Starity

Borzalmas kritikákkal illetik Madonna legújabb videoklipjét

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 22. 13:56 #141
- törölt felhasználó -    
Bírom ezeket a Madonna megint harcba száll valamelyik 20on éves, ámde már jócskán kiöregedett dalos pacsirtával/ Madonna leutánozta valamelyik egekig magasztalt Hullócsillag művét, mikor konkrétan fényévekkel veri az összeset. rolleyes.gif
On: A sztárkavalkád kérdését pedig külön kikérem magamnak a Blad Blood-dal szemben, hiszen míg Taylor alkotása konkrétan csupán a felvonultatott hölgyemények miatt ér valamit, addig Maddie-nek sikerül egyáltalán kitűnnie a celebritások közül. Az pedig már valóban más kérdés, miszerint hogyan teszi ezt. Szerintem sokkal inkább felel meg ez a szám a manapság túlhájpolt' zenei hulladékok, illetve sajnos a Popkirálynő paródiájának, mint egy nyugodt szívvel átlag felettinek minősíthető Maddie-dalnak. Ellenben nem adta lejjebb azt a bizonyos lécet!
Mellesleg, - tudom, megjegyeztem már párszor, de képtelenség elégszer kijelenteni - atyaúristen, milyen r*hadt jól néz ki még mindig. ohmy.gif
Azért nem semmi amit leművel, momentán még mindig az ipar legragyogóbb csillaga Ő, csupán ne lépne ennyire kietlen vidékekre, valamint ne ragaszkodna Minázs kisasszony segítségére, mert - nálam végül is - ezen bukott az egész mutatvány.
2015. június 22. 20:49 #142
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Ez az átlag szint alatt helyezkedik el.Az előző közös számuk sokkal jobb volt!
2015. június 22. 22:04 #143
- törölt felhasználó -    
Ízlések és pofonok. Nekem például tetszik. Sydney Adams, egyett kell értenem. A Bad Blood nem lenne sz*r se a kis "sztárokkal tele dobált" klipje nélkül, míg a "Bitch I'm Madonna" egy jó (partizós) dal. Van üteme, és ha ezt elindottod megy a "Party Hard". Mert a Party Hard egy jó dolog.... Dina Mándoki, neked meg üzenem: Ne Google Fodítozz már annyit pls. Tudod mit jelent a cím? "K*rva, én vagyok Madonna!" -.-
2015. június 22. 22:05 #144
- törölt felhasználó -    
*elindítod
2015. június 23. 02:25 #145
Puding0
Puding0
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 245242
Nagyon jo lett szeretem ezt a számot tőlle jo bulizós..
Akik meg le mondják madonnát azok szánalmasak én nagyon kiváncsi lennék rátok hogy tik 56 évesen milyen video klipet tanálnátok ki meg zenét vagy hogy egyáltalán annyi évesen birnátoke mozogni !..
Ja még egy aki nem szereti a bulizos zenéket az akor milyet szerethet ? PL: kis grofo jolly es suzy stb.. ezek szerintetek jobb mint madonna hat szerintem nem ez egy tők jo menő zene! smileeee.gif
2015. június 23. 09:36 #146
- törölt felhasználó -    
Megkéne értenie, hogy egyre inkább kiöregszik. Nyilván még mindig tehetségesnek tartom, de ezek a számok már egyáltalán nem tetszenek tőle.
2015. június 23. 10:08 #147
lájoli
lájoli
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 224467
hát ez rohadt gáz
2015. június 23. 10:52 #148
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
ez borzasztó klipp.
2015. június 23. 11:20 #149
Henyvi80
Henyvi80
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 220009
Nekem tetszik igazán bulis és mikor nézem nekem is szórakozni van kedvem.Nincs kiöregedve!!!!Az albumot imádom,azért mert 56-éves van joga szórakozni.Mit kéne tennie?Ja tudom;levágni a haját fülig befesteni barnára,nagymama ruhát hordani és azon gondolkodi,hogy voltam egy sikeres énekesnő,majd várni a halálát.Nem ő Madonna és élvezi az életer és jól teszi.Ha én ennyi idős leszek ami nem öreg akkor én ezt nenném;szórakoznék nem besavanyodnék.Ő ettől Madonna.A dalhoz mégis milyen klip illett volna?Pont ez,és ő sokkal jobb sztárokat soroltatott fell a videóban mint Taylor mint pl;Byonce,Miley,Rita Ora.Taylor klipjében pedig disney senkik pl;Selena Gomez,Ellie Goulding stb....ők a celebek!Na mindegy Madonna The Pop Queen Forever.Senkinek nincs joga őt leszolni,én örünék majd ha ílyen jól néznék ki 56-évesen.Igazán letagathatna 15-évet.Mert már láttam egy 46-évest aki legalább 68-nak nézett ki.Meghogy tinilányosan öltözik hahaha...elmondom,hogy neki jól áll és a rövid szoknya a rózsaszínre festett haj vagy a színer öltözet nem csak a tinilányoké vagy a fiatal korosztályé.Gondolkodjatok azon,hogy ti is megfogtok idősődni és talán úgy,hogy nagyon rondák lesztek vagy járókerettel fogtok közlekedni.És még Madonna is megkapja azt,hogy vén;pedig jól néz ki mert tesz érte:tornázik napi 4-5 órát,jógázik,fut,súlytemel.Én is pont ilyen lennék ennyi idősen.16-éves vagyok és az ő dalait halgatom,melette még Michael Jackson,Bon Jovi.Remélem sok ilyen albumot ad még ki,amik illenek hozzá mint ahogy ezek a zenék is.Mert ő pop zenész,ennyi a hozáfüznivalóm.Én szeretem a viselkedését a stílusát és a személyét.
2015. június 23. 12:24 #150
mangalover43
mangalover43
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 111
Azonosító: 236525
a klipp tényleg nem a legjobb de a szám nem olyan borzalmas.
2015. június 23. 13:07 #151
CrazyAzy
CrazyAzy
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 241874
Madonna=56 éves
Nem azt mondom hogy üljön a szobában és várja a halált, DE ehhez a klipphez mar öreg. Fogja már fel!! Ízléstelen amit itt csinalt.
2015. június 23. 14:49 #152
Puding0
Puding0
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 245242
56-évesen nagyon jól nyomja én amikor nézzem ezt a videoklippet felsem tunik hogy ő 56 éves. Ő ám nem gáz hogy 56 évesen igy nyomja szerintem nagyon jó ha fiatalnként viselkedik hissz mindenki egyszer él és mindent ki kell hasznalni amit csak tudunk nem kell lenni egy nyominak aki csak othon ül a gép előt és irigykedik másokra hogy másnak milyen jó élete van !Ezzel azt akarom mondani hogy Madonna még mindig csodálatos ja és tisztelet a kivételnek aki nem igy gondolkozik smileeee.gif
2015. június 23. 20:09 #153
helikee
helikee
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 244578
borzalmas a klipp :-)
2015. június 24. 02:31 #154
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Hát egyetértek a többiekkel ,akik előttem írták ,hogy Madonna ezzel akarja utázni Taylor Bad Bloodját csak ,hogy szerintem sosem fog ez a f*s már elnézést felérni Taylor Bad Bloodjához ,hogy miért is?

