Jön a Demóna folytatása!
2015. június 17. 15:32
Pedig az első rész sem volt nagy szám. Ezzel kapcsolatban is elkövették azt a hibát, hogy a csapból is a reklámja folyt, aztán mikor odakerült az ember, hogy megnézze nagyot csalódott, mert várt volna valami extrát. Ehelyett sok momentuma giccses és az eredeti történet teljes kisarkítása lett a végeredmény. Még ha mindezeket nem is vesszük figyelembe, akkor sem értem mi értelme a folytatásnak, hisz egy lezárt történetről beszélünk.
2015. június 17. 16:16
|
|
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 offline
|
Jaj, de jó lenne! Mondjuk akk már nem kenne az igazi ha nem Angelina játszaná el Demónát...
2015. június 17. 16:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem tetszett az első rész, habár moziban láttam és ott azért teljesen másképp éled meg magát a látványt, mint pl. otthon a televízión vagy a számítógép monitorján. Izgalmas, fordulatos volt, viszont nagyon-nagyon kifordították a mesét, emiatt is jegyeztem meg, hogy ez olyan "based on" kategóriájú írott prózát feldolgozó film, amelynél nem kevés változást iktattak be, és csupán csak az alapötlet az, ami az eredeti sztorival egyezőséget mutat. Hülyeségnek tartom azt, hogy a Demónának legyen második felvonása. Miért? Mert ez alapból egy Grimm mese, aminek nincsen folytatása, és még ennek örömére a mozifilmet sem cliffhangerrel zárták le. Örülök, hogy anno Angelina elutasította a Wanted folytatását - az egy klassz film, de úgy, mint a Demónában, nincsen annyi, hogy megérje folytatni.
2015. június 17. 17:08
Az első rész tetszett, szerintem egész jól sikerült. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fogják folytatni ezt a történetet. Szerintem teljesen felesleges a folytatás, nem hinném, hogy olyan nagy sikere lesz.
2015. június 17. 17:26
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
A Demóna nagyon ötletes film. Igazán tetszett, de szerintem minden szálat elvarrtak az első részben és nagyon fölösleges készíteni egy második részt. A Demónát amúgy is a Csipkerózsikáról mintázták egy kis fordulattal, de mint tudjuk a Csipkerózsikának nincs folytatása.
2015. június 17. 19:14
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
na! Ez tök jó! Már várom! Az első tetszett...jól feldolgozták a mesét...egy másik szemszögből nézhettük meg a mesét...jó volt!
2015. június 17. 19:20
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon várom
2015. június 17. 19:24
Én láttam az elsőt moziban, ahol nagyon tetszett, bár egy kicsit többre számítottam tekintve hogy a youtube videók előtti reklámoktól elkezdve, a tévés ajánlókon át a legutolsó mozis pohárig mindenhol ott volt a film reklámja. Aztán láttam mégegyszer itthon, de már nem találtam olyan izgalmasnak. Igazából nem volt semmi bajom a filmmel, szerintem jó lett, de felesleges lenne elrontani egy második résszel, mert szerintem ezen nincsen mit folytatni, az eredeti Csipkerózsika sztorinak is csak egy része van, véleményem szerint csak csűrni-csavarni lehet.
2015. június 17. 20:07
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
első amire gondolok az h minek? még a moziban láttam kesve is erkeztem ra de nem bantam meg alig birtam ki azt a majdnem egy orat ami még maradt szörnyen unalmas volt és elcsépelt is még hány szemszögből akarják megközelíteni a meséket? inkább talaljanak ki valami ujat
2015. június 17. 21:50
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Nekem nagyon tetszett az első része. Tetszett Demóna karakterfejlődése. Én kicsit félek attól, hogy lerontja az első részt, hogy nem lesz olyan jó. A profit miatt képesek folytatást csinálni manapság már minden filmnek.. pedig van, amiből jobb, ha csak egy marad.
2015. június 17. 22:29
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szerintem ennek a filmnek nem kéne folytatás. Láttam és nagyon nagyon tetszett, de ebből nem kéne második rész.
2015. június 17. 22:56
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Imádtam az első részt és kíváncsian várom a másodikat is! Vannak olyan filmek amiknek nem biztos, hogy szükség van még egyre, de ki tudja... Akár még jó is kisülhet belőle :3
2015. június 17. 23:27
|
|
princess254698visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 144 Csatolások: 43 Azonosító: 243920 offline
|
alig várom alig várom...yuhee
)
angelina fogadd el nélküled már nemlenne az igazii
angelina fogadd el nélküled már nemlenne az igazii
2015. június 18. 19:34
|
|
Pami99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 243235 offline
|
Nem értem miért kell erőltetni, miért kell hogy minden filmnek legyen folytatása.Van amelyikből filmből persze jól sül ki a második rész, de ezt szerintem csak lerontaná
2015. június 18. 21:26
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem hiszem,hogy vállalja,bár ki tudja
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: