Röhejesnek tartja az internetezők névötletét Kim Kardashian
2015. június 19. 16:52
Szerintem az előző gyermeke neve is röhejes és attól tartok, a második gyermeke neve is kész röhej lesz. Amúgymeg, most nem is voltak olyan durvák a trollkodók, csak az igazat mondták...
2015. június 19. 17:05
Szegény gyerek.. Fel is akasztanám magam, ha ilyen nevem lenne.
2015. június 19. 17:23
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Kim bele sem gondolt, hogy ez nem is igazából trollkodás, hiszen az első gyerekük is egy égtáj nevét viseli...Inkább Kim és Kanye trollkodtak szegény lányukkal.
2015. június 19. 17:45
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok a kis csöppségre! Biztos szép neve lesz, és had döntsék el Kim-ék, hogy mi lesz!
2015. június 19. 18:15
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Ez a nő butább, mint gondoltam a megjegyzései alapján. Komolyan, remélem azért érzi az emberek iróniáját. Én mondjuk a gyerek nevét pont nem ítélem meg, de a North nem volt a "valaha volt legbutább dolog", viszont a South az lenne? Még csak nem is lenne vele baj, csak a vezetéknévvel együtt hat rosszul a nagy közönségre.
2015. június 19. 18:25
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Egyszerűen ha igaza is van valamiben, vagy tényleg komoly problémája van valamivel, vagy ad egy teljesen normális nyilatkozatot, akkor sem tudom komolyan venni ezt a nőt, egyszerűen lehetetlen...
2015. június 19. 18:33
Mi a baja azzal a névvel? Ártott neki?
Szerintem nem röhejes. Én legalább is nem nevetek rajta....
Szerintem nem röhejes. Én legalább is nem nevetek rajta....
2015. június 19. 19:13
Pedig amikor szóba került hogy újra terhes én is a South Westre gondoltam ami semmivel sem cikibb/rosszabb név mint a North West...
2015. június 19. 19:28
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ez a nő egy kész vicc. A South West röhejes, de a North West nem? Az Isten szerelmére, egy égtájról nevezte el a saját gyerekét. Ez mindenre vall, csak normális gondolkodásra nem.
2015. június 19. 19:31
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Fackyee
Vannak még normális emberek
Vannak még normális emberek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: