egyetértek Kiss Eszti és aloerie!
2015. június 21. 18:53
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Hogy a fenébe lenne dagadt, hát eldobom az agyam! A sok idióta ember:/
Miért baj az ha van rajta egy kis felesleg? Attól még nem dagadt. Mindenkin van egy kis felesleg, ha körülnézünk az utcán senki sem tökéletesen vékony, kivéve aki anorexiás de az már betegség. Sasha egy gyönyörű felnőtt nő, gyönyörű arccal és alakkal és rengeteg tehetséggel ráadásul egy csillagos ötös személyiséggel. Inkább erre kéne fókuszálnia az embereknek, nem pedig arra hogy egy-két kilóval többet mutat neki a mérleg.
Miért baj az ha van rajta egy kis felesleg? Attól még nem dagadt. Mindenkin van egy kis felesleg, ha körülnézünk az utcán senki sem tökéletesen vékony, kivéve aki anorexiás de az már betegség. Sasha egy gyönyörű felnőtt nő, gyönyörű arccal és alakkal és rengeteg tehetséggel ráadásul egy csillagos ötös személyiséggel. Inkább erre kéne fókuszálnia az embereknek, nem pedig arra hogy egy-két kilóval többet mutat neki a mérleg.
2015. június 21. 18:57
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hát ha ő dagadt .... akkor én is dagadt akarok lenni
:D:D
sok ember örülne ha ilyen alakja lenne :DDD féltékenységet szimatolok
sok ember örülne ha ilyen alakja lenne :DDD féltékenységet szimatolok
2015. június 21. 19:05
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
most már mindenki dagadt, akinek nem látszik ki a bordája? gratulálok ennek az igen színvonalas társadalmi résznek, akik egy egészséges testalkatot sikeresen lehúznak..
2015. június 21. 19:17
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
TamoArva egyetértek.
2015. június 21. 19:24
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Lehet, hogy molett lett, de attól még csinos. Ja, igaza van, a hízásnak millió oka lehet.Szánalmas, hogy ha valaki felszed pár kilót már beszólnak neki.. ebből is látszik, hogy milyen irigyek, mert látják hogy szép és sikeres, aztán csak találnak benne valamit ami miatt csesztethetik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: