Adam Lambert eddigi két stúdióalbuma, a For Your Entertainment (2009) és a Trespassing (2012) után idén júniusban kiadta harmadik nagylemezét, a The Original High-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Adam Lambert üldözi az első extázist
2015. június 17. 20:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Köszönjük a fantasztikus cikket, Ingrid!
Adamnek és a svéd csapatnak pedig a fantasztikus lemezt!
10/10 - minden elfogultság nélkül.
Napok óta replayen: There I Said It, The Original High, Underground, Rumors, Lucy, Evil In The Night, The Light, Heavy Fire és a Shame.
Adamnek és a svéd csapatnak pedig a fantasztikus lemezt!
Napok óta replayen: There I Said It, The Original High, Underground, Rumors, Lucy, Evil In The Night, The Light, Heavy Fire és a Shame.
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2015. június 17. 22:35
Nekem ez az album nagy csalódás lett, gyengének tartom. Adam tud ennél sokkal jobbat is, ezt már az első 2 albumával be is bizonyította. Persze, vannak azért jó dalok, személyes kedvenceim a Ghost Town, The Original High és a Rumors. Azért még meghallgatom párszor az albumot, hátha kicsivel jobb véleménnyel leszek róla (bár sajnos kétlem). Nagyon sajnálom, hogy ez most így sikerült, pedig annyira vártam...
2015. június 17. 23:05
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
OMG *-* Nehany szamot hallottam mar rola de holnap elso dolgom lesz h meghallgatom az egeszet
Mar alig varom, biztos nagyon jo <3
2015. június 18. 00:17
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Jó, én nagyon régóta nem védtem meg Adamet, mert nem éreztem szükségét, de hogy lehet erre azt mondani, hogy a leggyengébb albuma? Hisz' a legerősebb, mint szempontból. Olyan dalokra, mint a There I Said It, Heavy Fire, The Light vagy éppen a These Boys, amiben végre kiáll maga mellett? A többiben pedig felfedi azt, hogy milyen ember, mi van legbelül, milyen démonokkal küzd és hogy mennyire belefáradt abba, hogy mindenki kihasználja őt emberileg, lelkileg és anyagilag is - nem beszélve arról, hogy 33 évesen tök egyedül van, mert vagy megcsalják, vagy ráunnak, vagy whatever - a férfiak sokkal felszínesebbek, mint a nők. Tényleg, nemcsak ritmikailag van a topon a lemez, mert nagyon fülbemászó dalok, hanem dalszövegileg is van mit boncolgatni. Öröm volt fordítani és jó látni, hogy végre VALÓS! érzelmeiről ír. Nagyon utáltam azt mindig, hogy sosem voltak balladái vagy elgondolkodtató dalai, mert mindig ráépített a fantáziára.
Ez a lemez jó.
Ez a lemez jó.
2015. június 18. 16:15
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
A Ghost Town-t imádtam, a többit még nem hallgattam, de őszintén kíváncsi vagyok.
2015. június 18. 21:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem gondoltam azért,hogy a kiadók ennyire beleszólnak,hogy mit kéne pl.új albumra énekelni...jobb,hogy átment és majd meghallgatom az albumát
2015. június 20. 19:25
Erről az albumról legelőször az jut eszembe, hogy "kapsz belőlem egy rakással"
Ez a lemez nagyot fog lökni a karrierjén az hotschiher
Személyes kedvenc a Heavy Fire és a Lucy.
a többit is imádom de ez a kettő valamiért megragadott.
Személyes kedvenc a Heavy Fire és a Lucy.
2015. június 23. 07:51
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
A Ghosttown száma nagyon jó lett.:3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.