Ők lesznek a Hungary's Got Talent zsűritagjai
2015. június 18. 09:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Egek, nem lehet, hogy inkább rólatok mond el az valamit, hogy halvány gőzötök sincsen arról, kik ezek az emberek? Komolyan, siralmas, hogy halvány lila gőzötök sincs róla, ki Csuja Imre, és csak azért, mert a ti tudásotok szenved hiányt, már ők a noname senkik...
Kinek kéne lennie lennie a zsűrinek, akit a mai társadalom elfogad, és urambocsá, megbecsül? Valamelyik agysebésznek az Éjjel-Nappal Budapestből?
Kinek kéne lennie lennie a zsűrinek, akit a mai társadalom elfogad, és urambocsá, megbecsül? Valamelyik agysebésznek az Éjjel-Nappal Budapestből?
2015. június 18. 10:18
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Diala írta: - Ma, 09:49
"Egek, nem lehet, hogy inkább rólatok mond el az valamit, hogy halvány gőzötök sincsen arról, kik ezek az emberek? Komolyan, siralmas, hogy halvány lila gőzötök sincs róla, ki Csuja Imre, és csak azért, mert a ti tudásotok szenved hiányt, már ők a noname senkik...
Kinek kéne lennie lennie a zsűrinek, akit a mai társadalom elfogad, és urambocsá, megbecsül? Valamelyik agysebésznek az Éjjel-Nappal Budapestből?"
Pontosan!Teljesen egyetértek!
"Egek, nem lehet, hogy inkább rólatok mond el az valamit, hogy halvány gőzötök sincsen arról, kik ezek az emberek? Komolyan, siralmas, hogy halvány lila gőzötök sincs róla, ki Csuja Imre, és csak azért, mert a ti tudásotok szenved hiányt, már ők a noname senkik...
Kinek kéne lennie lennie a zsűrinek, akit a mai társadalom elfogad, és urambocsá, megbecsül? Valamelyik agysebésznek az Éjjel-Nappal Budapestből?"
Pontosan!Teljesen egyetértek!
2015. június 18. 10:21
Már nem azért,de nem lehet egy műsort elszúrni a zsűri választással.Tudjátok attól még,hogy ti nem ismeritek őket nem azt jeleneti,hogy mások sem.Hihetetlen,hogy a mai társadalom még a zsűriket sem tudja elfogadni..Ez 2015..csak gratulálni tudok
Amúgy én biztos,hogy nem fogom nézni,mert nem nagyon bírom az ilyes féle műsorokat.
Amúgy én biztos,hogy nem fogom nézni,mert nem nagyon bírom az ilyes féle műsorokat.
2015. június 18. 10:32
A hozzászólók zöme inkább örülne egy Győzikének, Berkinek, Pákónak, Tüncinek, Toncsinak, Timcsinek mintsem egy évtizedek óta a szakmájában kimagaslót alkotó egyénnek, aki kiérdemelte a művész megszólítást. A Szombat Esti Láz is addig ért valamit míg Pálinkó Lujza és Zsámboki Marcell ült a zsűriben, az agytrösztök meg gondoltak egy nagyot és elcelebesítették. Nem mintha bármi bajom lenne Csonka Picivel, Falusi Dödöllével meg Jáksóval, de akik nem jártasak abban amit néznek azok mégis miféle szakmai véleményt tudnak alkotni? Ennyi erővel tök mindegy ki ül ott, mert a véleményük ugyanannyit ér mint a laikus nézőé, annyi kitétellel, hogy a nézők pontjai átlagolódnak míg a zsűrié összeadódik.
2015. június 18. 10:39
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
En nem ertek egyet Diala mert NEM KOTELESSEGUNK tudni hogy kik ezek mert nem fogom ilyen bandakkal es sorozatokkal egetni az agysejteimet.
En egyiket se ismerem de majd biztos fogom nezni ettol fuggetlenul!
2015. június 18. 10:47
Teljesen felesleges egy újabb tehetségkutató műsort indítani, mert ellentétben az USA-val vagy Angliával, nálunk nem maradnak meg "sztárok" közülük. Ez még anno a Megasztárral ment, de most már abszolúte nem.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 18. 10:55
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Csikoshatumokus9 @ 2015.06.18. 10:39)
En nem ertek egyet Diala mert NEM KOTELESSEGUNK tudni hogy kik ezek mert nem fogom ilyen bandakkal es sorozatokkal egetni az agysejteimet.
Így igaz, nem az alapműveltség része, de illene legalább csak képben lenni, hogy kik ők, és mit csinálnak. Hiába tesz úgy itt a többség, mintha valami kis noname senkik lennének, ezeknek az embereknek itthon van nevük, szóval nem tudni róluk, igenis, tudásbeli hiányosság. Nem kell az egész filmográfiájukat/diszkográfiájukat teljeskörűen ismerni, de azért nem tudni, kik ők?! Bocsesz, szerintem az gáz.
Az agysejteket pedig pusztítani lehet, nem égetni, abból pedig, ha esetleg utánanéznétek, kik ők, MÉG ESETLEG PROFITÁLHATNÁTOK IS!
2015. június 18. 10:59
Miért kell erőltetni?Értem,hogy vannak kis országunkban olyan nagy 'tehetségek',akik biztosak abban,hogy világhírnévre fognak törni,miután ezek a megfizetett majmok az asztal mögött a forgatókönyv kedvéért elhitetik velük,hogy nagy színpadon a helyük,és hogy ez világszínvonal,na meg ezzel a szinttel Wembley arénát lehetne megtölteni.
