A Disney megerősítette, hogy az Angelina Jolie főszereplésével forgatott, nagy sikert aratott mesefilm folytatást kap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Demóna folytatása!
2015. június 16. 21:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ha Angelina alakítja Demónát, akkor naná, hogy látni akarom a folytatást! De a főszereplőtől függetlenül is egy kicsit kíváncsi vagyok, milyen történetet kerítenek a második részhez.
2015. június 16. 22:03
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Amikor délután megláttam a hírt, a testvéremmel együtt rögtön a "God please no" videó jutott eszünkbe. Annak idején sikerült alaposan csalódnom a Demónában, mert szerintem voltak dolgok, amiket nagyon elrontottak, és amiket meg kellett volna lépniük, de nem tették meg. (pl. Demóna halála)
Az a nagy harci helyzet, hogy a színészi alakítások mellett a történet annyira túl volt cicomázva, hogy az egészből egy teljesen kicsavart változat kerekedett. Azt viszont nem értem, hogy ezen mégis mit és hogyan lehetne folytatni, de ha már ennyire szeretnék, akkor remélem, hogy maradnak a színészek, illetve legyen benne sok Diaval.
Az a nagy harci helyzet, hogy a színészi alakítások mellett a történet annyira túl volt cicomázva, hogy az egészből egy teljesen kicsavart változat kerekedett. Azt viszont nem értem, hogy ezen mégis mit és hogyan lehetne folytatni, de ha már ennyire szeretnék, akkor remélem, hogy maradnak a színészek, illetve legyen benne sok Diaval.
2015. június 16. 22:03
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Lehet, maradi vagyok, de nekem az eredeti mese jobban tetszett, viszont ennek a filmnek a látványvilága, az érzelmi töltete kárpótolt a történetbeli változtatásokért. Szerintem nem kéne folytatni, hiszen pont jó volt így, ez olyan "húzzunk le egy sikertörténetről még egy réteg bőrt"-eset.
2015. június 16. 22:27
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nekem nagyon tetszett a film, de nem értem h h lehetne ezt folytatni, szerintem jó volt a befejezés
2015. június 16. 22:54
Az első részt imádtam, a folytatást viszont már nehezen tudom elképzelni. Majd meglátjuk.
2015. június 16. 23:03
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Nekem nagyon tetszett az 1.rész. Tuti hogy a 2. is jó lesz. ^^
2015. június 17. 00:39
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Nehezen tudnám elképzelni ugyanis az első egy lezárt sztori de azért vároooooooom!!!
2015. június 17. 06:28
Lattam a filmet es szerintem nagyon jol fog sikerülni a 2. Resz is..
2015. június 17. 07:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Wow, de jó! Viszont az számomra is csalódás lenne, ha nem Angelina alakítaná Demónát.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: