Borzalmas kritikákkal illetik Madonna legújabb videoklipjét
2015. június 24. 14:02
Könyörgöm, nem húsz éves, nem kell úgy viselkednie...szánalom,. Amúgy a szám és a klipp is borzalmas, nem tudom mit akart összehozni, de nem sikerült neki.:|
2015. június 24. 16:48
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
ez borzalmas volt.A 40.mp-nélabbahagytam a nézését a klippnek(Borzalmas)
2015. június 24. 17:58
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Miss.Vicious @ 2015.06.24. 02:31)
Hát egyetértek a többiekkel ,akik előttem írták ,hogy Madonna ezzel akarja utázni Taylor Bad Bloodját csak ,hogy szerintem sosem fog ez a f*s már elnézést felérni Taylor Bad Bloodjához ,hogy miért is?
1.Taylornak normális szövege van és nem abból ál a dal 95% ,hogy Bad Blood Bad Blood Bad Blood mint Madonna számában ,hogy Bitch Im Madonna Bitch Im Madonna Bitch Im madonna...+Madonna szövege értelmetlen (számomra legalábbis)...
2.Taylor klippje normális és van értelme neki..Madonnájé meghát semmi értelme csak annyit láttunk belőle ,hogy bulizik és be állít egy rakás celebet ,aki ezt mondja: Bitch Im Madonna micsoda kreatív ez a nő..
(Miley Cyrus értelmetlen sminkjétől frásztlehet kapni meg a nyelv kinyújtásai már a had ne mondjam mimem jön ki eskü mást nem tenni a csaj ezen és a botrányokon kívül szánalom) na meg azt látni Madonna klipjében ,hogy lesmárol egy egy pasit és egy csajt meg k*rváskodva futkározik egy épületben és villant azt ennyi..Ahhoz meg külön gratulálok neki ,hogy azt mondassa a klipben 9-10éves lányokkal ,hogy: Cause I'm a bad bitch
A másik dolog a huszon éves sztárok nem csinálnak annyirka k*rv*lós vagy ,hogy mondjam milyen klippet mint ő 56évesen..Nem veszi észre ,hogy már nem annyira fiatal sőt..és nem neki való a sexiskedés meg a villantások a videoklipekben pláne nem az olyan szövegek..Azt hiszi ,hogy még mindíg 20-30éves közben ezek az évek már rég elszáltak felette..És csak magából csinál totális id*ótát azzal ,hogy ezt nem veszi észre és csak folytassa..
Na meg már szegény táncolni sem tud anélkül ,hogy le ne esne vagy ,hogy ne mutogatná a seggét..:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/grammys-2015-madonna-gets-crowd-5130340
Gyönyörűséges mondhatom..
1.Taylornak normális szövege van és nem abból ál a dal 95% ,hogy Bad Blood Bad Blood Bad Blood mint Madonna számában ,hogy Bitch Im Madonna Bitch Im Madonna Bitch Im madonna...+Madonna szövege értelmetlen (számomra legalábbis)...
2.Taylor klippje normális és van értelme neki..Madonnájé meghát semmi értelme csak annyit láttunk belőle ,hogy bulizik és be állít egy rakás celebet ,aki ezt mondja: Bitch Im Madonna micsoda kreatív ez a nő..
A másik dolog a huszon éves sztárok nem csinálnak annyirka k*rv*lós vagy ,hogy mondjam milyen klippet mint ő 56évesen..Nem veszi észre ,hogy már nem annyira fiatal sőt..és nem neki való a sexiskedés meg a villantások a videoklipekben pláne nem az olyan szövegek..Azt hiszi ,hogy még mindíg 20-30éves közben ezek az évek már rég elszáltak felette..És csak magából csinál totális id*ótát azzal ,hogy ezt nem veszi észre és csak folytassa..
Na meg már szegény táncolni sem tud anélkül ,hogy le ne esne vagy ,hogy ne mutogatná a seggét..:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/grammys-2015-madonna-gets-crowd-5130340
Gyönyörűséges mondhatom..
Öhm én ezen szerintem már megsem lepődök
2015. június 24. 18:00
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (CrazyAzy @ 2015.06.23. 13:07)
Madonna=56 éves
Nem azt mondom hogy üljön a szobában és várja a halált, DE ehhez a klipphez mar öreg. Fogja már fel!! Ízléstelen amit itt csinalt.
Nem azt mondom hogy üljön a szobában és várja a halált, DE ehhez a klipphez mar öreg. Fogja már fel!! Ízléstelen amit itt csinalt.
xD igaz
2015. június 25. 15:08
Jajj itt nyavalyogtok hogy így 56 úgy 56 ... És akkor mi van ha annyi éves??? Szerintem semmi ! A Kor sosem számít! Amúgy nem nagyon szeretem Madonnát de inkább ő mint Miss semmit nem tevő Taylor kis lány ! Idősebb mint én de attól nem különb nálam azért mert sztár! Ha annyira a szépségét mondjátok , hogy azért híres akkor arra meg annyit tudok mondani hogy pl. Zendaya is szép sőt százszor szebb és ő is szeretne próbálkozni őt meg el utasítják? Mai világ pff...
2015. június 25. 15:09
Egyébként Szerintem nem olyan rossz ... Csak a klip
2015. június 25. 15:10
Nem hiszem, hogy Swiftet, utánozta ezzel, valószínűbb, hogy mindkét sztár, gárdájának megközelítőleg egy időben, támadt ezen ötlete. Csaki mivel, Taylor, hamrabb adta ki kezei közül a munkát, értelem szerűen, a Bad bloodhoz hasonlítjuk a B*ch I'm Madonnát és nem fordítva.
Nem arról híres, Madonna, hogy másokról koppint, hanem pont az ellenkezőjéről, róla koppintanak.
A lényeg az, hogy a dal, butácska mint dallamilag úgy szövegileg, nem közvetít szép elveket azáltal, hogy kicsi gyerekek éneklik EZT a szöveget ribisen viselkedve.
Ami a korát illeti engem is zavar, de azt mondom, addig fog próbálkozni ezzel a korához már nem passzoló viselkedéssel, hogy előbb-utóbb eltalálja a tökéletes "frekvenciát" ami, jól fog állni neki.
De lehet, hogy sosem fogja megtalálni az arany középutat.
Nem arról híres, Madonna, hogy másokról koppint, hanem pont az ellenkezőjéről, róla koppintanak.
A lényeg az, hogy a dal, butácska mint dallamilag úgy szövegileg, nem közvetít szép elveket azáltal, hogy kicsi gyerekek éneklik EZT a szöveget ribisen viselkedve.
Ami a korát illeti engem is zavar, de azt mondom, addig fog próbálkozni ezzel a korához már nem passzoló viselkedéssel, hogy előbb-utóbb eltalálja a tökéletes "frekvenciát" ami, jól fog állni neki.
De lehet, hogy sosem fogja megtalálni az arany középutat.
2015. június 26. 11:24
Madonna igen okos nő. Az egyik legintelligensebb a sztárvilágban, szerintem fel tudja fogni, hogy már nem 20 éves, éppen ezért nem értem, hogy miért kell a kornál leragadni? Aki pedig élete legnagyobb részét a rivaldafényben töltötte, állandóan turnézik, fellép és még mindig aktívan tevékenykedik, arra nyílván más szabályok érvényesek arra vonatkozóan, hogy miként is "kellene" viselkedni a társadalom által elvárt korcsoportban. Ő nem egy hétköznapi háziasszony, így nem várható el tőle, hogy otthonkában otthon üljön, lekvárt főzzön, vagy Loraxot olvasson az unokáknak.
Ezt a koppintós témát (éppen Taylortól) pedig komolyan nem tudom hova tenni. Mindenesetre megmosolyogtat.
1992(!) Madonna a korszak akkori sztárjait már akkor felvonultatta több klipjében is. pl. az Eroticában szerepelt Tony Ward, Naomi Campbell, Isabella Rossellini & Big Daddy Kane, vagy a Deeper and Deeperben Udo Kier, Chi Chi Larue, Sofia Coppola & Joey Stefano. Tisztábn vagyok vele, hogy az oldal nagyrészének ezek a nevek semmitmondóak, de vajon 20 év múlva, az akkori kor tinédzserei számára mennyivel lesznek ismertebbek a Taylor klipjében felvonultatott sztárok nagyrésze? Szerintem nem kell jósnak lenni.
Ezt a koppintós témát (éppen Taylortól) pedig komolyan nem tudom hova tenni. Mindenesetre megmosolyogtat.
