Batman: The Dark Knight / Batman: A sötét lovag (2008)
2008. december 05. 20:50
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Látom megjelent a sok fanboy, akik már 27-szer látták angolul a filmet és meg vannak döbbenve, hogy Stohl Buci hangja nem olyan mint Heath Ledger-é.
Aki elõször nézi annak teljesen rendben van szvsz, aki meg már látta angolul, az ugyan mi a ****ért nézi meg szinkronnal is?
(Mielõtt meggyanúsítanátok: nem vagy "szinkronmániás", én is angolul nézek mindent, amit tehetek, csak egyszerûen nem értem ezt az össznépi nyavajgást.)
Aki elõször nézi annak teljesen rendben van szvsz, aki meg már látta angolul, az ugyan mi a ****ért nézi meg szinkronnal is?
(Mielõtt meggyanúsítanátok: nem vagy "szinkronmániás", én is angolul nézek mindent, amit tehetek, csak egyszerûen nem értem ezt az össznépi nyavajgást.)
2008. december 06. 08:06
Nem azon vagyok megdöbbenve, hogy a hangja nem olyan mint HLé. Azon vagyok megdöbbenve, hogy teljenes máshogy beszél, más hangsúlyokkal, mintha nem is látta volna az eredetit. Nevetségesen túlerõlteti magát.
Tudta volna õ sokkal jobban is csinálni...
Tudta volna õ sokkal jobban is csinálni...
2008. december 06. 22:00
|
|
shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.27. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 72617 offline
|
Szerintem meg mindent bele adott amit lehetett, nagyon is jól sikerült neki a szinkronizálás.Ennél jobban nem is lehetett volna.
Le a kalappal Stohl András elõtt!
És még valami:- Szerintem nagyon jól végzik a munkájukat a magyar szinkronszínészek. Szerencsések vagyunk velük.
Le a kalappal Stohl András elõtt!
És még valami:- Szerintem nagyon jól végzik a munkájukat a magyar szinkronszínészek. Szerencsések vagyunk velük.
2008. december 06. 22:22
|
Balu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 871 Csatolások: 628 Azonosító: 211 offline
|
ÉN is angolul láttam moziban, mindegyik hang itt van a fülemben, fõleg a "why so...?", belenéztem a magyarba és...
1. ha nem mondják, hogy Buci az, én fel sem ismerem. Mondjuk csomó hangot képtelen vagyok felismerni más színészeknél is.
2. az angolban máshol vannak a hangsúlyok, ergo nem is lehet odatenni a magyarban a hangsúlyt, ahol az angol van, mert akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyaros.
3. nem rossz a hangja, volt ennél rosszabb szinkron is.
4. ha magyarul látod elõször akkor meg az angolt tartod viccesnek/furának, ennyi. Pl MacGyvert, Knight Ridert a büdös életben nem tudnám végignézni angolul.
A Miami helyszínelõkben meg pl Kõszegi Ákos kiválóóó Horatio-nak.
A Hõsök az egyetlen sorozat, ahol egálmindegy nekem angol/magyar, megszoktam már mindkettõt. De hogy naprakész legyek, angolul kell néznem.
Akik szidják nézzék angolul, ezermás filmet lehetne még szidni, csak ez most ugye nagyon felkapott, így ezt kóser szidni. Nem is a szidással van a baj, hanem azzal, hogy ennyire felkapott téma lett ez a szinkron ennél a filmnél, más fórumokon is.
És hogy a Megasztárból idézzek (kb): nem lemásolni kell egy produkciót, énekhangot, énekest, mert azt úgysem lehet.
1. ha nem mondják, hogy Buci az, én fel sem ismerem. Mondjuk csomó hangot képtelen vagyok felismerni más színészeknél is.
2. az angolban máshol vannak a hangsúlyok, ergo nem is lehet odatenni a magyarban a hangsúlyt, ahol az angol van, mert akkor meg az lenne a baj, hogy nem magyaros.
3. nem rossz a hangja, volt ennél rosszabb szinkron is.
4. ha magyarul látod elõször akkor meg az angolt tartod viccesnek/furának, ennyi. Pl MacGyvert, Knight Ridert a büdös életben nem tudnám végignézni angolul.
A Miami helyszínelõkben meg pl Kõszegi Ákos kiválóóó Horatio-nak.
A Hõsök az egyetlen sorozat, ahol egálmindegy nekem angol/magyar, megszoktam már mindkettõt. De hogy naprakész legyek, angolul kell néznem.
Akik szidják nézzék angolul, ezermás filmet lehetne még szidni, csak ez most ugye nagyon felkapott, így ezt kóser szidni. Nem is a szidással van a baj, hanem azzal, hogy ennyire felkapott téma lett ez a szinkron ennél a filmnél, más fórumokon is.
És hogy a Megasztárból idézzek (kb): nem lemásolni kell egy produkciót, énekhangot, énekest, mert azt úgysem lehet.
2008. december 11. 22:01
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
+4
Love that Joker!
Love that Joker!
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2008. december 11. 22:36
Szerintem meg amit nem lehet jól leszinkronizálni, azt nem kellene piszkálni. Szerintem Stohl nagyon röhejes és gáz ebben a szerepben. Mert pszichopata-Jokerbõl vicces-Jokert csinált. Így elvesztette a karakter a hitelességét. Szvsz.
2008. december 11. 22:46
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
On a side not, can anyone point me in the right direction of a web translator where i can translate what people say on this site? It'd help a lot.
2008. december 11. 23:47
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet(boocherhix @ 2008. December 11. - 22:46)
On a side not, can anyone point me in the right direction of a web translator where i can translate what people say on this site? It'd help a lot. 
You can try this: http://www.webforditas.hu/web-translator.php
It's not perfect but better than nothing
2008. december 12. 00:48
|
|
boocherhix |
|
Thanx very much! ^^ That helps a LOT.
2008. december 18. 21:45
|
|
boocherhix |
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2008. december 19. 21:24
|
|
boocherhix |
|
That's not where I got 'em from...
2008. december 24. 06:23
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Az idei Golden Globe jelölésekbõl:
Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture
Tom Cruise – Tropic Thunder
Robert Downey Jr. – Tropic Thunder
Ralph Fiennes – The Duchess
Philip Seymour Hoffman – Doubt
Heath Ledger – The Dark Knight
Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture
Tom Cruise – Tropic Thunder
Robert Downey Jr. – Tropic Thunder
Ralph Fiennes – The Duchess
Philip Seymour Hoffman – Doubt
Heath Ledger – The Dark Knight
2008. december 24. 08:07
|
|
boocherhix |
|
^^ Boo ya, baby!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.