Rengetegen tettek megjegyzést a PLL Alisonjának alakjára, melyre most válaszolt a színésznő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dagadtnak nevezték a Pretty Little Liars sztárját
2015. június 21. 16:33
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. június 21. 16:40
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
Teljesen igaza van....és egyébként nem dagadt!! Nagyon csinos...<3
2015. június 21. 16:40
Undorítóak tudnak lenni az emberek, komolyan. Szerintem Sasha így is gyönyörű és tényleg semmi értelme összehasonlítani a régi testalkatát a mostanival. Az pedig végképp nevetséges, hogy még az utálkozók nevezik magukat rajongóknak.
2015. június 21. 16:42
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Szerintem nem dagadt.... Ha valakinek dagadt, akkor azzal a valakivel van a baj. Mindenkinek pálcika vékonynak kell lennie? Nem. Ő így is szép.
2015. június 21. 16:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szánalmas, hogy a rajongók, hangsúlyozom, a rajongók (ahogy a cikk is írja) dagadtnak nevezték szegény Sashát. Egyáltalán nem kövér, se dagadt, mégis hogy van képük eltitulálni annak? Az ilyen rajongók, csak idézőjeles rajongók. Én már jóideje példaképemként tekintek erre a lányra, s ezzel az Instagram- poszttal csak még nagyobbat nőtt a szememben. Engem nem érdekel, ha felszedett pár kilót, na és? Nekem Ő mindigis ugyanaz az aranyos, imádnivaló lány marad, történjen bármi. S egészen biztos vagyok abban, hogy sikerül leadnia a fölös kilókat, mivel ugye csak felborult a hormonegyensúlya, ami bárkivel megeshet.
2015. június 21. 16:51
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Komolyan mondom, egyszer szeretnék az olyan emberek fejébe látni, akik szerint ez az alak már dagadt.
Nem, ez kérem szépen, nem dagadt, hanem egy egészségesen kinéző alak. Akik szerint ez dagadt, szerintem forduljanak orvoshoz, mert súlyos képzavaruk és önbizalomhiányuk van.
2015. június 21. 16:52
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ha ő dagadt, kíváncsi vagyok, hogy milyen alakot tartanak soványnak, sőt, nem is kell addig elmenni, normálisnak azok az emberek, akik ilyenekkel dobálóznak.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. június 21. 17:14
Egyátalán nem dagadt attól még hogy van rajta felesleg. És mi lenne akkor ha dagadt lenne? Semmi. Ugyanaz a tehetséges és gyönyörű Sasha lenne. És lehet hogy még 2010 vékonyabb volt de akkor nem volt több 14-nél és olyankor a legtöbb ember pálcika vékony most meg felnőtt és szerintem teljesen elfogadtható az alakja sőt szerintem igenis csinos. Az olyan rajongók pedig szánalmasak akik dagadtnak nevezik. Nemhogy megvédnék,nem ők is csak bántják. Felborult a hormonegyensúlya és kész. És az is szánalmas hogy egy kis túlsúlyt már dagadtnak neveznek. Nem dagadt hanem normális alakja van.
2015. június 21. 17:16
Nem dagadt, egyszerűen nem olyan girhes, mint néhány modell. Ez a hormonos dolog rettenetes, saját tapasztalatból tudom, remélem, semmi komoly.
2015. június 21. 17:18
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
fogadnek hogy pont olyan emberek dagadtozzak le akik egesz nap a gep elott ulnek és biztosan nem az XS-es meretbe tartoznak sőt! magukba nezhetnenek igazan senkisem tokeletes és mellesleg semmi közünk hozza
2015. június 21. 17:42
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ez a nő nemhogy dagadt, rajta még felesleg sincs. Pontosan tökéletes alakja van.
2015. június 21. 17:55
Egy kicsit sem az.Ezek hülyék mármint azok akik így nevezték. Jó egy icipicikeipipici van rajta de az is kissebb egy hangyánál
2015. június 21. 17:55
jó igaz hogy azon a képen tényleg máshogy néz ki mint máskor, de azért dagadtnak egyáltalán nem nevezném!
2015. június 21. 17:57
Ez a kép rosszul sikerült. Ő nem dagadt, sőt még csak nincs is rajt semmi súlyfelesleg. A PLL kezdetén Sasha 13 éves volt és nehogy már elvárják hogy valaki 13 és 19 évesen is egyforma súlyú legyen. Talán a többi hazugon ez annyira nem látszik, mert például Troian az első epizódban is már a huszas éveiben járt. Meg idegesít hogy aki 40 kiló felett van az már kövér disznó... Meg hát Alison is változott, Sasha is változott és a legtöbb lánynak jobban áll ha normális az alakja, mintha csontropi. (lsd. Bella Thorne)
Nem hiszem hogy azért kéne kiéheztetnie magát, mert néhány rossz májú emberke azt mondta, akiknek még Selena Gomez is kövér. Ők pedig bizonyára 30 kilók.
Nem hiszem hogy azért kéne kiéheztetnie magát, mert néhány rossz májú emberke azt mondta, akiknek még Selena Gomez is kövér. Ők pedig bizonyára 30 kilók.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.