1992(!) Madonna a korszak akkori sztárjait már akkor felvonultatta több klipjében is. pl. az Eroticában szerepelt Tony Ward, Naomi Campbell, Isabella Rossellini & Big Daddy Kane, vagy a Deeper and Deeperben Udo Kier, Chi Chi Larue, Sofia Coppola & Joey Stefano. Tisztábn vagyok vele, hogy az oldal nagyrészének ezek a nevek semmitmondóak, de vajon 20 év múlva, az akkori kor tinédzserei számára mennyivel lesznek ismertebbek a Taylor klipjében felvonultatott sztárok nagyrésze? Szerintem nem kell jósnak lenni.
2015. június 28. 02:08
|
Puding0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 245242 offline
|
Irigy kutyák azok akik le mondják madonnát csak azé mert már őreg na és ha már nem fiatal nem számit a kor mint a szerelemnél láttam mar sok olyan embert akik olyan párt választotak hogy szinte a testvére lehetne vagy akar lány vagy fia de mind1 madonna fiatalnak érzi magát ennyit erről nem mind tik lessztek kb 30 évesek és már őreg othonban fogtok meg halni! (tisztelet a kivételnek)
2015. június 30. 10:53
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Igen ez most megin egy olyan cikk hogy most ezért meg azért Madonna ilyen meg olyan meg hogy már ő ehhez idős,koppintott meg édes jó Istenem tudja még mit le nem írtatok!
Igaz Madonna nem a világ legfiatalabb teremtése de letagadhatna 20 biztos de lehet hogy még 30 évet is!Szerintem nem akkor undorító ezt csinálni ha az ember kinéz 30-36 évesnek!És hogy ő copyzott??Gyerekek......Elfelejtetek egy nagyon fontos dolgot......Általában nem Madonnától szoktak lopni az emberek?
Igaz Madonna nem a világ legfiatalabb teremtése de letagadhatna 20 biztos de lehet hogy még 30 évet is!Szerintem nem akkor undorító ezt csinálni ha az ember kinéz 30-36 évesnek!És hogy ő copyzott??Gyerekek......Elfelejtetek egy nagyon fontos dolgot......Általában nem Madonnától szoktak lopni az emberek?
2015. július 06. 18:04
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Akkor is lehet valaki remek, színes, tehetséges és szép előadó, ha 56 éves VISZONT! Ezt nem úgy kell elérni, hogy lek*rvázzuk saját magunkat, rázzuk a seggünket, és hatszáz évvel fiatalabb fiúkat és LÁNYOKAT smárolunk le. Igen, ez a videóklipp, és a dal is a jó izlés határán kívül esik, sajnálom. Akármilyen remek zenéket is gyártott egykor Madonna, ez egy nagy kalap kaki... Ez van... Semmi bajom nincs a korával, még a kinézete sem annyira borzalmas, az is hidegen hagy, hogy a plasztikai sebésze már két nyaralót is vett a bahamákon az ő pénzéből, viszont ne akarja már azt mutatni, hogy fiatal, ha nem az! Igen, letagadhatna pár évet, de ez még nem mentség! Nem akarok több ilyet hallgatni tőle... Fujj...
2015. július 10. 21:04
|
|
krisz5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 244321 offline
|
Elnezve a kommenteket sok embernek fogalma sincs ki az a Madonna...neki soha nem az volt a celja h lenyugozzon masokat..pont ellenkezoleg provokalni akarta az embereket..es ez most is bejott..sose volt hulye ha figyelmet akart..minden szamanak meg van a maga uzenete.. O rabizza az emberekre h mit vesznek ki belole...szamomra ez a szam azt uzeni h folosleges ot masolni mert sose lesz senki olyan mint o..es a klip..szerintem ezzel akarta megmutatni h o 56 evesen tus olyan lenni mint a mai sztarok tobbsege de ez forditva nem igy van..az h madonna sose koppint ez nem igaz..volt mar nem egy ilyen huzasa..klyie minoguetol pl sokszor koppintott se en nem itelem el..melyik sztar nem csinal ilyet..igaz nem enekel ugy mint mondjuk whitney houston es nem egy szepseg ideal de van stilusa es megerdemli a pop kiralynoje nevet
2015. július 17. 12:35
|
|
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline
|
Bár lenyűgöz, hogy 56 évesen úgy táncol, ahogyan én sosem tudnék, de sajnos a dal és a klip sem nyerte el a tetszésemet. A dal az értelmetlen számomra, egyedül Nicky része tetszett legjobban. A klippről inkább nem is mondok semmit
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: