Ők lesznek a Hungary's Got Talent zsűritagjai
2015. június 18. 12:33
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Még egyikről sem halottam.
2015. június 18. 13:03
Ez a sok tehetségkutató annyira felesleges, egy olyan embert nem tudtak még felfedezni akire azt lehet mondani hogy ért ahhoz amit csinál és azzal be is fut.
Ezekbe a műsorokba nem azok jelentkeznek akik tényleg jók valamiben hanem akik gazdagok és nem bírnak a háttérben maradni.
Ezekbe a műsorokba nem azok jelentkeznek akik tényleg jók valamiben hanem akik gazdagok és nem bírnak a háttérben maradni.
2015. június 18. 13:39
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Ye Simon Cowell is benne van !!!
2015. június 18. 13:45
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Medkap @ 2015.06.18. 11:09)
Ennyi tehetség, mint Magyarországon, a világon nincs! 
Az biztos
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 18. 13:55
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ennyi tehetségkutató...Megasztár, X Faktor, most meg ez?...Mind nyugatról jön.
2015. június 18. 14:34
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Még hány felfedezetlen tehetség él Magyarországon?
Én bevallom, Csuja Imrén kívül semelyikükről nem tudom, hogy kicsoda. És lehet, hogy szégyen, meg mind ez az alapműveltséghez tartozik, de semmi kötelességem nincs azt tudni, ki fuvolaművész. Ha nem érdekel, akkor nem fogok vele foglalkozni.
Én bevallom, Csuja Imrén kívül semelyikükről nem tudom, hogy kicsoda. És lehet, hogy szégyen, meg mind ez az alapműveltséghez tartozik, de semmi kötelességem nincs azt tudni, ki fuvolaművész. Ha nem érdekel, akkor nem fogok vele foglalkozni.
2015. június 18. 14:47
Én kíváncsi vagyok milyen elvetemült 'tehetségek' fognak jönni majd.
2015. június 18. 14:52
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szerintem már több "tehetséget" felfedeztek Magyarországon, mint kellett volna... Bár az tetszik, hogy ez inkább a gyerekekre fókuszál majd, és nem olyan előre megrendezett hülyeség lesz, mint pl az X-faktor, meg a Csillag születik. Már bocs. De szerintem már elég a tehetségkutatókból. A mai világra tényleg igaz, hogy bárki lehet híres sztár/celeb, akár még azért is, mert annyira hihetetlenül nincs tehetsége semmihez, mégis elmegy egy tehetségkutatóba. Amúgy most az lesz, hogy a sok cukimuki anyuci és apuci elindítja majd az édes kisfiát/kislányát a műsorban, aztán a gyerekek nem érnek el semmit, és minden önbizalmuk eltűnik. Ennyit erről. (Ez csak az én véleményem, nem kell velem egyetérteni, de utálkozni se.)
2015. június 18. 15:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Létszi még 600-an írjátok le, hogy nem ismeritek mert annyira fontos ezt leírnotok, de tényleg...
Szerintem nézni fogom ezt a műsort, nem azért mert annyira érdekel, hanem mert van pár ismerősöm aki jelentkezett és be is került, kíváncsi vagyok rájuk.
Szerintem nézni fogom ezt a műsort, nem azért mert annyira érdekel, hanem mert van pár ismerősöm aki jelentkezett és be is került, kíváncsi vagyok rájuk.
2015. június 18. 15:13
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Egész szép zsűri, azt meg kell hagyni.
A sok okosnak üzenném, hogyha nem tudják, kikről van szó, legalább az értelmes komment elküldése előtt gépeljék be a neveket a Google-ba, mivel az erre van.
A tehetségkutatókhoz: nagyon szépen, és jó páran megfogalmazták már előttem, hogy abszolúte nincs semmi értelme már több "tehetséget keresni" itthon. Lassan több felesleges médiában szereplő ember lesz az efféle tehetségkutatók által, mint azok, akik valamit le is tette az asztalra. Bocsánat, de ezeket a versenyeket nem a demokrácia és szabadság szellemében alakítják, hanem a pénzért. Véletlenül se kell elhinni, hogy nincs kiválasztva előre, ki nyeri meg - gyakorlatilag az x számú versenyzők közül már az első héten megvan a nyertes. Gyönyörű...
Az pedig, hogy gyerekeket erőltetnek majd a műsorokba, nekem kifejezetten kiábrándító. Szerencsétlen gyerek azt se tudja mi hol merre, de szerepeltetni kell a színpadon, mert miért ne. Az, hogy tanuljon, vagy kiélje a gyerekkorát, teljesen mellőzhető, a lényeg, hogy csóri gyereket kitegyük mindennek, a szülő meg szépet kaszáljon rajta. Ezért tiltatnám be az Ének Iskoláját is. Egy deka részt nem láttam belőle, beismerem, mivel már eleve az, hogy lökik a kamera elé a gyerekeket, számomra visszataszító. Négy éves gyerek kiáll a színpadra? Mégis mivel? A hangja még kezdetleges, kiforratlan, tánctudás/sportolás szintén, a másik, hogyha négy évesen szép hangja van, tíz év múlva némi szorgalommal még jobb lesz. Miért kéne pont egy ennyi idős gyereket kamerák elé rakni ilyen feltételekkel? Katasztrófa...
A sok okosnak üzenném, hogyha nem tudják, kikről van szó, legalább az értelmes komment elküldése előtt gépeljék be a neveket a Google-ba, mivel az erre van.
A tehetségkutatókhoz: nagyon szépen, és jó páran megfogalmazták már előttem, hogy abszolúte nincs semmi értelme már több "tehetséget keresni" itthon. Lassan több felesleges médiában szereplő ember lesz az efféle tehetségkutatók által, mint azok, akik valamit le is tette az asztalra. Bocsánat, de ezeket a versenyeket nem a demokrácia és szabadság szellemében alakítják, hanem a pénzért. Véletlenül se kell elhinni, hogy nincs kiválasztva előre, ki nyeri meg - gyakorlatilag az x számú versenyzők közül már az első héten megvan a nyertes. Gyönyörű...
Az pedig, hogy gyerekeket erőltetnek majd a műsorokba, nekem kifejezetten kiábrándító. Szerencsétlen gyerek azt se tudja mi hol merre, de szerepeltetni kell a színpadon, mert miért ne. Az, hogy tanuljon, vagy kiélje a gyerekkorát, teljesen mellőzhető, a lényeg, hogy csóri gyereket kitegyük mindennek, a szülő meg szépet kaszáljon rajta. Ezért tiltatnám be az Ének Iskoláját is. Egy deka részt nem láttam belőle, beismerem, mivel már eleve az, hogy lökik a kamera elé a gyerekeket, számomra visszataszító. Négy éves gyerek kiáll a színpadra? Mégis mivel? A hangja még kezdetleges, kiforratlan, tánctudás/sportolás szintén, a másik, hogyha négy évesen szép hangja van, tíz év múlva némi szorgalommal még jobb lesz. Miért kéne pont egy ennyi idős gyereket kamerák elé rakni ilyen feltételekkel? Katasztrófa...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 18. 16:13
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nem vagyok elájulva a zsűritől..
2015. június 18. 18:43
Én csak a Kolin zenekar frontemberét nem ismerem. Remélem érdekes lesz a verseny!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.