Ezek meg elhiszik
Csak már az X-Faktor lejárt lemez,ezért újat kényszerültek kitalálni,hogy a sok birka ember ezerrel szavazzon olyan nyereményekért,amit a több ezerből 2 fog megnyerni
Ezzel nem akartam senkit megbántani,de ez olyan szinten erőltetett,hogy az már fáj
Ez nem amerika,és anglia,ahol az ilyen műsoros felfedezettek közül néhánynak sikerül a világhírnév,hanem magyarország,ahol már itthon is a süllyesztőből erőlködnek
Bátor Ventillátor
2015. június 18. 11:03
Az egész nem jó. A zsűrik akkor is rosszak lettek volna, ha olyanok, akik már tucatszor voltak mindenféle idétlen tehetségkutatókban. Na, azok is irritáltak volna. De mindegy igazából, mert egy ilyet sem fogok nézni. Fölösleges erőltetni. És (most mondjam, hogy sajna?) Magyarországból nem (mindig) kerülnek ki híres énekesek, mint külföldről, főleg az USA-ból és Nagy-Britanniából.
2015. június 18. 11:09
Ennyi tehetség, mint Magyarországon, a világon nincs!
2015. június 18. 11:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kedves agyatlan cölöbökön felnövő magyar polgárok! (kinek nem inge...)
Én nem lennék büszke arra, hogy ezek közül az emberek közül egyet sem ismerek. Talán nem szoktatok filmet nézni? Pláne szinkronnal? Vagy olyan alap magyar filmeket, mint az Üvegtigris? Vagy az Igazából szerelem? Agyam eldobom, komolyan mondom! Csuja Imre megannyi híres színészt szinkronizált már le a színjátszáson kívül, Kovács Patrícia szintúgy. Horgas Eszter pedig amellett, hogy a fuvolatanárom -az ország ELSŐ!!! számú fuvolaművésze és az egyik legismertebb klasszikus művészünk a világon. Ezek az emberek több évtizede vannak a szakmájukban, sikert sikerre halmozva már akkor elismert művészek voltak, amikor ti még csak gondolatban sem voltatok.
Én k.rvára nem lennék arra büszke, hogy műveletlen és olyan sötét vagyok, mint az éjszaka. Kitalálom, ti biztos annak örülnétek, ha beültetnék Kis Grofót meg Wellhello-t a zsűri székébe, akiknek még ott van a szakmai tojáshéj a seggükön és azt sem tudják, hogy az előadóművészetet eszik-e vagy isszák. Ezeknek az embereknek a felnőtt lakosságban több renoméjuk és hitelességük van, mint 4 Tóth Gabinak összesen (csak hogy a tehetségkutatós vonalnál maradjunk) aki a vihogáson, heves gesztikuláláson és a csöcsök kidobásán kívül nagyon másra nem volt jó az X-Faktorban.
Én nem lennék büszke arra, hogy ezek közül az emberek közül egyet sem ismerek. Talán nem szoktatok filmet nézni? Pláne szinkronnal? Vagy olyan alap magyar filmeket, mint az Üvegtigris? Vagy az Igazából szerelem? Agyam eldobom, komolyan mondom! Csuja Imre megannyi híres színészt szinkronizált már le a színjátszáson kívül, Kovács Patrícia szintúgy. Horgas Eszter pedig amellett, hogy a fuvolatanárom -az ország ELSŐ!!! számú fuvolaművésze és az egyik legismertebb klasszikus művészünk a világon. Ezek az emberek több évtizede vannak a szakmájukban, sikert sikerre halmozva már akkor elismert művészek voltak, amikor ti még csak gondolatban sem voltatok.
Én k.rvára nem lennék arra büszke, hogy műveletlen és olyan sötét vagyok, mint az éjszaka. Kitalálom, ti biztos annak örülnétek, ha beültetnék Kis Grofót meg Wellhello-t a zsűri székébe, akiknek még ott van a szakmai tojáshéj a seggükön és azt sem tudják, hogy az előadóművészetet eszik-e vagy isszák. Ezeknek az embereknek a felnőtt lakosságban több renoméjuk és hitelességük van, mint 4 Tóth Gabinak összesen (csak hogy a tehetségkutatós vonalnál maradjunk) aki a vihogáson, heves gesztikuláláson és a csöcsök kidobásán kívül nagyon másra nem volt jó az X-Faktorban.
2015. június 18. 11:30
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem fogom azzal pocsékolni az időt, hogy megismerkedek ilyen magyar celebekkel.. soha nem szerettem sem a magyar filmeket, sem a magyar zenét. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit szeressek és mit ne.
2015. június 18. 11:34
Én nem ismerem egyiket se, amúgy nem értem minek eröltetik ezeket a tehetségkutatókat mert azok közül akik megnyerték vagy csak voltak az x faktorban, csillagszületikben meg a többi ilyen hülyeségben senki nem lett híres és pár hónap után elfelejti őket mindenki!!!
Bátor Ventillátor
2015. június 18. 12:29
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Szuper, még egy tök fölösleges tehetségkutató. Miért kell még, nem volt elég az eddigi legalább három?
A zsűritagokat nem ismerem, ezért nem is tudok vélemény mondani róluk. De remélem nem fognak minden szartól hanyattesni, mint a többi ilyen műsorban.
A zsűritagokat nem ismerem, ezért nem is tudok vélemény mondani róluk. De remélem nem fognak minden szartól hanyattesni, mint a többi ilyen műsorban.
2015. június 18. 12:32
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Letisa @ 2015.06.18. 09:36)
Miért kell olyanokat választani akiket nem hogy nem ismerek,hanem még azt se tudtam hogy élnek?Az egészet el lehet ezzel szúrni,hogy ilyeneket választanak,egyáltalán minek ide "fuvolaművész"?Istenem... 
Ja, az ő k*rvaanyjukat, hogy egy zenei tehetségkutatóba egy tehetséges zenészt választanak zsűrinek, hogy képzelik!?
CandUs
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.