1.Taylornak normális szövege van és nem abból ál a dal 95% ,hogy Bad Blood Bad Blood Bad Blood mint Madonna számában ,hogy Bitch Im Madonna Bitch Im Madonna Bitch Im madonna...+Madonna szövege értelmetlen (számomra legalábbis)...

2.Taylor klippje normális és van értelme neki..Madonnájé meghát semmi értelme csak annyit láttunk belőle ,hogy bulizik és be állít egy rakás celebet ,aki ezt mondja: Bitch Im Madonna micsoda kreatív ez a nő.. smileeee.gif (Miley Cyrus értelmetlen sminkjétől frásztlehet kapni meg a nyelv kinyújtásai már a had ne mondjam mimem jön ki eskü mást nem tenni a csaj ezen és a botrányokon kívül szánalom) na meg azt látni Madonna klipjében ,hogy lesmárol egy egy pasit és egy csajt meg k*rváskodva futkározik egy épületben és villant azt ennyi..Ahhoz meg külön gratulálok neki ,hogy azt mondassa a klipben 9-10éves lányokkal ,hogy: Cause I'm a bad bitch

A másik dolog a huszon éves sztárok nem csinálnak annyirka k*rv*lós vagy ,hogy mondjam milyen klippet mint ő 56évesen..Nem veszi észre ,hogy már nem annyira fiatal sőt..és nem neki való a sexiskedés meg a villantások a videoklipekben pláne nem az olyan szövegek..Azt hiszi ,hogy még mindíg 20-30éves közben ezek az évek már rég elszáltak felette..És csak magából csinál totális id*ótát azzal ,hogy ezt nem veszi észre és csak folytassa..
Na meg már szegény táncolni sem tud anélkül ,hogy le ne esne vagy ,hogy ne mutogatná a seggét..:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/grammys-2015-madonna-gets-crowd-5130340
Gyönyörűséges mondhatom..
2015. június 24. 09:25 #155
- törölt felhasználó -    
Kb. Madonna olyan 57 éves , akko minek ide ilyen húsz éveseknek való videoklipp komolyan hogyha Selenának lenne ilyen klipje azt megértem de egy ijen idős nőnek azért egy kicsit komolyabb klipp és dal kéne , istenem ne hidje már azt hogy 20 éves. Inkább foglalkozon a gyerekeivel .
2015. június 24. 09:26 #156
- törölt felhasználó -    
Bocsánat az elírosokért ! smileeee.gif
2015. június 24. 09:29 #157
- törölt felhasználó -    
Idézet
CrazyAzy - írta
Madonna=56 éves
Nem azt mondom hogy üljön a szobában és várja a halált, DE ehhez a klipphez mar öreg. Fogja már fel!! Ízléstelen amit itt csinalt.

teljesen egyett értek veled. wink.gif
2015. június 24. 09:31 #158
- törölt felhasználó -    
57 másodpercnél direkt van ki a bugyija ?
2015. június 24. 09:45 #159
- törölt felhasználó -    
Én kedvelem Madonnát, de egy 57 éves nőnek mint neki azért egy kicsit komolyabbnak kéne lennie..
2015. június 24. 11:53 #160
- törölt felhasználó -    
Làtszik,hlgy Taylort kopizta azzal,hogy ő is sztàrokat rakott a videojàba. Meg màr majdnem 60 éves,miért smàrolgat 20-30 éves pasikat,màr fel kee e érnie ésszel,hogy ez nem neki való!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 214.
Diplo Diplo 6181.
Rita Ora Rita Ora 284.